A kormány csendben átírta az uniós pénzek elosztásáról szóló rendeletet

Így akarják lassítani az itthoni kifizetések ütemét, mivel Brüsszel alig fizet Magyarországnak.

2018. szeptember 14. 16:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Orbán semmit sem tett Brüsszel új szintre emeli a párbeszédet Magyarországgal Az Európai Néppárt frakcióvezetője elmondta, miért szavazta meg a Sargentini-jelentést.

Brüsszel alig fizet Magyarországnak - Nagy döntéseket hozott a kormány Éppen azon a napon jelentett be fontos döntéseket a kormány az EU-pénzek terén, amikor közzétette, hogy az alig érkező brüsszeli átutalások miatt itthon rekord magasra futott az államháztartási hiány....
Járóka Lívia: Magyarország bizonyítani fogja igazát A következő időszak alkalmat fog adni a viták rendezésére, ugyanis a magyar jogállamisági helyzetről szóló különjelentésről tartott európai parlamenti szavazás eredménye lehetőséget biztosít Magyarors...
Felcsút nagy napja volt, de Brüsszel megfosztotta az örömtől Orbánt 2-1-re vertük a görögöket zárt kapuk mögött, Sallai és Kleinheisler góljával.
Brüsszel bevándorláspárti többsége visszaél hatalmával Brüsszel bevándorláspárti többsége visszaél a hatalmával, ezt bizonyítja a jelentés elfogadásával kapcsolatos abszurd jogi csűrés-csavarás.
"May terve olyan, mint egy robbanómellény" Boris Johnson egy érdekes hasonlattal jelentkezett. A volt külügyminiszter szerint a Theresa May brit miniszterelnök Brexit-terve ráadásul Brüsszel kezébe adná a detonátort.

3 gól az angol-spanyolon - eredmények, videók Győzelemmel üzent Görögország Magyarországnak.
Így erősödtek meg a bevándorlásellenes pártok Európában Brüsszel és Európa régi vezetői nem voltak hajlandóak szembenézni a valósággal. Most a választók kényszerítik őket.
Francia külügyminiszter: Nem akarunk többet fizetni Magyarországnak és Lengyelországnak Jean-Yves Le Drian francia külügyminiszter még augusztus 29-én elmondta, az országának álláspontja, hogy nem finanszíroznak olyan országokat a 2020-27 közötti uniós ciklusban, melyek nyíltan semmibe ...
Brüsszel betiltotta a műanyag zacskókat A szabályozás a teljes kereskedelemre, még a piacokra és más utcai árusokra is kiterjed.
Brüsszel a különadó ellen Brüsszel ismét meg akarja büntetni a bevándorlóellenes Magyarországot - ezt mondta a KDNP-frakció szóvivője, aki szerint az Európai Bizottság most a bevándorlási különadó elleni eljárással fenyegetőzi...
Németországnak és Magyarországnak meghatározó szerepe volt az új Európa létrejöttében Az eredményekben, amelyeket a két ország ezek alatt az évek alatt elért, tetten érhető az a biztos alap, amelyet a jó magyar-német kapcsolatok adnak mondta Varga Mihály.