A kórházi vezetők kikérik maguknak az ÁSZ-elnök hadüzenettel felérő kirohanását

Olyan sarkos interjút adott az Állami Számvevőszék elnöke, hogy több testület is rendkívüli ülést tartott, állásfoglalást adott ki. Domokos László nyilatkozatát állítólag Rogán minisztériumából hagyták jóvá, - bár ezt a tárca cáfolta, de - ha így volt, annak célja lehet. De még az érintettek is csak találgatják, mi.

2018. augusztus 8. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az ukrán kormány magyarellenes támadásai mögött Soros emberei állnak A külügyminisztérium jogi lépéseken dolgozik a kárpátaljai magyarok védelmében - mondta Rogán Antal a Hír TV-ben.

Rogán Antal: Mi soha nem hoztunk meg egyetlen fontos döntést sem anélkül, hogy ne fordultunk volna az emberekhez Határozottan állította.
Egy ország nyelve hegyén volt ott a kérdés, amit Mádai Vivien végre feltett Rogán Cecíliának a TV2-n Anyuka vagy, dolgozol, rengeteg dolgot csinálsz, és nagyon sok nőnek mutatsz példát azzal, hogy mondjuk most felkészülsz a maratonra.
A fideszes képviselőből lett ÁSZ-elnök szerint a kormány megbízhatóan kezeli a közpénzeket Domokos László megállapította, hogy minden a legnagyobb rendben van.
Rogán Cecíliát szinte fel sem ismerni - Friss fotóján több réteg sminket visel Rogán Cecília talpig sminkben vett részt a futóversenyen.
Az ÁSZ a Párbeszéd és a Momentum támogatásáról Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) kezdeményezte a Párbeszéd Magyarországért Párt és a Momentum Mozgalom költségvetési támogatásának felfüggesztését, mert a két jelölőszervezet nem biztosította a kampán...

Egy feddhetetlen ember és a közbeszerzés Domokos László ÁSZ-elnök előélete A kórházak közbeszerzései miatt botrányról beszélő korábbi fideszes képviselő elnöksége idején elképesztő közpénzes projekteket bonyolított a Békés Megyei Önkormányzat.
Drónvideón lesheti meg a Rogán jobbkezéhez kötődő egymilliárdos villát Ide fészkelhette be magát Kertész Balázs.
Ütésváltás: reagált a HÖOK az ÁSZ-jelentésre, és viszont Visszautasítja az Állami Számvevőszék megállapításait a HÖOK, szerinte megalapozatlan a jelentés, amely vonatkozó törvényeket is figyelmen kívül hagyott. Az ÁSZ is reagált: csak a jogszerű működést v...
Állami vállalatok vezetőinek indított képzést a számvevőszék Állami tulajdonú gazdasági társaságok vezetőinek képzésével folytatja az etikus vezetőképző programot az Állami Számvevőszék (ÁSZ).
Lenyeli a Rogán és Tombor köreihez sorolt cég Demján reptéri vállalatát Sorra nyeri a zsíros megbízásokat a takarítással foglalkozó B+N, van miből céget vásárolni.
Lázár János a biztos, Rogán Antal segíti Már nem csak dohányzásellenes, de mezőhegyesi biztos is.