Szaúd-Arábia kivizsgálja a gyerekekkel teli busz elleni légicsapást

Legalább 29 gyerek meghalt, helyszíni beszámolók szerint pedig éppen állt a busz, amikor lebombázták.

2018. augusztus 10. 18:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A jemeni felkelők ballisztikus rakétával támadták Szaúd-Arábia területét A jemeni síita húszi felkelők rakétával támadták Szaúd-Arábia területét, a fegyvert a szaúdi erők megsemmisítették, a lehulló fegyver roncsai egy embert megöltek, 11-et megsebesítettek közölték a Rij...

Szaúd-Arábia orvosi kezelési programjait is megszakítja Kanadával A szaúdi vezetés nagyon megsértődött, amiért Kanada szóvá tette, ahogy az aktivistákkal bánnak.
Terroristákkal szövetkezik Amerika? Állítólag a Szaúd-Arábia vezette és az Egyesült Államok támogatását is élvező nemzetközi koalíció titkos alkukat az al-Kaida helyi szárnyával.
Szaúd-Arábia kiutasította Kanada nagykövetét Mert a kanadai külügyminisztérium bebörtönzött emberi jogi aktivisták, így a címlapképünkön Michelle Obama és Hillary Clinton társaságában látható Samar Badawi szabadon bocsátását követelte.

Tavaly néhány telefonhíváson múlt, hogy a világ elkerült egy újabb Öböl-háborút Szaúd-Arábia és az Emírségek le akarták rohanni Katart. Amikor az amerikai külügyminiszter közbelépett, bosszúból fúrni kezdték őt Trumpnál, aki végül Twitteren rúgta ki a saját emberét.
Megugrott az olajár a fegyveres támadás hírére Szaúd-Arábia átmenetileg felfüggesztette az olajexportot a stratégiailag jelentős vörös-tengeri szállítási útvonalon, miután az Iránnal szövetséges jemeni hútik fegyveres támadást intéztek két tanker....
Játékokat tiltottak be a gyermekek öngyilkosságai után Szaúd-Arábia négy tucat videojátékot vetet le a polcokról.
Újra az USA a világ legnagyobb olajtermelője Utoljára 1973-ban volt első, a Szovjetunió és Szaúd-Arábia lekörözte. Aztán jött a palaolaj.
Nem várt húzással szerezne pénzt a szaúdiak aranybányája Szaúd-Arábia állami vagyonalapja működése óta most először bocsátana ki kötvényt, a források szerint több milliárd dolláros kibocsátásról van szó, amelyhez már több bankot is megkerestek partnernek -....