PL: legnézettebb, leggazdagabb, de hogy a legjobb? Aligha.

A Premier League mindent visz anyagilag, leveri a négy topligát, de Európában évek óta alulteljesít. Idén megtörhet a rossz sorozat, ám a pénz és a néző kevesebb európai futballsikerrel is ömleni fog. Jó okai vannak.

2018. augusztus 10. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A tartalékosok is tökéletesen céloznak Londonban  A Premier League 16. fordulójában a Tottenham magabiztos győzelemmel hangolt a Barcelona elleni sorsdöntő BL-összecsapásra.

Több mint egymilliárd légi utas Európában
'A svédek kezdenek fellázadni' Csupán 15 év az átlagéletkora a szexuális erőszakot átélő nőknek Svédországban, az esetek 88%-ban pedig migráns vagy migrációs hátterű férfiak az elkövetők. Erről egy iráni származású svéd politikus í...
Otthon szaladt egy pont után a Manchester United az Arsenal ellen A Chelsea kikapott a Premier League szerdai játéknapján.
Nem volt halálos a Darazsak csípése, de majdnem megégett a City A Premier League 15. fordulójának keddi játéknapján nem történt meglepetés, az éllovas Manchester City érvényesítette a papírformát.
Végtelen újraindulásoktól szenvednek egyes LG G7 ThinQ modellek, bezöldült a Huawei Mate 20 Pro Európában sok felhasználó eszmélt arra, hogy bootloopba ragadt a csúcskészüléke - az LG vizsgálja a hibát és cseréli az érintett modelleket. A Huawei nem reagált a Mate 20 Pro zöld kijelzős botrányára...

Teljesen elintézték őszre az új autók piacát Még mindig nem egyszerű feladat az új szabályozásnak megfelelő autót venni Európában, ez a magyar számokon is meglátszik.
Európai fesztiválfilmek az ArteKino online filmfesztiválon Elkezdődött szombaton az ArteKino online filmfesztivál, amely december 31-ig tíz olyan európai fesztiválfilmhez biztosít hozzáférést, amely korábban alig került forgalmazásba Európában.
Ír, izlandi és kanadai gól az újoncok csatáján Látványos találatokkal indult a Premier League 14. fordulója.
Az egyik legfontosabb ügy A jövő évi európai parlamenti választás után a legfontosabb ügy Európában a következő uniós költségvetés lesz. Ennek érdekében tárgyaltak Pozsonyban uniós csúcsvezetők, a Kohézió barátai nevű csoport ...
Ennél jobb londoni derbit nem is kívánhatnának a Kékek A Premier League 14. fordulójában Claudio Ranieri egykori csapatánál bizonyíthat.
A magyarok negyede szerint a világ lakosságának több mint 20 százaléka zsidó Ez a CNN felméréséből jött ki, ami az antiszemitizmus helyzetét vizsgálta Európában.