A régiós együttműködések elmélyítése segíti a versenyképességet

A V4-ek az EU növekedési motorjává váltak Matolcsy szerint.

2018. szeptember 14. 16:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Példaértékű a nemzeti bankok és a kormány közötti együttműködés Matolcsy György szerint az elmúlt években példaértékűvé vált a 16+1-es Kína és Kelet-Közép-Európa közötti együttműködés.

Nemzetközi jegybankelnöki csúcs Budapesten Matolcsy pénteken nyitja meg a csúcstalálkozót.

Friss hírek
Fidesz: Magyarország a valóban üldözötteknek menedéket ad Teljesen természetes, hogy egy baloldali kormány által fenyegetett és üldözött néppárti politikus számára lehetővé tették a menekültügyi kérelem benyújtását közölte a nagyobbik kormánypárt.
Orbán: A Kárpát-medence lesz az európai gazdaság növekedési motorja A miniszterelnök a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) ülésén hangsúlyozta: fontos, hogy a V4-ek és a közép-európai országok közötti gazdasági együttműködés tovább erősödjön.
Kinevezte a lemondott miniszterek utódait Theresa May A brit EU-tagság megszűnésének folyamatát irányító brit minisztérium (DExEU) élére Stephen Barclay eddigi egészségügyi államtitkár került. 
Mesterséges intelligenciával cenzúrázzák a férfiak nyilatkozatait High-tech módszert talált a Financial Times, hogy kevesebb férfi nyilatkozzon a cikkeikben.
Szombaton ingyenes minikoncertek lesznek a fővárosban Szombaton a belváros nyolc népszerű szórakozóhelyen lesznek ingyenes, klasszikus zenei minikoncertek Budapest napja alkalmából - mondta Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezetője az M1 aktuális csatornán pénteken.
MNB: a gazdasági stabilitást segítik a jegybanki együttműködések A gazdasági stabilitást segítik a jegybanki együttműködések, ezért is van kiemelt szerepe a nemrég Budapesten megrendezett jegybankelnöki csúcstalálkozónak mondta Palotai Dániel, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ügyvezető igazgatója az M1 aktuális csatornán pénteken.

Sikeresen és eredményesen működött tavaly a jegybank Az alapítványok vagyonukat hatmilliárd forinttal gyarapították, mondta Matolcsy György jegybankelnök.
Matolcsy megmutatta a nemzet aranyát Magyarország 2300 darab aranytömböt vett, még október elején.
Az országnak nyertesnek kell lennie Ma három kihívásra kell válaszolnia az országnak. Ezek a migráció, a technológia és a pénz, ez három feladatot jelent. És fel kell készülni egy következő válságra is úgy, hogy Magyarország nyertesen j...

Top hírek:
Több mint 230 milliárdot költhet Budapest a 3-as metró felújítására A legutóbbi kormányinfón lényegében legitimálta a kormány a korábban meghatározottakhoz képest majdnem 100 milliárdos többletköltséget. Ebből 80 milliárdot a központi költségvetés fog állni.
Hungarian Goverment in Contradiction over the Case of the Convicted Macedonian ex-PM Hungarian government refuses to answer questions on Gruevski's case claiming it is strictly a legal matter, while all points towards the opposite.
Egy lakás mind felett: 26 nm, de 44 millióba kerül? Mutatjuk, miért! Önmagában a szóbanforgó otthon talán nem mutat extrém újdonságot. De a lokáció és néhány apró részlet miatt gyanús, hogy megéri az árát. Arról nem is beszélve, hogy Karácsony közeledtével plussz luxust jelent, hogy akár papucsban és házi köntösben is kimehetünk vásárolni. Egy karnyújtásnyira van ugyanis minden, amiről csak álmodhatunk.
Négyéves kislányt ölt meg egy leopárd A kislány a házuk közelében játszott egy nepáli faluban, a szülők nem voltak otthon.
Kalocsai kettős gyilkosság: még sincs meg a bizonyíték A tizenhárom éve zajló per végére ennyi idő után sem tudnak pontot tenni. Süveges Péter és társai űgyében legkorábban tavasszal hozhatnak döntést.
Magyarország-Észtország 1-0 – élő Az észtek idegenben nagyon kellemetlen ellenfélnek bizonyultak, most Rossi csak a lelátón, Dzsudzsák a kispadon. Így is nyerni kellene, nehogy kiessünk.