Kerüljék el az M0-s déli szakaszát

Felújítás, nagy forgalom, valamint több baleset van ezen a szakaszon.

2018. augusztus 10. 17:02

A cikk folytatása...Friss hírek
560 milliárdos dohányüzlet landolt Lázár János holdudvarában Mit hozott a patrióta gazdaságpolitika? Már a Magyar Telekom és a Tesco nyomába ért Lázár János dohányipari guruja, Sánta János József.
Nem jelentek meg a bíróságon azok az olasz állatkínzók, akik miatt hét kiskutya meghalt 25 kölyökkutyát zsúfoltak dobozokba víz és élelem nélkül.
Csökkentené a kormány az e-könyvek áfáját Egy uniós szabály teszi lehetővé az áfacsökkentést.
Lefújták Radics Gigi arénás koncertjét Radics Gigi külföldi zenekara lemondta a fellépését az énekes novemberi koncertshow-ján egy baleset miatt. A koncertet halasztani kell.
Avril Lavigne úgy érezte haldoklik, és nehezen jön fel a felszínre levegőért Őszintén vallott betegségéről az új albummal visszatérő énekesnő.
Lakásáfa bréking! - Így veheted igénybe az 5%-ot! A mai napon benyújtották azt az egyes adótörvények uniós kötelezettségekhez kapcsolódó, valamint egyes törvények adóigazgatási tárgyú módosításáról szóló javaslatot, amiben szabályozzák, hogy milyen...

Top hírek:
Bocsánatot kért Norvégia a német katonákkal összeálló norvég nők meghurcolása miatt Norvégia női miniszterelnöke szégyenteljesnek nevezte azt a bosszúhadjáratot, melyet 1945 után indítottak azon norvég állampolgárságú nők ellen, akik a második világháború alatt a megszálló német katonákkal létesítettek intim kapcsolatot.
Az Európai Unióban mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek Az Európai Unióban hivatalosan minden tagállam egyenlő, csak vannak, akik egyenlőbbek. Amiért Magyarországot a Sargentini-jelentés elítélte, az nem létezik, Franciaországban viszont nagyon is megtalálható. A franciák ellen mégsem indul eljárás a demokratikus alapértékek védelme érdekében.
Nemcsak büdösek a poloskák, hanem károsak is Főleg a paprikát és a paradicsomot, de az almát, a körtét és a szőlőt is támadják, ezzel komoly kárt okozva a mezőgazdaságban.
Szojuz-baleset: összevissza dobálta az űrhajó az utasokat, 7G-s erő hatott rájuk Egy hete történt baleset a Bajkonurból elstartoló Szojuz űrhajóval, szerencsére mindkét űrhajós túlélte az incidenst. Most az amerikai Nick Hague mesélt arról, milyen volt átélni a baleset pillanatait.
Türkmenisztánban Lázárnak könnyű dolga lenne "Ez nem kacsa?" kérdezett vissza egy jogvédő, mikor meghallotta Lázár János ötletét arról, hogy a 2020 után születettek ne vehessenek dohányárut. A dohányzás visszaszorítása fontos, de ilyen különbségtételnek a jogászok szerint nincs alkotmányos alapja. Azt persze kétharmaddal bármikor lehet teremteni.
1956-ban sajtot és kávét küldött Amerika a magyaroknak - Fotókon az eredeti csomagolás A Magyar Nemzeti Múzeum ingyenes programjain megtekinthetők az 1956-ból származó tárgyak.