Egyre több ember térhet vissza az otthonába Spanyolországban

Van, aki mindenét elvesztette a pusztító erdőtűzben.

2018. augusztus 10. 16:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Amit könnyű megszeretni Sárközy Pálnak a világ számos országában volt egyéni tárlata, Pekingben, Buenos Airesben, Moszkvában, Kairóban, Spanyolország szinte minden jelentős nagyvárosában láthatták a műveit.

Spanyolország 7,3 milliárd eurót fordít hadászati korszerűsítésre A spanyol kormány több mint 7,3 milliárd euró értékű hadászati korszerűsítést hagyott jóvá pénteki ülésén Madridban.
Óriási ugrás: jön a 340 ezer forintos minimálbér a spanyoloknál Jövőre 22 százalékkal emelkedik a minimálbér Spanyolországban; a BBC tudósítása szerint ez a legnagyobb éves növekedés az elmúlt 4 évtizedben. A minimálbér összege 736 euróról 900 euróra emelkedik jan...
Mélypontra zuhant a születésszám Spanyolországban Mélypontra zuhant a születésszám Spanyolországban az idei első félévben - közölte kedden a spanyol statisztikai hivatal (INE).
Újabb edzőt rúgtak ki Spanyolországban Messze a várakozások alatt teljesít a Villarreal idén.
Meseszerű meglepetés Nagyot fordult a világ a magyar női kézilabda-válogatottal Montbeliárd-ban. Kim Rasmussen csapata remek játékkal rukkolt elő Spanyolország ellen szerdán.

Enyhébb büntetést kapott az az öt férfi, aki csoportosan erőszakolt meg egy nőt Spanyolországban A bíróság szerint csak szexuális zaklatás történt, több spanyol nagyvárosban újabb tüntetések kezdődtek az ügy miatt.
Radikális párt sikere Spanyolországban Bár a legtöbb szavazatot a Spanyol Szocialista Munkáspárt kapta, a szocialista bástyaként emlegetett autonóm közösséget 36 éve irányító erő jelentősen vesztett népszerűségéből.
Az UEFA nem támogatja a Marokkóval közös európai vb-pályázatot Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke nem támogatja, hogy Spanyolország és Portugália Marokkóval közösen pályázzon a 2030-as világbajnokság megrendezésére.
Bizonytalan a vasárnapi andalúziai parlamenti választások kimenetele Bizonytalan, hogy tud-e majd kormány alakulni a vasárnapi előrehozott parlamenti választásokat követően Spanyolország legnagyobb autonóm közösségében, Andalúziában. A közvélemény-kutatások szerint egy...
Kiteszörfösök őrzik a Földközi-tenger bejáratát Spanyolország délnyugati csücskében a strandon ilyenkor senki nem strandol, hanem sárkányszörfözik. Lefotóztuk őket.
Migránsokat fogtak a spanyol hatóságok a Földközi-tengeren 2018-ra Spanyolország vált a menekültek és a migránsok első számú úti céljává.