A kormány csendben átírta az uniós pénzek elosztásáról szóló rendeletet

Így akarják lassítani az itthoni kifizetések ütemét, mivel Brüsszel alig fizet Magyarországnak.

2018. szeptember 14. 16:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elárulta a Legfőbb Ügyészség, hogyan áll az EU-pénzes OLAF-os nyomozásokkal Frissítette az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) által Magyarországnak küldött igazságügyi ajánlások nyomán indult büntetőügyeket és azok addigi eredményeit mai újabb összefoglaló közleményében a.....

Kína érdeklődik a magyar agrártermékek iránt A közép-európai országok közül Magyarországnak van a legtöbb termékcsoportra vonatkozó exportengedélye Kínába, ami a két ország hatóságai közötti jó együttműködésnek köszönhető.
Kilencmilliárd eurót hozhat a digitalizáció Magyarországnak Akár 9 milliárd eurót adhat hozzá a magyar gazdaság teljesítményéhez 2025-ig a digitalizáció állapítja meg friss kutatásában a McKinsey & Company.
Amerika nem nézi jó szemmel, ha orosz gázt veszünk Szijjártó szerint viszont jó hír Magyarországnak a Török Áramlat gázvezeték.
Hollik István: Európának vissza kellene térnie kereszténydemokrata gyökereihez A politikus arról is beszélt, hogy az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és Brüsszel olyan bankkártyákat biztosít a migránsok számára, amiken nincsenek nevek.
Brüsszel nem egy város Leplezzük le az Európai Unió fővárosát!

Felszólító levelet küldött Magyarországnak az Európai Bizottság Az energiahatékonyság uniós alapelveinek betartására szólítottak fel minket.
Brüsszel új fegyvert kovácsolt Egyértelmű, hogy az Európai Bíróság intézményesített politikai szerepe az egyes tagállamok elleni megtorlásokban a testület helyének elmosásával megbontaná az EU belső jogrendjét is.
Brüsszel helyett más térítheti észhez az olaszokat Az olasz kormány egyelőre nem akar módosítani a jövő évre tervezett költségvetésen. Lehet, hogy nem Brüsszel, hanem a piac nyomása lesz az, ami jobb belátásra téríti őket.
Szakértő: nagy dicsőség Magyarországnak, hogy az egyik díszvendége a kínai expónak Kína legfontosabb gazdasági és pénzügyi központjából üzletemberek is érkezhetnek, és ez erősen felpörgetheti a magyar-kínai gazdasági kapcsolatokat.
Ingyen pénz migránsoknak Az ENSZ, Brüsszel és Soros György közösen pénzeli a Görögországba érkező migránsokat. Név nélküli, bárki által használható bankkártyákat osztanak olyan bevándorlóknak, akik már nagykorúak, de nem dolg...
Brüsszel elköltötte Kadhafi befagyasztott pénzét Belga képviselők a liberális miniszterelnöktől szeretnék megtudni, hogy mi történt Moammer Kadhafi egykori líbiai diktátor befagyasztott, milliós bankszámláival, amelyekről eltűnt a pénz egy része.