Árulkodó benchmark: újabb részletek az ütős Razer-telefon utódjáról

Pár napja a Geekbenchre, azután az AnTuTu oldalra is felkerültek részletek a Razer Phone bivalyerősnek tűnő utódjáról.

2018. szeptember 14. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Leszámol a fejhallgatóhajjal a Razer Már a divatos frizurájú gamereknek is árul headsetet a vállalat.

Elképesztően sok csúcskészülék jön októberben Októberben debütál az LG, a Google, a Razer, a Huawei és a OnePlus új zászlóshajója, 4-kamerás mobilt villant a Samsung és az új Surface gépek is bemutatkoznak.
Október 10-én jön a Razer Phone 2 A Razer hivatalosan is megerősítette, hogy október 10-én mutatja be az új okostelefonját.
Érdekes render a Razer Phone 2-ről Evan Blass osztotta meg aTwitteren a birtokába jutott felvételt a Razer új gamer telefonjáról. A hitelessége azért kérdéses.
A Razer maradhat a 16:9-es képaránynál Az AnTuTu nem egy életbiztosítás, ha kijelzőadatokról van szó, de a Razer 2 esetében esélyes a hagyományos formátum.

Csak apró frissítés lesz a Razer Phone 2 Snapdragon 845-ös chippel és 8 GB RAM-mal érkezik majd az új modell.
Megmérték a Razer Phone 2 processzorát Minden kétséget kizáróan elindította a játékos telefonok lavináját a Razer, hamarosan érkezik a folytatás is.
Készül az új Razer Phone Már tart a második-generációs gamertelefon fejlesztése, specifikációk egyelőre nincsenek.
Mobilos mesterséges intelligencia és játékos perifériák Berlinben megnéztük, mivel készül a Huawei októberre, aztán pedig átsétáltunk a Razer gaming termékeihez, és persze videóztunk, ahogy csak a csövön kifért.
Razer Nommo Pro sok hang egy vagyonért Piacon a Razer még januárban bejelentett, THX minősítésű 2.1-es hangrendszere, ami állítólag zenére, mozira és játékra is jó.
Razer Phone: kijelölés, másolás A Razer Phone 2-t a legfrissebb renderek alapján nem lesz egyszerű megkülönböztetni az elődmodelltől.