Egyetemi szakok betiltása még a Magyar Krónika főszerkesztőjét is megdöbbentette

"Ne legyen igaz a hír" - írta Bencsik Gábor a Facebookon arra, hogy a kormány be akarja tiltani a társadalmi nemek szakot a CEU-n és az ELTE-n.

2018. augusztus 10. 12:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elkészült a Facebook-keret, amivel a profilképére is kiírhatja, hogy "O1G" A túlóratörvény miatti újabb tüntetés után egyre több facebookozó állítja be profilképének Simicska Lajos örökzöldjét, illetve annak szofisztikált, három karakterből álló változatát.

Újfajta reklámok jönnek a Facebookon A növekedési gondokkal küzdő cég a kereséseket is reklámozásra használná.
Soha meg nem osztott fotók szivároghattak ki a Facebookról A közösségi oldal pénteken tette közzé: 6,8 millió felhasználó képei illetéktelenek kezébe kerülhettek. A cég fejlesztői a Photo API egy olyan hibáját fedezték fel, ami lehetővé tette közel 1500 alkal...
Köszi Facebook, hogy te vagy az új Stasi! Tíz éve övezi rejtély a Kit ismerhetek? funkció működését.
Összellenzéki tüntetés (élő adás, 1.rész) A túlóratörvény ellen tüntettek a téren, minden ellenzéki pártból felszólaltak, amire korábban nem volt még példa. A tüntetést élőben közvetítettük a facebookon.
A túlóratörvény elleni tüntetés második menete (élő adás, 1. rész) Élőben közvetítettük a Kossuth térről induló, majd oda megérkező kormányellenes tüntetést Facebook-oldalunkon.

Sárgamellényes Facebook-csoportokban összeesküvés-elméleteket terjesztettek Összeesküvés-elméleteket terjesztettek szerdán a francia kormány szociális és adópolitikája ellen tüntető sárgamellényesek egyes Facebook-csoportjaiban a Strasbourgban előző este két halálos áldozatot...
A PSG és a Liverpool élte túl a halálcsoportot, Barcelonában jutott tovább a Tottenham Az olasz csapatok fekete napja volt ez a kedd a Bajnokok Ligájában.
Kinyílt a légzsák, de meghalt a sofőr Egy furgon és egy autó karambolozott egymással a Somogy megyei Gige külterületén ma reggel. Akkora erővel csattantak össze, hogy az árokban álltak meg. A furgon és a kocsi szinte egymásba olvadt, az u...
Zuckerberg bemászik a hálószobánkba: már a szexuális tartalmú üzenetekért is tiltás járhat A Facebook atyja folytatja a cenzúrát, már a szexuális életünkbe is kutakodni kezd. Mark Zuckerberg önjelölt térítőként mutatja az utat az erkölcsi maximákhoz, legalábbis ahhoz, amit ő még helyesnek é...
Így garázdálkodott az adatainkkal a Facebook Közzétették a vezetők levelezését 2015-ből, és ebből kiderül, hogy egyes cégeknek jó pénzért odaadták az adatokat, másoktól viszont megtagadták őket.
Elindult a ReadY, az ország első interaktív könyves műsora! Újszerű, élő könyves műsor indult a Facebookon - minden hétfőn 18.30-tól jelentkezik. Főszerepben az irodalom!