Márki-Zay Péter újabb feljelentést tett, mert közpénzből fizethették a Fidesz hódmezővásárhelyi aktivistáit

Az önkormányzat két magánszeméllyel kötött furcsa szerződést.

2018. augusztus 10. 15:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tovább nőtt a kormánypártok támogatottsága Egy most vasárnap tartandó választáson újra a Fidesz-KDNP nyerne.

Márki-Zay Péter elirigyelte Lázár János bécsi videóját Kiállt a Favoritenstrassén ugyanoda, és jól megmondta.
Hatalmas, növekvő fölényben a Fidesz-KDNP A Fidesz-KDNP négy közvélemény-kutató intézet méréseinek átlaga alapján az előző havihoz hasonlóan 53 százalékot érne el egy most vasárnap tartandó választáson.
Örülhet a Fidesz, már nem imádják annyian Ferenc pápát
Kirúgnának minket az EU-ból? Megint leoltották az Orbán-kormányt Magyarország nem illiberális demokrácia, hanem liberális autokrácia, állítja egy német tanulmánykötet. Az alapvető szabadságjogok érvényben vannak, ugyanakkor a Fidesz minden hatalmi ágat kontrollál. ...
Soros György megbízható szövetségese lobbizik a Fidesz kirúgásáért a Néppártból Anna Maria Corazza Bildt a liberális brüsszeli lap, a Politico hasábjain követelte, hogy a Fideszt rúgják ki az Európai Néppártból. Mindezt egy olyan mondat kapcsán, amely el sem hangzott, amelyet ő m...

Török Gábor: Ez nem a Fidesz, hanem Orbán Viktor egyeduralma A politológus utolsó interjúját adta a Heti Válasznak, a mostani rendszerről és az Orbán utáni időkről is beszélt.
Fidesz: Gyurcsányék folyamatosan emelték a rezsit Szerintük azok kérik a 12 ezer forint támogatás kifizetését a nem gázzal fűtőknek is, akik folyamatosan emelték a rezsit, háromszorosára emelték a gáz árát.
A nap legfontosabb hírei 2018. augusztus 1. Visszafoglalta a Fidesz a Hír TV-t., Tarlós nem indul újra, Vona Gábor reklámcéget alapított.
A nap hírei – 2018. július 31. BMW-gyár Debrecenben, erősödik a Fidesz, megvan Magyarország tortája.
Ezt válaszolta az ÁSZ a kérésre, hogy nézzenek a Fidesz körmére Mindent a törvények maradéktalan betartásával végeznek.
Nyiri Tibor (Fidesz-KDNP) lett Szerencs polgármestere Az egyedüliként induló Nyiri Tibor (Fidesz-KDNP) nyerte meg a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szerencsen az időközi polgármester-választást vasárnap - közölte Barva Attila jegyző az MTI-vel.