Megállapodtak: kisebbségi kormány alakul Szlovéniában

Öt baloldali párt alkotja a koalíciót, akiket kívülről támogat a szélsőbaloldali Levica.

2018. augusztus 10. 18:28

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Wellnesshotelt venne a magyar állam Szlovéniában Már majdnem sikerült az ügylet, de a szlovén politika közbeszólhat.

Tényleg túltolták a magyar pénzeket: orbanizálatlan kormány alakulhat Szlovéniában A magyar miniszterelnök szövetségesét igyekszik elkerülni az összes többi párt.
A szélsőbaloldal támogatna egy kisebbségi kormányt A szélsőbaloldali Baloldal (Levica) párt támogatja egy kisebbségi kormány megalakítását Szlovéniában, erről párton belüli szavazással döntött csütörtökön
Hivatalosan is a baloldal jelöltje lehet a miniszterelnök Szlovéniában Mert a legtöbb szavazatot kapó jobboldali párt nem tudott kormányt alakítani.
A baloldali pártok is megpróbálkoznak a kormányalakítással Szlovéniában Még mindig nincs kormány, miután patthelyzetet hozott a június 3-i választás.

600 ezer forintra büntették a kutyáját a forró autóban hagyó nőt Átszámítva ekkora büntetést szabtak ki egy svájci állampolgárra Szlovéniában.
Négyen megsérültek, amikor villám csapott egy sziklába Szlovéniában Az egyiküknek pedig a szíve is leállt.
Szlovénia - Zsákutcába jutottak a koalíciós tárgyalások Zsákutcába jutottak a kormányalakításról folytatott koalíciós tárgyalások Szlovéniában, ami azt jelenti, hogy legfeljebb kisebbségi kormány alakulhat külső támogatással - jelentette a helyi sajtó ...
Orbán barátja új választásra készül, a többiek koalíciót akarnak Patthelyzet van Szlovéniában, de a Fidesz-szövetséges Janez Jansa pártja erősödött a választás óta.
Továbbra is patthelyzet van Szlovéniában Másfél hónappal a szlovéniai választások utána sem a győztes ellenzéki jobboldali Szlovén Demokrata Párt (SDS) elnöke, Janez Jansa volt miniszterelnök, sem a második legtöbb szavazatot kapott, Mar...