Belehajtott a tömegbe egy motoros a romániai Nagybányán

Egy magyar turistát is elgázolt.

2018. szeptember 14. 16:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Megfenyegette Iránt Trump nemzetbiztonsági tanácsadója Súlyos következményeket helyezett kilátásba John Bolton, az amerikai elnök nemzetbiztonsági tanácsadója arra az esetre, ha Irán támadást indítana amerikai állampolgárok vagy valamelyik szövetségesük ellen.
Párizs egyik gettójában a Mohamed a leggyakoribb név az újszülöttek körében Az első húsz névből pedig tizenkettő közel-keleti eredetű.
Terroristáknak vett drónokat két férfi Dániában Korábban egy hasonló eset miatt letartóztattak egy férfit.
Nem tetszik az oroszoknak, hogy Trump katonái Lengyelországba jöhetnek Az orosz külügyminiszter-helyettes szerint ha ez bekövetkezik, országa kénytelen lesz megerősíteni saját védelmi rendszerét.
Hónapokig élt anyja holttestével egy nő, mert "látni akarta a halált" Titkolózott, mert kíváncsi volt.
Újabb látványos felvételek készültek a Temzébe tévedt fehér delfinről videó Kedden vették észre először, úgy tűnik, egyelőre nem akar hazamenni.

Top hírek:
Maró anyaggal öntötték le egy szülő autóját egy manchesteri iskolánál A két símaszkos férfi elmenekült, a rendőrség keresi őket.
Ferenc pápa talált egy okot arra, miért fordulnak el az egyháztól a fiatalok A katolikus egyházfő szerint ebben a napvilágra került zaklatási botrányok is szerepet játszanak.
Kémkedésért letartóztattak egy kínai állampolgárt az Egyesült Államokban Mérnököket és tudósokat próbált beszervezni.
A baloldali portugál kormány befogad 10 migránst a Soros-hajóról Az egyelőre nem világos, hogy mi lesz a maradék 48 migránssal.
Bevándorlásellenes svéd politikus házát akarták felgyújtani Nem először akarnak így megfélemlíteni embereket a skandináv államban.
Macron Orbán ellen? Izgalmas mese, csak nem teljesen igaz A francia elnök és a magyar kormányfő szópárbaja mögött egy teljesen átalakuló Európa képe látszik. Miről szól a két tábor csatája? És mi mozgatja most az európai politikusok és pártcsaládokat?