Több tízezer bevándorló indulhatott el Görögország és a balkáni útvonal felé

Az illegális migrációval szemben Bosznia-Hercegovinában is fel kell lépni mondta Angela Merkel Denis Zvizdic kormányfővel tartott tájékoztatóján.

2018. augusztus 13. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarország-Görögország Nemzetek Ligája mérkőzés

Nemzetek Ligája: Magyarország-Görögország 2-1 Marco Rossi második mérkőzésén vezeti a magyar csapatot.
3 gól az angol-spanyolon - eredmények, videók Győzelemmel üzent Görögország Magyarországnak.
Szalai lehet Tamperében a vezér a válogatottban Rossi győzelemre tör szombaton, majd jövő kedden Görögország ellen is, mert úgy tartja, aki másképp gondolkodik, az már a kezdő sípszó előtt elvesztette a meccset.
Földrengés volt Görögországban A Richter-skála szerinti 5.1-es erősségű földrengést észleltek Görögország középső területén.
EU-s segélyt kaphat Görögország, Lengyelország, Litvánia és Bulgária Összesen 34 millió eurót szavazott meg az EP a tavalyi természeti katasztrófák miatt.

Embercsempészeket és mintegy hatvan bevándorlót fogtak Görögországban A hatóságok közlése szerint az illegális bevándorlókat Törökországból az Évrosz folyón keresztül hozták át, majd két csoportban teherautókon szállították Görögország nyugati felébe.
AC: Odyssey - megelevenedik az ősi Görögország Megérkezett az Assassins Creed: Odyssey negyedik fejlesztői naplója, melyben arról lesz szó, hogyan elevenedik meg az ókori Görögország a játékban, és miként reagál a cselekedeteinkre. Pazar, amit lát...
A varázsitaloktól a tömegpusztító fegyverekig: hat kevéssé ismert tény az ókori görögökről Az ókori Görögország a modern nyugati kultúra bölcsője, és a történelem egyik legtöbbet kutatott területe. Viszonylag sokat tudunk erről a civilizációról, mindezen információ azonban nem feltétlenül i...
Görögországot kiengedték a hitelpiacra, de továbbra is gúzsba kötve kell táncolnia Története egyik legsötétebb korszakát zárta le hétfőn Görögország azzal, hogy lezárult a legutolsó nemzetközi hitelprogram is, és újra piacról finanszírozhatja tetemes adósságát. A visszaemlékezésre ...
Görögország befejezte az utolsó segélyprogramját Az euróövezeti állandó mentőalap közölte: Görögország hivatalosan pontot tett a 3 éves segélyprogramra, sikeresen kilépett belőle, így 2010 eleje óta először állhat meg a saját lábán.
Vége a görög segélyprogramnak Görögország napokon belül saját lábára állhat, kiléphet a nemzetközi felügyelet alól, és ismét piaci alapon működhet. A közel évtizedes válságot követően a görög államháztartás jelenleg többletes.