Augusztus végén utalják a szeptemberi családtámogatásokat is

Az iskolakezdésre való tekintettel előrehozzák az utalást.

2018. augusztus 10. 19:28

A cikk folytatása...Friss hírek
Többet költünk idén ajándékokra és kevésbé kell spórolni az ünnepekre 2018-ban a tavalyihoz képest többet, átlagosan 56 ezer forintot költenek majd karácsonyi ajándékra a magyarok, valamint nőtt az egy személy ajándékára szánt összeg is derül ki a Budapest Bank megbízásából készített, karácsonyi költéseket vizsgáló kutatásból. A megkérdezettek 74%-a előre átgondolja, hogy kinek, és milyen értékben vesz majd meglepetést, ennek ellenére minden második válaszadó a tervezetten felül költekezik.
Ismét romlott a levegő minősége az országban A magas szállópor-tartalom miatt romlott a levegő minősége az országban - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel.
Egyre többen veszik igénybe a hajléktalanellátást Október közepe óta 1300-zal többen veszik igénybe a hajléktalanellátást - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.
Kelet-Magyarországon létesít gyárat az Airbus Helicopters 2021-re lesz kész, jövő év elején az is kiderül, pontosan hol lesz majd.
Elfogyott az erő Amerikában - Szabadesésben az olaj A nap elején még erősödéssel kezdtek a vezető amerikai részvényindexek, majd a végéhez közeledve elfogyott a lendület, amiért az olaj is okolható. Zuhan az olaj 2018.12.18 21:01A rossz hangulatot...
Vágják a fákat a Normafánál, egy magán telken Az ingatlant egyik oldalról erdő, másik oldalról lakóházak határolják, 2015-ben került magántulajdonba, úgyhogy az önkormányzat szerint tulajdonosa ezt megteheti.

Top hírek:
Elkészült az ország szaloncukortérképe Egy áruházlánc összegezte, hol melyik a legkedveltebb íz. Eldőlt a mákos-diós bejglirangadó is.
Milliárdokkal húzza ki a bajból a kormány a kukaholdingot A helyzet annál is súlyosabb, mint korábban gondolták.
7 százalékkal nőtt a Lufthansa magyarországi utasforgalma Jövőre is bővülésre számítanak.
Sokat költenenek könyvekre a csehek Több mint nyolcmilliárd koronát (100,8 milliárd forintot) költöttek a csehek 2017-ben új könyvek vásárlására, ami 200 millió koronával (2520 millió forinttal) haladta meg az előző évi ilyen célra fordított kiadásokat - közölte honlapján a cseh könyvkiadók és könyvterjesztők szövetsége (SCKN).
Lázban égnek a magyar kkv-k: aki kimarad, lemarad A kulcs a digitalizáció....
Csak a szekusok tudnak nagy nézettséget produkálni az MTV-nél Az ellenzéki parlamenti képviselők sikertelen akciója ismét ráirányította a figyelmet a közmédiára, amely ugyan sok tízmilliárd forintot éget el minden évben, cserében csupán az unatkozó nyugdíjasok szoktak időnként a műsorai elé rendszeresen elülni.