950 embernek papírja van Nagyszalontán arról, hogy Arany János rokona

Arany János tágabb rokonsága mintegy 2000 ma is élő személyt számlálhat.

2018. augusztus 10. 18:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Így élt a magyar király, akit lopott koronával csecsemőként koronáztak meg 561 éve, 1457. november 23-án halt meg Prágában V. (Utószülött) László Habsburg-házi magyar és cseh király, akinek neve leginkább Arany János balladája révén él a köztudatban. Mint kiderült, a uralkod...

Friss hírek
Többet költünk idén ajándékokra és kevésbé kell spórolni az ünnepekre 2018-ban a tavalyihoz képest többet, átlagosan 56 ezer forintot költenek majd karácsonyi ajándékra a magyarok, valamint nőtt az egy személy ajándékára szánt összeg is derül ki a Budapest Bank megbízásából készített, karácsonyi költéseket vizsgáló kutatásból. A megkérdezettek 74%-a előre átgondolja, hogy kinek, és milyen értékben vesz majd meglepetést, ennek ellenére minden második válaszadó a tervezetten felül költekezik.
Nagy Ádámék BL-ért hajtó csapattól csentek pontot Igaz, így is kiesőhelyen állnak.
Egyre nagyobb veszélyben Gattuso állása Nem bírt a 18. Bolognával az AC Milan.
Felfedezték a Naprendszer legtávolabbi, ismert objektumát A Farout rózsaszín, és több mint 1000 évre lehet szüksége ahhoz, hogy egyszer megkerülje a Napot.
Az F1-en túl is viszi magával szponzora Szirotkint Az SMP Bank, illetve annak tulajdonosa nem csak Szergej Szirotkin F1-es törekvéseit tudta szponzorálni, van saját LMP1-es istállója az endurance-világbajnokságon is. És ha már van, oda is viszi magával Szergej Szirotkint.
Megváltoztatja nevét egy holland múzeum, hogy külföldön is jobban megismerhessék Megváltoztatja nevét egy tekintélyes hollandiai múzeum, a hágai Gemeentemuseum, hogy külföldön is jobban megismerhessék.

Ez tetszeni fog - Ármány, szerelem és hősi küzdelem egy fantasztikus sorozatban Kultúrtörténeti felfedezőút. Irodalmi és történelmi nyomozókaland. Formabontó útikalauz. Mítoszokkal és legendákkal teli road movie. Mindez együtt az Aranyok Aranya ismeretterjesztő sorozatban, amely ...

Top hírek:
Igen, ez egy hivatalos hirdetőtábla Szalkszentmártonban. Nézze meg, hogy kell használni!
Szellő István 4 gyerekével közös fotón - Az ikreket először mutatta meg Szellő István először szerepel együtt négy gyermekével.
Csődközelbe került Szemerey bankja A NHB Banknál mától 7 millió forintnál többet nem lehet kivenni és felügyeleti biztost is kaptak.
José Mourinhót kirúgta a Manchester United Azonnali hatállyal menesztették a vezetőedzőt. 2,5 évet töltött a klubnál, a legrosszabb PL-rajt miatt kell mennie. Megbízott edző jön, lehet, hogy külsős.
Izgalomba hozta a kutatókat a 100 millió éves madártoll, amit borostyánba zárva találtak meg A dinoszauruszok korából származó, mintegy százmillió éves madártollat talált borostyánba ágyazódva egy nemzetközi kutatócsoport Kínában.
Visszatértek a tüntetők a tévészékházhoz, de lecsengett a demonstráció Miután tettek egy kört, érintve a propagandasajtó több szerkesztőségét, újra az MTVA székháznál tiltakoztak. Nem voltak már sokan, aztán hamar megtizedelődtek az éjszakai fagyban.