Újabb véráztatta napot jegyeznek Jemenben

Piacot és buszt is ért bombatalálat.

2018. augusztus 9. 18:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kolerajárvány kitörésétől tartanak Jemenben A közel-keleti országban 1,2 millió esetet regisztráltak.

ENSZ: Kilátástalan a helyzet Jemenben Országos az éhínség, lehetetlen lesz megakadályozni az emberek tömeges halálát.

Friss hírek
Fidesz: Verhofstadt a legnagyobb veszély a kereszténységre Kimért módon reagált a kormánypárt a belga politikus 168 Órának adott interjújára.
A fűtés a szemünkre is káros Olyan érzése van, mintha homok ment volna a szemébe? Dörzsölés helyett ajánlunk pár okos tippet a kínok enyhítésére. ...
Ezért nem mondta még ki az igent Rosie Huntington-Whiteley és Jason Statham Már két éve jegyben járnak, de az esküvői előkészületekbe még bele sem kezdtek.
Taroltak az ingatlanalapok az első három negyedévben Az ingatlanalapok vagyona az állomány hamarosan átlépheti az 1400 milliárd forintot.
Egészséghősök: összeült a zsűri Összeült a szakmai zsűri, hogy kiválassza 2018 Egészséghőseit. A közönség a hat meghirdetett kategóriában október végéig adhatja le szavazatát. ...
Világszerte súlyos károkat okoznak a poloskák Jelentős, a becslések szerint több milliárd eurónyi gazdasági kárt okoznak világszerte a Közép-Európában, így Magyarországon is megtelepedett észak-afrikai eredetű zöld vándorpoloskák és az ázsiai márványos poloskák - mondta Aponyi Lajos, a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara főtitkára az MTI-nek.

Rohamosan romlik a humanitárius helyzet Jemenben 2 millió gyerek éhezik, de ha a malmok megrongálódnak, igazi katasztrófa lesz.
A szaúdiak minden megtesznek azért, hogy Jemenben kevesebb legyen a civil áldozat Ezt bírta mondani az amerikai külügyminiszter. Közben Rijád megzsarolta Madridot.

Top hírek:
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Barnamedvét venne? Oroszországban ennek nincs akadálya
Egy osztrák zenész, akinek Vas megye a világ közepe Ripoff Raskolnikov-dalpremier Ripoff Raskolnikov zenéje és világa sem illeszthető be a megszokott keretek közé. Mindennapjait leginkább egyfajta remeteszerű elvonulásban éli Vas megyei tanyáján, s bár távolról szemléli a világot, az nem jelenti azt, hogy ne érintené meg. Legújabb lemezének címadó dala, a Small World erről a sajátos, Ripoff-világról mesél.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
600 millió forintnyi áfát csalt el két szegedi autókereskedő Fiktív számlákat állítottak ki cseh cégeknek.
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.