Egyre több ember térhet vissza az otthonába Spanyolországban

Van, aki mindenét elvesztette a pusztító erdőtűzben.

2018. augusztus 10. 16:44

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A madridi iparművészeti múzeumban láthatók a Herendi Porcelánmanufaktúra munkái A madridi iparművészeti múzeumban láthatók keddtől a Herendi Porcelánmanufaktúra munkái, amelyek először mutatkoznak be Spanyolországban kiállításon.

Spanyolország - Anglia 2-3 Videó Spanyolország - Anglia 2-3 Videó hir spanyol angol Nemzetek Ligája foci panucci k, 10/16/2018 - 00:01 Az angolok már három góllal is vez...
Spanyolország ma elveszítette festészete egyik kiválóságát Nyolcvanegy éves korában elhunyt Eduardo Arroyo világhírű spanyol festőművész és szobrász vasárnap Madridban.
Tüntetések és katonai parádé a spanyol nemzeti ünnepen Tízezrek vonultak utcára Spanyolország egysége mellett tüntetve Barcelonában pénteken a spanyol nemzeti ünnep alkalmából, amelyen Madridban katonai parádét rendeztek
Spanyolországban is titkolják a migráns bűncselekményeket Több mint 40 esetet titkolt el a spanyol média, csak szeptemberben.
Mi történik a Facebookoddal a halál után? A digitális térben keringő adatok nem csak érzelmileg, hanem anyagilag is komoly súllyal bírhatnak - épp ezért nem mindegy, miként rendelkeznek róla a végrendeletben és ki férhet hozzá a hagyatéki elj...

Ismét külföldi edzője lett a Veszprémnek A Spanyolországban született tréner 1+1 éves szerződést írt alá a királynék városában.
Összetettben ötödik helyen zárt Kiss Norbert A drámai szombat után becsületből teljesítette a vasárnapi programot Spanyolországban a német Tankpool24, valamint a csapat Mercedes versenykamionját vezető Kiss Norbert is.
Barcelonát vezetné a korábbi francia kormányfő, miközben Katalónia Madridot zsarolja Manuel Valls a francia nemzetgyűlést hagyta ott azért, hogy Spanyolországban lehessen városvezető.
Ismét nőtt a munkanélküliség Spanyolországban Spanyolországban 0,6 százalékkal, több mint húszezerrel nőtt a munkanélküliek száma szeptemberben az előző hónaphoz képest - közölte a spanyol munkaügyi minisztérium kedden.
A bukott francia miniszterelnök hitet tett Spanyolország mellett Macron nemzeteket sértegető stílusa ragályos.
Beégett a Barca, a Real Madrid és a Bilbao is - videók, tabella Elképesztő meccsek voltak Spanyolországban.