A kórházi vezetők kikérik maguknak az ÁSZ-elnök hadüzenettel felérő kirohanását

Olyan sarkos interjút adott az Állami Számvevőszék elnöke, hogy több testület is rendkívüli ülést tartott, állásfoglalást adott ki. Domokos László nyilatkozatát állítólag Rogán minisztériumából hagyták jóvá, - bár ezt a tárca cáfolta, de - ha így volt, annak célja lehet. De még az érintettek is csak találgatják, mi.

2018. augusztus 8. 17:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rogán: ez nem egy közép-afrikai ország, itt illik betartani a törvényeket Az ellenzéket arra használja fel Soros György, hogy lejárassa Magyarországot, mert az akadályozza a milliárdos migrációs terveinek megvalósítását - mondta Rogán Antal. A Mi­nisz­ter­el­nöki Ka­bi­net­...

Kijavította a Hírcsárda a Ripost tüntetőket gyalázó címlapját Orbán, Tiborcz, Kósa, Rogán, és Kocsis Máté kerültek a tüntetők helyére
Rogán Antal kitakarós jelenete valahonnan ismerős
Kósa stroboszkópozott, Rogán papírt lóbált, Áder kivonult - Tordai végigélőzte a parlamenti káoszt Összeválogattuk a parlamenti műsor legerősebb jeleneteit.
Újabb 9 kórházban vizsgálódik az ÁSZ, hamarosan kiderül a gazdálkodásuk Újabb 9 vidéki, illetve fővárosi egészségügyi intézményben van folyamatban az Állami Számvevőszék ellenőrzés - hívja fel a figyelmet mai közleményében maga a legfőbb ellenőrző szerv. Azt is jelzik,...
Elmeszelte az Állami Számvevőszék az MTVA leányvállalatát Az Új Média és Teletext Szolgáltató Kft. gazdálkodása nagyon nem volt rendben.

Sarka Kata szexi miniben ment a Mikuláshoz Rogán Cecíliával Sarka Kata és Rogán Cecília is jelen volt a MikulásGyár megnyitóján.
Kedves gyerekek, idén Rogán Cecília néni hozza el nektek a Mikulást! Ünnep.
Rogán Cecília túl dögös ruhában pózolt Sarka Katát is túlszárnyalta Rogán Cecília Sarka Katával együtt vett részt egy fotózáson.
Az Állami Számvevőszék közölte: nem vizsgálja, hogy mennyibe került a magyar adófizetőknek Gruevszki Magyarországra szöktetése De megjegyzik a kérést, tették hozzá.
Rogán államtitkára szerint bevándorlási horrorgyűjtemény készül Brüsszelben Dömötör Csaba kiosztott egy dicséretet a magyar filmiparnak is.
Rogán Antal volt sajtósa fontos posztot kapott a Szerencsejáték Zrt.-nél Az Orbán jobbkeze által vezetett vállalatot ellenőrzi.