Árulkodó benchmark: újabb részletek az ütős Razer-telefon utódjáról

Pár napja a Geekbenchre, azután az AnTuTu oldalra is felkerültek részletek a Razer Phone bivalyerősnek tűnő utódjáról.

2018. szeptember 14. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kemény fából faragták a Razer Phone 2-t Zack Nelson a Razer új okostelefonján is elvégezte a szokásos stressztesztjét.

Friss hírek
Földindulást hozhat a mobil iparágban a Qualcomm következő lapkakészlete Bár még nem jelentették be az új Qualcomm-lapkakészletet, de az áramkör már vizsgázott benchmark teszteken, és jó pár nagyágyút utasított maga mögé.
Megkapta az utolsó parancsot a Kepler űrteleszkóp, örök álomba merült Good night Kepler ezzel köszönt el közel évtizedes, jelentős munka után lekapcsolt űrtávcsövétől az amerikai űrhivatal.
Itt az újabb bendgate-botrány? 688 ezerbe kerül, de pikk-pakk kettétörik az Apple erőgépe Néhány éve nagy port kavart az akkori iPhone-oknál tapasztalható probléma, amely szerint attól is könnyen meghajolhatnak, ha az ember véletlenül rájuk ül. Úgy tűnik, hasonló gond van a méregdrága új iPad Próval is, a jelenséget videón demonstrálták.
920 méter mélyen megtalálták az egy éve elsüllyedt argentin tengeralattjárót Az argentin haditengerészet ARA San Juan tengeralattjárójra 2017. november 15-én süllyedt el, 44 fős személyzettel a fedélzetén. Most megtalálták, de az ország saját erejéből nem tudja felszínre hozni, nincsenek hozzá megfelelő eszközei.
Nocsak: már készül az első játék a PlayStation 5-re? Egy japán játékfejlesztő LinkedIn profilján jelent meg egy érdekes kiírás, amely szerint egy PlayStation 5-re készülő, vadonatúj produkción munkálkodik. Az oldal később elérhetetlenné vált.
Ezért az egyetlen játékkártyáért 28 millió forintnál is többet kér az eBay A karácsony közeledtével egy ritkaságokat is kínáló játékkatagólust ad ki az eBay, de mélyre kell nyúlnia a zsebében annak, aki valamilyen különlegességre vágyik.

A Samsung is gamertelefonon dolgozik A Razer Phone 2, az ASUS ROG Phone, a Honor Play és a Huawei Mate 20 X után a Samsungnak is lesz majd kifejezetten játékosoknak szánt okostelefonja.
A Razer Phone 2 ellenfele lesz a Xiaomi Black Shark 2 Hamarosan nemzetközileg is megjelenhet a Xiaomi legújabb gamertelefonja, amely a Razer Phone 2-t szorongatná meg.

Top hírek:
Tűzgömb száguldott át Magyarország felett az égen péntek este A légkörben elégő meteor látványos fénycsíkot húzott, ezt az Időkép több kamerája is rögzítette. November elején a Leonidák meteorraj érkezett a Föld közelébe, péntek este valószínűleg ebből égett el a légkörben egy ököl nagyságú darab.
Mutatjuk, mire lesz hatással a tömeg mérésének megváltozása Minden alapegység ezentúl természeti/technikai állandókhoz lesz kötve.
Megszokta már a Windows felületét? Jön a változás, lecseréli a Microsoft A Microsoft a Windows 10 nemrég kiadott tesztverziójából kiderül, még az alapértelmezett háttérképet is lecserélik a fejlesztők, hogy jobb legyen az oprendszer látványa. Az eddiginél jóval világosabbra cserélik a Windows felületét.
Sok volt a jóból: amikor már annyit járt az ember a Holdra, hogy meg is unta Az első ember című film Neil Armstrongnak állít emléket, akit 11 amerikai követett a Holdon. Az űrbéli kísérőnkre jutás hamar hétköznapivá, ám drágává vált, így az Apollo-program véget ért.
Sokat tudó óra fél áron, és még telefonálni is lehet vele túl szép, hogy igaz legyen? Nem feltétlenül kell 120 ezer forintot kifizetnünk, ha egy teljes értékű okosórára vágyunk. A Mobvoi viselhető kütyüje ugyanis fele ennyibe kerül. Kipróbáltuk, hogy megnézzük van-e valamilyen komolyabb buktatója.
Földindulást hozhat a mobil iparágban a Qualcomm következő lapkakészlete Bár még nem jelentették be az új Qualcomm-lapkakészletet, de az áramkör már vizsgázott benchmark teszteken, és jó pár nagyágyút utasított maga mögé.