A kutyám nélkül sehova: komédia a kettészakított szigetről

Óriási tett ciprusi alkotók részéről, ahogy viccelni tudnak a történelmi traumájukkal.

2018. augusztus 10. 15:45

A cikk folytatása...Friss hírek
Így készülődtek a karácsonyra a középkorban Az advent immár legalább másfél évezrede a karácsonyi készülődés időszaka a keresztény kultúrkörben. Különösen népszerűek voltak ezek a hetek a középkorban, hiszen a lakomák és ünnepségek iránt lelkesedő emberek ezúttal valóban szabadon hódolhattak a szórakozásnak.
Komoly vagyont fizettek az Óz, a csodák csodája forgatókönyvterveiért Elárverezték az Óz, a csodák csodája forgatókönyvterveit: az előzetes becsléseknek megfelelően 1,2 millió dollárt fizetett értük új tulajdonosa egy Los Angeles-i árverésen. 
Jennifer Lawrence tagadja, hogy lefeküdt volna Harvey Weinsteinnel A producer azzal hencegett, hogy lefeküdt a színésznővel.
A nap fotója Ascher Tamás ügyet csinált a budapesti Katonában A rendező a tavalyi Háztűznéző után egy újabb orosz szatírát állított színpadra, amelynek a nyilai ezúttal a hivatalnoki kasztot veszik célba. [...] Bővebben!
Újra látogatható az egri minaret Szombaton nyitotta meg kapuit a látogatók előtt a felújított egri minaret - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A magyar állam által az MNV Zrt. útján finanszírozott beruházás eredményeként a látogatók már nemcsak kívülről csodálhatják meg az ismét régi szépségében mutatkozó tornyot, hanem belülről is felfedezhetik a város ikonikus műemlékét.
Elkészült a Brexit-film Benedict Cumberbatch főszereplésével Az HBO filmet készített arról a stratégáról, akit az egész Brexit-kampány fő agytrösztjének tartanak. A film előzetese most érkezett, a premierje 2019 januárjában lesz.

Top hírek:
Ma van a magyar kórusok napja Kodály Zoltán születésnapján, december 16-án ünnepeljük 1991 óta a magyar kórusművészet napját.
Trump nagy elégedettségére megszűnik a The Weekly Standard hetilap Az elnököt bíráló, Bush idején befolyásos lap 1995 óta működött.
Weinstein azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Jennifer Lawrence-szel Újabb megrázó történet került elő aaz amerikai producer ügyében
Az indiai női szerepekről látható kiállítás Már csak három hétig látható a Műjégpályától pár perc sétára található Hopp Ferenc Múzeumban az indiai, női szerepekre fókuszáló kiállítás
Shaggy nélkül jön ismét Sting Budapestre Jövő nyáron szólóban ad koncertet a fővárosban.
Ki lesz a menesztett Prőhle utódja? Már lehet pályázni a PIM élére Kásler Miklós kiírta a pályázatot a menesztett Prőhle Gergely helyére.