Alighanem a mostani lesz minden idők legfurább Magyar Kupája

Tíz csapat vesz majd részt benne, de a lebonyolítás finoman szólva is szokatlan lesz.

2018. augusztus 10. 18:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Hivatalosan is véget ért Hujber Ferenc házassága A 15 éves kapcsolat végét Hujber gyerekeinek anyja erősítette meg.
A MOL Vidi elszalasztott egy Arsenal elleni meccset Az UEFA kisorsolták az Európa Liga legjobb 32 csapatának párosítását.
Hat hét múlva már fizethetünk az új 500 forintos bankejgyekkel A bankjegyek régi változatával 2019. október 31-ig lehet fizetni.
A nap képei: így szuszakolták át magukat a politikusok az MTVA kerítésén Vajon a DK, az MSZP vagy a Jobbik politikusa van a legjobb kondiban?
Szerdától olcsóbb a gázolaj A benzin ára nem változik.
Nyugalmat jelenthet a kiterjesztett garancia

Top hírek:
A tüntetők megpróbálták benyomni a rendőrsorfalat, előkerült a könnygáz az MTVA székházánál Az épületet száznál is több rendőr védi, a tüntetők egy része tömegközlekedéssel érkezett a Kossuth térről.
A köztévé előtt követelik petíciójuk beolvasását a tüntetők, újabb és újabb rendőrök érkeznek - ÉLŐ Két képviselő jutott be az épületbe, közben az épület előtt a tiltakozók a rendőrökkel állnak szemben.
Így vonult át több ezer ember a fagyos Budapesten Meglepően sokan mentekel vasárnap tüntetni.
Este hat óráig mintegy hetven millió forint gyűlt össze a közmédia jótékonysági műsorában Cukorbetegségben szenvedő gyerekeknek gyűjtenek.
Kázsmárk és Zalagyömörő is polgármestert választott Időközi szavazást tartottak.
Deutsch: A magyarok ellen fordult a DK, az MSZP és a Párbeszéd A szocialisták szabadon beengednék Magyarországra az illegális bevándorlókat mondta.