Programajánló: Kiállítással egybekötött jógázásra invitálunk

Kezdd így a szeptembert

2018. augusztus 19. 10:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Rajongóitok sírját ássátok meg keményen beszólt kollégáinak a plus size modell Ashley Graham a Dolce & Gabbana plus size szupermodellje rendbe rakta a kövérséggel kapocslatos tévhiteket és keményen beszólt túlsúlyos kollégáinak.
Shia Labeouf válik Robert Pattinson exe miatt Pedig azt hittük, most egy kicsit elcsitulnak a kedélyek a színész körül, aztán mégsem.
Milyen nyomot hagy az agyban, ha a gyereknek nincs testvére? Az egykeség nyomot hagy az agyban: vajon jó vagy rossz, amit eredményez?
Szeretünk Raymond - VII. 21. rész Debra túl sokat iszik Amy menyasszonyi partiján, ezért a hazaút előtt a kocsiban ülve próbálja meg kipihenni a buli okozta kellemetlenségeket. Szerencsétlenségére a rendőrség azt gondolja, hogy éppen ittas vezetésen kapták, így Debra rács mögé kerül.
Katalin hercegné húga szépen gömbölyödik - Már óriási Pippa babapocakja Pippa Middleton első gyermekét várja.
Szabó Zsófi őszintén az anyaságról: "Tíz hónapja nem alszom" Férje kérte, hogy ne írja ki problémáit a követőinek.

Top hírek:
Sosem látott fotókon Freddie Mercury - Így csak a barátai ismerhették a legendát Brian May adott ki egy fotókönyvet Freddie képeiből.
Horoszkóp: Szeptember 26., Szerda Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 26-án is!
Így nézett ki egy középkori lovag arca: Sir John épp olyan erős lehetett, amilyennek képzeljük őket Sir John rekonstrukcióját látva egy valódi középkori lovagra nézhetünk.
Őszi sorozatok Ajánló - Ők azok, akik tudják mi hogyan lesz zamatos, illatos, ellenállhatatlan! Ők azok, akiknek Önök előtt nincsenek titkaik! A legnépszerűbb séfek hozzák el otthonaikba a világ ízeit! Tanuljanak a legnagyobb séfektől idén ősszel is a Lichi TV-n!
Újabb tragikus részlet derült ki George Michael haláláról Egykori szeretője, Fadi Fawaz tálalt ki az énekesről, ami mindent megváltoztathat.
Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.