Újabb véráztatta napot jegyeznek Jemenben

Piacot és buszt is ért bombatalálat.

2018. augusztus 9. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Segélyszervezetek: az Egyesült Államok állítsa le a szaúdi koalíció támogatását A szervezetek szerint emberéletek milliói forognak kockán Jemenben.

Friss hírek
Ezek a hóban játszó kutyusok simán pótolják a fehér karácsonyt Ki akar havat lapátolni amúgy is?
Ilyen lesz az új buszstratégia Az új buszstratégia fókuszában a közösségi közlekedést igénybe vevő utasok minél magasabb szintű kiszolgálása áll - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter kedden Budapesten a Nemzeti Autóbusz Beszerzési Bizottság (NABB) ülésén.
Így lehet villámgyors wifi a lakás minden pontján (X) Ilyenkor jönnek jól az olyan megoldások, mint az Asus AiMesh, ami lehetővé teszi, hogy a lakásunk/házunk minden pontján villámgyors wifi álljon a
10 ok, amiért kötelező a szex! Pl: fogyaszt, nyugtat, kidugítja az orrot...
Melyik a 4 legtökéletesebb illat karácsonyra?
Létezik depresszió elleni szer? 10 is van!

Több tízezer gyerek halt már éhen Jemenben Az országban 2015 óta dúl a polgárháború.
Jemen: kórházban fekvő gyerekek élete forog veszélyben - Te is segíthetsz! Henrietta Fore, az UNICEF ügyvezető igazgatójának nyilatkozata.

Top hírek:
Igen, ez egy hivatalos hirdetőtábla Szalkszentmártonban. Nézze meg, hogy kell használni!
José Mourinhót kirúgta a Manchester United Azonnali hatállyal menesztették a vezetőedzőt. 2,5 évet töltött a klubnál, a legrosszabb PL-rajt miatt kell mennie. Megbízott edző jön, lehet, hogy külsős.
Izgalomba hozta a kutatókat a 100 millió éves madártoll, amit borostyánba zárva találtak meg A dinoszauruszok korából származó, mintegy százmillió éves madártollat talált borostyánba ágyazódva egy nemzetközi kutatócsoport Kínában.
Szellő István 4 gyerekével közös fotón - Az ikreket először mutatta meg Szellő István először szerepel együtt négy gyermekével.
Csődközelbe került Szemerey bankja A NHB Banknál mától 7 millió forintnál többet nem lehet kivenni és felügyeleti biztost is kaptak.
Halálra gázoltak egy 29 éves biciklist Hortobágynál A teherautó sofőrje gyorsan hajtott, a biciklis pedig nem viselt láthatósági mellényt.