Válságos állapotban van a gyenesdiási villámcsapás egyik sérültje

Válságos állapotban van a pénteki, gyenesdiási villámcsapás negyedik sérültje - közölte a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház az MTI megkeresésére szombaton.

2018. augusztus 4. 10:48

A cikk folytatása...Friss hírek
Párbeszéd, pelenka, Orbán
Két autó ütközött össze Budapesten, a Gyömrői úton A Csévéző utcai kereszteződésben forgalomkorlátozásra kell számítani.
NB I - Elvesztette veretlenségét a Ferencváros - tabella A Puskás Akadémia - Hegedűs János hatvanméteres szabadrúgásgóljával - 1-0-ra legyőzte a listavezető, eddig veretlen Ferencvárost szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 11
Áder összesen 4 elítéltnek adott kegyelmet eddig idén Az első 9 hónapjában 405-en nyújtottak be kérvényt.
Ez okozhatja a poloskainváziót A klímaváltozás és a globális kereskedelem is okolható.
NB I - A címvédő ellen sem tudott pontot szerezni a Haladás A címvédő MOL Vidi FC 2-0-ra nyert a sereghajtó Szombathelyi Haladás otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 11

Top hírek:
A bírók kiborultak Handóra: "Most nem a lóláb, az egész ló kilógott" Debrecenben összbírói értekezlet összehívását kezdeményezik a tiltakozó bírák, miközben egyre több helyen soha nem látott ellenállást váltott ki az Országos Bírói Tanács legutóbbi megpuccsolt, más szemszögből elcsalt póttagválasztása. A bírósági szervezet egyszemélyi vezetője, Handó Tünde iránt lojális bírósági vezetők ügyeskedése a jelek szerint visszahull rájuk.
Nem jó, ha valaki a gyereke véleménye ellenében dönt az iskoláról Olyan iskolákra van szükség, ahová a gyerekek úgy jönnek be reggel és úgy mennek el délután, hogy úgy érzik, ezt a napot is megélték és nem túlélték így képzeli az ideális iskolát Horváth Péter, a Nemzeti Pedagóguskar elnöke, aki egyben a győri Révai Gimnázium igazgatója.
Vigyázzon, mérgező is lehet a dísztök Egyszerű a szabály: nem kell megenni.
Márki-Zay: Ahol magángépeken repkednek míg a többség retteg, ott a Molotov-koktélok előkerülnek A szokásosnál is harciasabb interjút adott Hódmezővásárhely polgármestere az 1956-os forradalom előestéjén. Márki-Zay Péter szerint a vidéki Magyarország retteg, és abból forradalom lehet, ha a meglopott emberek azt látják, ahogy a kormánypárti politikusok közben kastélyokban laknak.
A hazugságával lebukott Demeter Márta lett az LMP női kvótaelnöke Az LMP-seknek megfelel társelnöknek egy nemzetbiztonsági kockázatot jelentő, rágalmazó és hazudozó is.
Hernádi Judit úgy védi a hajléktalanokat, hogy közben alpárian szidja őket A Heti Hetes egykori "sztárja" szidja a hajléktalan-törvényt, de arról beszél, hogy minden hajléktalan részeg.