Megállapodtak: kisebbségi kormány alakul Szlovéniában

Öt baloldali párt alkotja a koalíciót, akiket kívülről támogat a szélsőbaloldali Levica.

2018. augusztus 10. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Addig gyűlölködött a Habony-média Szlovéniában, hogy kampány indult ellenük Civil szervezetek lobbiznak a nagy hirdetőknél, hogy ne adják nevüket az álhírekhez és a rasszista propagandához.

Ismét vízbe fulladt egy bevándorló Szlovéniában
Szlovénia történetében először került nő a hadsereg élére Alenka Ermenc vezérőrnagyot nevezte ki a ljubljanai kormány kedden a szlovén fegyveres erők vezérkari főnökévé, személyében először tölti be nő e tisztséget Szlovéniában - jelentette a helyi sajtó
Tovább élesedik a vita Szlovéniában Magyarország miatt Orbán Viktor korábban arról beszélt, hogy nem tettek le arról, hogy Magyarország kijusson a tengerre Szlovénián keresztül, de ennek nem mindenki örül.

Heves vita Szlovéniában az ENSZ migrációs csomagjáról A kormány támogatja, a jobboldal elutasítja az ENSZ migrációs csomagját Miro Cerar szlovén külügyminiszter arról tájékoztatta szerdán a parlamenti képviselőket, akik rendkívüli ülésen vita...
Megnyílt a könyves seregszemle Szlovéniában A könyves seregszemlét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Marjan Sarec szlovén miniszterelnök nyitotta meg.
Jobboldali siker Szlovéniában Nem okozott meglepetést a vasárnap megrendezett szlovén helyhatósági választások eredménye.
Fiatal magyarok sikere: betondizájnt díjaztak Szlovéniában