A kórházi vezetők kikérik maguknak az ÁSZ-elnök hadüzenettel felérő kirohanását

Olyan sarkos interjút adott az Állami Számvevőszék elnöke, hogy több testület is rendkívüli ülést tartott, állásfoglalást adott ki. Domokos László nyilatkozatát állítólag Rogán minisztériumából hagyták jóvá, - bár ezt a tárca cáfolta, de - ha így volt, annak célja lehet. De még az érintettek is csak találgatják, mi.

2018. augusztus 8. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Kórházszövetség visszautasítja az ÁSZ-elnök kijelentéseit A Magyar Kórházszövetség (MKSZ) és az Egészségügyi Gazdasági Vezetők Egyesülete (EGVE) visszautasítja az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökének egy hétfői lapinterjúban megjelent kijelentéseit olvasható...

LMP: a kormány a felelős az egészségügy helyzetéért Az LMP a kormányt hibáztatja az egészségügy helyzetéért. A párt országos elnökségének titkára keddi budapesti sajtótájékoztatóján az Állami Számvevőszék elnökének hétfői, a Magyar Időkben m...
Botrány a magyar egészségügyben: pazarló kórházak, anarchikus állapotok Megszólalt az Állami Számvevőszék elnöke....
Sarka Kata és Rogán Cecília egyre jobban hasonlítanak egymásra Lehet, hogy csak a hajszín teszi, de szerintünk eléggé elkezdtek ikertornyosodni.
ÁSZ: a törvények alapján ellenőrizzük a pártokat, pártalapítványokat Az Állami Számvevőszék minden jelölt és jelölőszervezet elszámolását azonos törvényi előírások szerint ellenőrzi, minden bejelentést megvizsgál és a kockázatelemzésében felhasznál.
51 költségvetési intézmény összegző elemzése készült el Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke elmondta: a közpénzek hatékony felhasználására vonatkozó előírásokat a közintézményeknek be kell tartaniuk.

A koronájában alszik Magyarország legszebbje Sarka Kata és Rogán Cecília büszke az eredményre.
Végre lesz Nemzeti Konzultációkért felelős miniszteri biztosa e lángokkal ölelt, sokat szenvedett kis országnak Rogán Antal azonnali hatállyal nevezte ki Molnár Balázst.
Az egyiknek sikerült, a másiknak nem Újabb két társaságot ellenőrzött az Állami Számvevőszék.
Több pénz a sportra és honvédelemre, kevesebb az oktatásra Örülhetnek az egészségügyi fejlesztők, a sportbarátok és Rogán Antal, szomorkodhatnak az iskolaigazgatók. A parlament elfogadta a 2019-es költségvetést.
Lezárult négy budapesti önkormányzat utóellenőrzése Lezárult négy budapesti önkormányzat utóellenőrzése közölte az Állami Számvevőszék (ÁSZ).
Terítéken a Jobbik zavaros pénzügyei Ellenőrzi az Állami Számvevőszék a Jobbik kampánybeszámolójában feltüntetett kiadásokat, a vizsgálat eredménye legkésőbb jövő áprilisban lesz nyilvános.