Film készült a harmincéves Csík Zenekarról

A 25 perces kisfilm már megtekinthető a YouTube-on.

2018. szeptember 14. 8:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Csík Zenekar koncertekkel ünnepli 30. születésnapját Folyamatosan koncertezik, ősszel felvidéki turnéra megy, decemberben pedig dupla budapesti fellépéssel ünnepel az idén 30 éves Csík Zenekar

Ilyen lenne a Windows Vista, ha még számítana videó Egy operációs rendszerekkel kapcsolatos koncepcióvideóiról ismert YouTube-er elképzelte, milyen lenne a Windows Vista 2018-as köntösben.
Komoly fejsérülést szenvedett a Youtube-os hülyéskedést lemásoló gyerek A gyerek barátai otthagyták az ájult 11 évest a tuxfordi játszótéren.
Két kijelző, öt kamera mit szólna egy ilyen telefonhoz? A YouTube-ra került fel a napokban az LG octane telefonról készült videó. Nagy kár, hogy csak koncepció, azaz egy képzeletbeli eszközről van szó.
Mihalik Enikő vlogot indít Mihalik Enikő, a Visage models világhírű szupermodellje, a legmenőbb tervezők kifutói és a legnagyobb nemzetközi magazinok címlapjai után, szeptember 20-tól a magyar Youtube-ot is meghódítja.
Ilyen, amikor egy sirály elmegy shoppingolni - videó Kedden egy ausztrál sirály úgy döntött, benéz az egyik tengerpart mellett működő deszkás boltba. A madár végigsétált a melbourne-i üzleten, megcsodálta a cipőket, a felsőket és a gördeszkákat, majd tá...

Találja ki, mit hagyott otthon ez a bringás! Igen, a ruháját! videó Anyaszült meztelenül indult bringázni egy férfi Miamiban - akcióját pedig természetesen volt, aki rögzítse. A ViralHog YouTube-oldalára kedden feltett videó leírásából kiderül, hogy a pucér bringást m...
Abból kellene diplomáznia a magyar YouTube sztárnak, amit ő oktat Egy világhírű fotóst kormányhatározatban tiltottak le a videók készítéséről, mivel fotóművész diplomáját nem ismerik el.
12 percig mozog a Starlink: Battle for Atlas Egy jó adag Starlink játékmenet-videó került fel ma Ubisoft YouTube csatornájára. A tartalmas klip során megleshetjük a nyílt világ látványos környezeteit és kapunk egy jókora adag akciót is.
Egy 82 éves nagyi a YouTube gémerkirálynője
Elhunyt a híres Youtube-sztár Claire Wineland 21 éves volt a sokakat inspiráló lány...
Jótékonysági eszközöket tesztel a YouTube Az új adományozási lehetőségekkel a YouTube egyszerre igyekszik elterelni a figyelmet a tartalomszűrési problémákról, miközben a konkurensekkel vívott harcban is kicsit előre juthat.