Egyetemi szakok betiltása még a Magyar Krónika főszerkesztőjét is megdöbbentette

"Ne legyen igaz a hír" - írta Bencsik Gábor a Facebookon arra, hogy a kormány be akarja tiltani a társadalmi nemek szakot a CEU-n és az ELTE-n.

2018. augusztus 10. 12:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sztrájkolnak az ELTE oktatói Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Karán a Biológiai Intézet egyes tanszékei, oktatói október 15-én részleges sztrájkba kezdtek.

Meteorológiai szolgálat: átlagos az idei csapadékmennyiség Az aszályos időszakok ellenére átlagos mennyiségű csapadék hullott idén írta az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön Facebook-oldalán.
Odacsap a weboldalaknak a Facebook, amelyek lopott képekkel, videókkal próbálják behúzni a netezőket Ezentúl ritkábban futunk majd bele olyan weboldalba facebookos hírfolyamunkban, amely egy másik oldalról lelopott képekkel, videókkal ékeskedve próbál meg kitűnni a sorból.
Óvintézkedésekkel megelőzhető a Facebook-felhasználók megkárosítása Számos módszer van a Facebook-felhasználók megkárosítására, de a legtöbb leselkedő veszély pár óvintézkedéssel megelőzhető mondta Ormós Zoltán internetjogász az M1 aktuális csatornán kedden.
A kutya se kíváncsi a baloldalra Teljes érdektelenségbe fulladt a baloldali európai parlamenti képviselők házibulija, amelyet egy budapesti szórakozóhelyen rendeztek. Azt már előre lehetett tudni, hogy nem számíthatnak teltházra, his...
Marad a rossz levegő - itt nem érdemes levegőt venni A meteorológiai előrejelzést figyelembe véve a jövő hét végéig nem várható jelentős javulás a levegő minőségében - írta az Országos Közegészségügyi Intézet (OKI) vasárnap a Facebook-oldalán.A magas s...

Hibátlan maradt a címvédő Sopron a női kosárlabda NB I-ben A Szekszárd több mint 30 pontos különbséggel verte a vendég ELTE BEAC együttesét.
Nézd vissza a Csak show és más semmi látványos első adását! A Csak show és más semmi tizenkettő showkirálynője és királya lázasan készültek, hogy lenyűgözzék a nézőket. Kövessetek minket Facebookon és Instagramon, hiszen izgalmas kulisszatitkokat tudhattok meg...
Így próbálják meg átverni és kihasználni a Facebookon A közösségi média olyan, mint egy aknamező.
A Facebook a frusztrált balliberálisok homokozója Újabb válogatás olvasóink letiltott tartalmaiból. Zuckerberg ávósai odáig süllyedtek, hogy már verseket is cenzúráztatnak. Van olyan olvasónk, akinél végleg betelt a pohár, ezért készített egy animáci...
Ne dőlj be az új Facebook átverésnek! Megtévesztő messenger üzenettel trollkodik valaki, figyelj rá te is!
A Gül baba türbéig tartott az év üldözéses jelenete 20-25 főnyi, Facebookon összeverődött civil csoportot követtek a rendőrök földalattin, villamoson át, egészen a nyolcfős széljobber demonstrációig.