Kémfilmekben látott módszerekkel csempészték a hasist

Búvárok, tengerfenék, csak a heppí end hiányzott.

2018. augusztus 10. 16:13

A cikk folytatása...Friss hírek
Mennyi iskolai könyvtár van Magyarországon? - ábrán mutatjuk intézmények száma
A Goldman Sachs nagy üzletet kötött Magyarországon Két nagy tanácsadó cég hazai csapata, a CBRE és a Cushman and Wakefield is büszkén jelentette be, hogy részt vettek az amerikai befektető óriás, Goldman Sachs budapesti ingatlanvásárlásában. A cég...
Az Örök tél lett Európa legjobb tévéfilmje Szász Attila Örök tél című alkotása nyerte a legjobb európai tévéfilmnek járó díjat a Prix Europa filmes és tévés seregszemlén Berlinben - írta szombaton a hirado.hu Köbli Norbert forgatókönyvíró Facebook-posztjára hivatkozva.
Sokkal több mint testőr - teljes film Rendező: Patrick Hughes Szereplők: Samuel L. Jackson, Ryan Reynolds, Salma Hayek, Gary Oldman, Joaquim de Almeida
Skorpió hava
Amilyen a holdjárás, olyan a lelkivilágod! Most éppen hol jár(sz)?

Top hírek:
Tucathorrorban szedi áldozatait a Könnyező Asszony Megérkezett az elsőfilmes Michael Chaves horrorjának előzetese.
Sok a dísztök-okozta ételmérgezés Nem enni, faragni!
Máig a halott barátjával chatel egy nő, és nincs benne semmi természetfölötti Ki ne vágyna egy barátra, aki pont olyan, mint amilyennek ő a legjobb barátját elképzeli lehetőleg olyannak, mint saját maga? Manapság ez már lehetséges, és abban sincs semmi különös, hogy a mesterséges intelligencia segítségével egy okostelefon is elég efféle bensőséges kapcsolat megéléséhez. A gépesített barátság megjelenése mögött azonban egy igazi barátság különös története rejlik.
Orbán: Magyarország elkötelezett az ASEM keretein belüli együttműködés fejlesztését illetően Magyarország a jövőben is elkötelezett az Ázsia-Európa Találkozó (ASEM) keretein belüli együttműködés fejlesztését illetően, és ennek érdekében három javaslattal állt elő - derült ki Orbán Viktor miniszterelnöknek az ASEM brüsszeli csúcstalálkozóján elmondott beszédéből, amelynek szövegét Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke juttatta el az MTI-nek pénteken.
116 éves története legkínosabb periódusát éli a Real Madrid A Levante 2-1-re győzött a Bernabéuban.
Ön is letakarja a laptopja kameráját? Lehet, hogy le kellene a telefonjáét is? Tömegével vonultak az utcákra a koreai nők, miután az elmúlt hónapokban nagyon megsokasodtak a rejtett kamerával készült intim képek. A helyzet annyira súlyos, hogy rendőrségnek is be kellett avatkoznia, nehogy egy kézbe vett mobil félreértésre adjon okot. Eközben világszerte szaporodik az olyan mobilos kártékony programok száma, melyekkel egy óvatlan felhasználó készülékét távolról is rávehetik a megfigyelésre mások.