Több tízezer bevándorló indulhatott el Görögország és a balkáni útvonal felé

Az illegális migrációval szemben Bosznia-Hercegovinában is fel kell lépni mondta Angela Merkel Denis Zvizdic kormányfővel tartott tájékoztatóján.

2018. augusztus 13. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már a papokon is spórol Görögország Tízezer papot és egyházi alkalmazottat távolítanak el a közalkalmazotti fizetési listáról Görögországban.

A közvetlen közelbe jöhet a futball-vb Szerbia, Románia, Bulgária és Görögország közösen rendezné meg a 2030-as tornát.
Athén megint a német jóvátételt forszírozza Görögország náci megszállás alatti szétrombolása a felelős nagyrészt azért, hogy a balkáni ország csak megkésve tudott hozzálátni a modern állam felépítéséhez állítják ismételten Athénban, amikor úju...
Erős földrengés rázta meg Görögország nyugati részét Zákinthosz szigetén több helyről is áramkimaradásról jelentettek.
Erste-vezér: azt hiszi, rosszabb Magyarország, mint Nagy-Britannia? Azt gondolja, nagyobb politikai ügy számunkra Magyarország, mint Európa többi részének Nagy-Britannia, Olaszország, Spanyolország, Portugália vagy éppen Görögország? - kérdezett vissza a CNBC...
Hivatalos: Észak-Macedónia lett Macedónia Megszavazta a macedón parlament az ország új nevét, ezután Görögország sem fogja blokkolni a macedónok NATO-és EU-csatlakozását.

Több százezer pók borította be hálójával egy görög tó partját Több százezer pók borította be hálójával a Görögország északi részén lévő Vistonida-tó partját. A ritka jelenséget a biológusok a szokatlanul meleg időjárással magyarázzák.
Milyen lehetett evezni egy ókori görög hadihajón? A modern Görögország Olümpiász nevű hajója kakukktojásnak számít a flotta többi tagja mellett. Igencsak környezet- és költségkímélő, nem fogyaszt üzemanyagot, nem szennyezi a levegőt, ám nincs felszer...
Finnország megcsinálja azt, amiről a magyar futball álmodott Néhány nappal a Görögország elleni balszerencsés vereség után (0-1), őrült meccsen ikszeltünk Észtországgal (3-3) a Nemzetek Ligája C-osztály, 2.
Tallinnban a versenyben maradás a tét a magyar fociválogatottnak Baráth Botond az észtek ellen debütál. A másik meccsen: Finnország-Görögország 0-0.
Marco Rossi: Nem érdemeltünk vereséget A szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott az 1-0-s vereség dacára talán még jobban is játszott Görögország ellen Athénban, mint egy hónapja Budapesten.
Görögország - Magyarország 1-0 Videó Görögország - Magyarország 1-0 Videó hir magyar magyar válogatott foci Nemzetek Ligája Görögország panucci szo, 10/13/2018 - 00:06 ...