Kémfilmekben látott módszerekkel csempészték a hasist

Búvárok, tengerfenék, csak a heppí end hiányzott.

2018. augusztus 10. 16:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Meg fog lepődni, de ez az autó most a legjobb vétel Európában Váratlan eredmény született.
A III. kerületi jegyző már az MTVA épületében van, a hírhamisító Papp Dániel nem Birtokháborítás miatt jelentették fel az ellenzéki képviselőket.
Sokkal több volt a baleset a hétvégén a hó miatt Több tucat közlekedési balesethez riasz­tották a tűzoltókat a hét végi havazás okozta nehézségek, illetve balesetek miatt.
6,8 millió facebookozót érinthetett a fotós API sebezhetősége Újabb adatvédelmi hibát vétett a Facebook, mikor 12 napon át potenciálisan 6,8 millió felhasználó fotóit kéretlenül is átadta más fejlesztőknek. Az eset kapcsán az ír adatvédelmi hatóság elindította a GDPR-vizsgálatot, más facebookos bejelentésekkel együtt.
Az MTVA vezérigazgatója Óbuda jegyzőjét küldte a képviselőkhöz Bejelentést tett a kerületnél, mondván, az ellenzéki képviselők zavarják a köztévé munkáját.
Kövér László ma küldte tovább Áder Jánosnak a túlóratörvényt Áder Jánosnak így lehetősége lesz arra, hogy csak közvetlenül karácsony előtt, a hétvégén írja alá a törvényt.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.