Ipponnal lett bronzérmes Karakas Hedvig

Ő volt a legjobb magyar pénteken.

2018. augusztus 10. 18:06

A cikk folytatása...Friss hírek
Elfogták a brazil csodadoktort, aki orális szexszel adta át gyógyító energiáit A 76 éves Joo de Deus a depressziót kezelte sajátos módszerével. Több száz nőt erőszakolhatott meg.
BL: Pool-Bayern, MU-PSG, Atletico-Juve Kisorsolták a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit.
7+1 téli autós tipp a Mio-tól a biztonságos vezetésért Beköszöntött az igazi tél, leesett az első hó. A rendőrségi beszámolók szerint már az első havas hétvégén duplájára nőtt a koccanásos balesetek száma. A téli vezetés, főként havas, jeges úton fokozott figyelmet igényel. Az intelligens fedélzeti kamerák széles skáláját gyártó Mio most hasznos tippekkel és megbízható MiVue menetrögzítő eszközökkel segít, hogy biztonságosabb legyen a vezetés téli körülmények között is.
A nap fotója Ascher Tamás ügyet csinált a budapesti Katonában A rendező a tavalyi Háztűznéző után egy újabb orosz szatírát állított színpadra, amelynek a nyilai ezúttal a hivatalnoki kasztot veszik célba. [...] Bővebben!
Ökumenikusok látták adventre vendégül a kicsiket
SEAT mérnökök az északi sarkkörön Reggel hét óra van az északi sarkkör melletti helyszínen. Gonzalo Giménez, a SEAT fékek és aktív biztonsági rendszerek területéért felelős vezetője megnézi az időjárás előrejelzést abban a reményben, hogy legalább a nap süt odakint, ha már a hőmérséklet fagypont alatt van 25 fokkal. Itt minden évben akár 90 autó is megküzdhet a hóval, jéggel és az extrém hőmérséklettel.

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
A népzene fejleszti a beszédkészséget A programoknak a szülők is hasznát vehetik.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.