Hatalmas falat talált a NASA műholdja a Naprendszer peremén

Hidrogénből és más csillagközi anyagból áll össze.

2018. augusztus 10. 15:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy fal húzódhat a Naprendszer peremén Különös jeleket észlelt a NASA űrszondája a Naprendszer szélén.

Tíz év alatt csaknem tízszeresére nőtt a sarkvidéki tüzek száma Oroszországban Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) két műholdja mintegy 10 ezer forró pontot mutatott ki az orosz sarkvidéken ebben az évben augusztus elejéig ismertette a The Daily Telegraph című újság.
Elindult a Napot felderítő űrszonda Az eredetileg tervezetthez képest egynapos késéssel indította útjára a Parker Solar Probe űrszondát a NASA.
Műszaki hiba miatt elhalasztotta a NASA a Napot tanulmányozó űrszonda fellövését Vasárnap újra megpróbálják.
Az emberiség hamarosan megérinti a Napot A Nap légkörének vizsgálatára küld űrszondát szombaton az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA.
Az igazi őrült tudós így lett a rakétakutatás úttörőjéből korának hírhedt okkultistája Jack Parsons elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy a rakétakutatás a sci-fi regények lapjairól átlépett a tudományos világba. Tevékenysége közvetlenül hozzájérult ahhoz, hogy a NASA sikerrel v...

A Földnél is régebbi meteoritot találtak A kőzet vizsgálata megválaszolhat pár kérdést a Naprendszer kialakulásával kapcsolatban.
Hat évet töltött magányosan a Marson Több mint fél évtizede járja a bolygó lankáit a NASA rovere.
Késnek az amerikai űrhajók A NASA is megerősítette az elmúlt napok híreit, hogy a Boeing és a SpaceX által fejlesztett emberes űrhajók első tesztrepüléseinek időpontja tovább csúszik. De már kijelölték, hogy kik repülnek!
Ilyen épületben élhetnének az emberek a Marson Második helyezést ért el a "Marsha" elnevezésű ingatlanprojekt a NASA versenyén, a tervező Al SpaceFactory vállalat, a Marson 3D-s nyomtatóval készülő tojás alakú ingatlan látványtervét mutatta be....
Az űrből is látni a kaliforniai tűzvészeket A tüzekről a NASA egyik műholdja készített képeket.
Ilyen épületekben élhetnek majd a jövő marskutatói A NASA még 2014-ben hirdetett meg egy versenyt marsi lakómodulok tervezésére.