Megérkezett a Galaxy Watch is

A Note9-re megannyi előzetes után mindenki számított, de a frissített óracsalád bemutatási dátuma kérdéses volt. Jött egy egészen pici és egy komolyabb méretű változat.

2018. augusztus 9. 20:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Augusztus 30-án is nagy meglepetésre készül a Samsung Elvileg a Tizen rendszerű Galaxy Watch okosóra mutatkozik be a hónap végén.

Újabb képeken a Galaxy Note 9 és a Galaxy Watch Augusztus 9-én esedékes a bemutató; záporoznak a képek az új Samsung termékekről.
Tizen 4.0 lesz a Galaxy Watch okosórán A Galaxy Note 9-cel egyszerre érkezhet a Samsung új okosórája.
Elhagyhatja a Gear nevet a következő Samsung óra A Galaxy Note9 mellett bemutatkozó óra várhatóan Tizen platformos okosóra Galaxy Watch néven léphet piacra.
Kiderült, hogy mikor jön a Samsung Galaxy Watch A 2018-as IFA kiállításon mutatkozik be a Samsung következő okosórája.
Bixby-képes lesz a Samsung Galaxy Watch Nem egyértelmű, hogy az új Samsung okosóra Gear S4 vagy Galaxy Watch néven jön, de az biztos, hogy Bixby-képes lesz.

Megérkezett a Galaxy Note9 A Samsung bemutatta a Galaxy Note9-et, a prémium kategóriás Note termékcsalád legújabb tagját. A Note széria jellegzetessége, hogy mindig a vállalat legújabb fejlesztéseit vonultatja fel, nincs ez más...
Szénszálas hőelvezetés teszi gamer telefonná a Note9-et? A holnapi bemutató előtt is akad még friss Galaxy Note9 csemege, plusz hivatalos termékanyagon is megnevezik az S Pen új Bluetooth képességeit.
Véletlenül megmutatta a Note9-et a Samsung Azon kívül, hogy lebukott a Galaxy Note9, a Samsung több sajtóeseményt is szervezett augusztusra, a következő közvetlenül az IFA előtt esedékes.
Elővételben sem lesz olcsó a Galaxy Note9 Indiában viszont okostévé jár majd mellé. Ismét 128 és 512 GB-os variánsokról esik szó.
Úgy tűnik, valamiben már biztosan ütős lesz a Samsung Note9, de ennek nem fognak örülni az androidosok Napjaink sikerjátéka, a Fortnite PC-n és iOS-en is elérhető, és már javában készül az androidos verzió. Utóbbit viszont lehet, hogy csak a Samsung új Note telefonjával rendelkezők fogják tudni kiprób...
Augusztus 1-jén tovább bővül a Galaxy termékcsalád Azt egyelőre nem tudni, mit mutat meg a gyártó, érkezik mindenesetre egy videós előzetes, vélhetően a Galaxy Note9-ről.