Megérkezett a Galaxy Watch is

A Note9-re megannyi előzetes után mindenki számított, de a frissített óracsalád bemutatási dátuma kérdéses volt. Jött egy egészen pici és egy komolyabb méretű változat.

2018. augusztus 9. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Samsung Galaxy Watch - időtálló A koreai gyártó új néven régi okosóráját tökéletesítgeti, ami gyorsabb, takarékosabb, szívósabb és többet tud, bár még mindig nem dolgozik össze az okostelefonnal tökéletesen.

Kigyulladt egy liftben egy Galaxy Note9 telefon, pert indítanak a Samsung ellen Rossz jel, ha egy Galaxy Note készülék neve és a tűz szó egy mondatban szerepel. Pedig most épp ez történt egy Galaxy Note9-cel.

Friss hírek
Tom Clancy's The Division 2 - a fejlesztők elhatárolódnak a politikától a játékban A Ubisoft Massive ügyvezetője ki is fejtette, hogy miért döntöttek így.
Starlink: Battle for Atlas - hangulatos launch trailer kíséri a megjelenést A Ubisoft új játékának utolsó trailere Foxra és csapatára fókuszál.
GameStar Filmajánló - Az első ember, Nyitva és Patrick A héten Neil Armstrong a Holdra száll, egy pár új szexuális kalandok után néz és egy mopsz felforgatja az új gazdája életét.
Bepoloskázzák a méheket Felhőtechnológiával dolgoznak a vészesen fogyatkozó méhpopulációk megmentésén.
Legendás állatok: Grindelwald bűntettei - Rowling is mesél az új trailerben Új jeleneteket is láthatunk a sztoriról mesélő videóban.
Xbox One X-en mostantól szebben futnak a Valve Xbox 360-as játékai Összesen nyolc játékban élvezhetjük a világ legerősebb konzoljának előnyeit.

Kipróbáltuk: Samsung Galaxy Note9 Magasra tette a lécet tavaly a cég, idén már alig éri el az ingerküszöböt az új Note. Az S Pen azért kapott érdekes újításokat.
Da Vinci: árulkodó kódnevet adtak egy jövő évi csúcstelefonnak Néhány hete csupán, hogy megjelent a Galaxy Note9, de ez nem jelenti azt, hogy a Samsung már ne dolgozna utódján, a Galaxy Note10-en. Erről a modellről kaptunk most egy hírt.

Top hírek:
Adatbázis készült a kommunista állampárt meghatározó tisztségviselőirő A nagyközönségtől is várják a funkcionáriusok adatait.
Call of Cthulhu - betekintő az őrületbe A hónap végén érkezik a Cyanide és a Focus Home Interactive alkotása, melyben Edward Peierce detektív mélytengeri szörnyekkel és egyéb borzalmakkal teli természetfeletti nyomozását követhetjük nyomon.
Valódi felvételeken a Black Shark 2 A készülék tokban van, kijelzővédő fóliával, de így is mutat néhány érdekes éltérést az elődmodellhez képest.
Új Vertut valaki? Csak négymillió forint! Legalábbis az arany színvariáció. A mezei modellekhez már potom másfél millióért is hozzá lehet jutni Kínában.
Elrajtolt az Accounting+ Ha vannak olyan játékok, melyekben vakon meg lehet bízni csupán a készítőinek ismeretében, akkor az Accounting+ olyan. Megérkezett a The Stanley Parable és a Rick and Morty megálmodóinak közös játéka.
Destroyer trailer - Nicole Kidman felismerhetetlen Zsarufilmek kedvelői figyelem!