Film készült a harmincéves Csík Zenekarról

A 25 perces kisfilm már megtekinthető a YouTube-on.

2018. szeptember 14. 8:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Megjelent Grecsó Krisztián és a Csík Zenekar első közös dala A 30 éves Csík Zenekar és a Harminc év napsütés című regény írója, Grecsó Krisztián egy napra elvonultak egy egri borospincébe, hogy együtt írjanak egy új dalt. Egy új dalt, ami ott és akkor születik...

Tűzvészben halt meg a YouTube-sztár Emre Özkan, Törökország egyik népszerű, 350 000 feliratkozóval rendelkező videósa volt.
Ezzel a módszerrel ingyen tölthetünk le minőségben Youtube videókat Nem kell mobil adatforgalomra költeni, hogy az elérhető legnagyobb felbontásban, offline nézhessünk Youtube videókat.
YouTube 2018-ban: Erdélyi Mónika szarosnak tűnő pelenkákat szagolgat 13 percig Erdélyi Mónika és lánya, Molli szerdán új videót töltöttek fel a slimetúltengésben szenvedő YouTube-csatornájukra, amiben csokival bekent pelusokat
Totális lebőgés? Az új Diablo játék trailere minden idők egyik leggyűlöltebb YouTube-videója Nem biztos, hogy jó lóra tett a Blizzard, amikor bejelentette, új Diablo játékukat kizárólag mobilra szánják. A programhoz kiadott első előzetest már 620 ezren szavazták le.
Kamaszoktól csalhatott ki meztelen képeket a népszerű magyar youtuber Nosika a vádak szerint meztelen képeket kért rajongóitól, volt olyan lány, akinek a szüzességét szerette volna elvenni. Alakul a botrány a magyar Youtube-on, és egyelőre nem tudni, ki bukik bele. Már ...

Már a Nintendo Switch is képes YouTube videókat nyomatni A korábbi híresztelések igaznak bizonyultak, lehet videókat nézni a hibrid konzolon, természetesen elsősorban a GameStar YouTube csatornáját.
A Youtube tanítja meg az életre a fiatalokat Hogyan kössünk nyakkendőt, és a mindennapok más fontos kérdései.
A NER milliárdokat kaszáló propagandistája készítette a Telekomnak azt a reklámfilmet, ami miatt teljesen kiakadtak az agyhalott libsikre a kommentelők Hatalmas a felháborodás a cég Youtube-oldalán a "liberális, deviáns, retardált" reklám miatt, amit amúgy épp az állami gyűlöletkampányokat készítő Balásy Gyula ügynöksége alkotott meg.
Nagyon úgy tűnik, hogy hamarosan Nintendo Switch-re is megérkezhet a YouTube Könnyen lehet, hogy a közeljövőben már a hibrid masinán is külön alkalmazása lesz a videós oldalnak.
Hamarosan letaszítják trónjáról a világ legnépszerűbb YouTube-videósát Nem hinné el, melyik országból érkezik a trónkövetelő és milyen háttérrel.
Rogánék kulcsszavak alapján figyeltetik a Facebookot és a YouTube-ot is Egy szeptemberben szignózott szerződésből derült ki, hogy a propagandaminisztériumként elhíresült Miniszterelnöki Kabinetiroda több közösségi oldal, köztük a Facebook és a Twitter felületén megjelent...