Újabb véráztatta napot jegyeznek Jemenben

Piacot és buszt is ért bombatalálat.

2018. augusztus 9. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Halpiacot bombáztak Jemenben, 52 halott Nem csitul a jemeni, elfelejtett polgárháború, sőt: egy halpiacot és egy kórházat is bombáztak ma, 101 sérült és 52 halálos áldozat a mérleg.

Friss hírek
Kamu névjegykártyával haknizik Trump kidobott magyar szakértője
Az eddig véltnél jóval korábbi az egyiptomiak balzsamozási gyakorlata Az eddig véltnél nagyjából 1500 évvel korábban is bebalzsamozták már a halottaikat az ókori egyiptomiak állapították meg a kutatók a Journal of Archaeological Science című folyóiratban publikált tanulmányukban, amelyből az is kiderül, hogy a gyakorlat sokkal nagyobb területen terjedt el, mint azt eddig gondolták.
Dóra is besétált a csapdába
Az élet dalos oldala - 4. adás reality-műsor
Három díjat is bezsebeltek a magyarok a Szarajevói Filmfesztiválon A legjobb színésznő díját, a legjobb vizsgafilm díját és dokumentumfilmért elismerő oklevet kaptak.
Életeken át - augusztus 21., 21.00 Ajánló - Szereplők: Angelina Jolie, Tchéky Karyo, Kiefer Sutherland, Ethan Hawke, Gena Rowlands. #filmekegesznap

ENSZ: újabb kolerajárvány ütheti fel a fejét a háború sújtotta Jemenben Az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) arra figyelmeztetett szerdán, hogy újabb kolerajárvány ütheti fel a fejét a háború sújtotta Jemenben, miután a légitámadások víztározókat és más civil közlétesítményeket...
Jemen: A húszi lázadók Putyintól kértek segítséget a konfliktus lezárásához Vlagyimir Putyin orosz elnöktől kért segítséget a jemeni polgárháború lezárásához a síita húszi lázadók egyik vezetője jelentette kedden a SABA jemeni hírügynökség.

Top hírek:
Fordulatos meccsen, a hosszabbításban verte a Realt az Atlético Diego Costa duplázott, bombagólokkal sokkolta városi riválisát az Atléti.
Íme Magyarország 10 legnagyobb forgalmú online kiskereskedője A GKI Digital 2018-ban negyedik alkalommal publikálja a hazai online kiskereskedelem 10 legnagyobb szereplőjének rangsorát. A lista élére ezúttal is az Extreme Digital került. A végleges sorrend alapját a GKI Digital forgalmi modellezése adta. A becsléseket ez alkalommal is pontosította a kutatócég a lakossági vásárlási szokásokat vizsgáló felmérések eredményeivel, valamint kereskedői riportok tényadataival.
Napi horoszkóp - augusztus 16 Vajon mit tartogatnak ma neked az égiek? Szerencsét? Kudarcot? Jó kedv, vagy ború uralja a hangulatod?
10 izgalmas hely a Balaton déli partján: nem csak észak van tele különlegességgel A Balaton déli partján sem csak fürödni lehet: a sekély vízen túl is szól mellette bőven érv.
Félholtra vertek egy rabot a pálhalmai börtönben Rabtársa hátulról támadt rá a férfira, akinek betört a koponyája és most kómában tartják.
Végre Linuxra is érkezik a LogMeIn host A fejlesztés egyelőre beta státuszban van, de pár hónapon belül a végleges verzió is megérkezhet.