Programajánló: Kiállítással egybekötött jógázásra invitálunk

Kezdd így a szeptembert

2018. augusztus 19. 10:18

A cikk folytatása...Friss hírek
Recept a celebbé váláshoz: szexvideóval kell robbantani Paris Hiltontól Collin Farrellig rengeteg hírességet láthattunk már több mint pikáns jelenet közben.  
Tóth Gabi 11 kilót fogyott 2 hónap alatt - Fotókon a látványos változás Tóth Gabi megmutatta, mennyire lefogyott.
Zacskóval fojtotta meg a nejét az életbiztosításért, majd lelépett volna a férfi szeretőjével Tescós zacskóval fojtotta meg a feleségét, majd meleg barátjával Ausztráliába akart menekülni egy Nagy-Británniában élő gyógyszerész. A szabadság mellett hatalmas biztosítási díjra fájt a foga.
Halhatatlan lett a MotoGP visszavonuló legendája A spanyol versenyző karrierje majdnem teljesnek mondható.
A sziget, ahonnan kitiltották a macskákat: ő az egyetlen cica, aki ott él A Spitzbergákon még az emberek élete sem egyszerű, pláne a macskáké. Gyömbérnek azonban szerencséje volt.
Hegyi doktor Újra rendel - VI. 14. rész Thomas lánya családi körben ünnepli a születésnapját. Thomas megszökik a kórházból, hogy felköszöntse. A felesége úgy dönt, eltünteti az új életük nyomait a házból. A látogatás nem várt feszültségeket szül. Martin elmegy Marie-ért az iskolába, és eljátsszák, hogy még minden a régi. Egy fénykép azonban elárulja őket, és Thomas nekiesik Rolandnak.

Top hírek:
Hideg őszi napok időjárás-jelentés, 2018. november 17., ...
A sámánizmus nem vallás - tények és tévhitek A sámán szó hallatán valószínűleg mindenki előtt egy hatalmas dobot verő, önkívületi állapotban kántáló ember képe jelenik meg. Ám, hogy ki is ő valójában, és mi a sámánizmus, az már kevésbé ismert. 
Balhé az X-Faktorban: Gáspár Laci vérig sértette Puskás Petit - videó Ilyen még nem volt: élő adásban esett egymásnak a két mentor. Nagyon durva szócsata alakult ki.
Beni: Rabló halak voltunk Nagy volt a nyüzsgés a MasterChef Junior konyhájában, hiszen egy igazán különlseges japán ételt kellett készíteniük a versenyzőknek, amihez az alapanyagokat gyorsan be kellett szerezniük.
Ízletes kalandozás Latin-Amerikában - szombat 19.00 Ajánló - Ízletes kalandozás Latin-Amerikában: szombat esténként 19.00-kor a FEM3-on!
3-an is kiestek az X-Faktorból - A nézők nagyon kiakadtak a mentorokra Az X-Faktor első Élő show-jában elszabadultak az indulatok, amikor a mentorok értékelték a produkciókat. A kommentelőket is megosztották a döntéseik.