Zseniális dolgot talált ki egy könyvtár, így mindenki megtalálja a keresett könyvet fotó

A győri Kisfaludy Károly Könyvtárban padlóra festett jelzések vezetik az olvasót.

2018. szeptember 14. 17:46

A cikk folytatása...Friss hírek
A nap fotója István, a király az Operettszínházban A rockoperát Székely Kriszta állította színpadra előbb Baján, most pedig az Operettszínházban. [...] Bővebben!
56-os filmmel nyit a Szemrevaló fesztivál - videó A német film a magyar forradalmárokról mozikban is látható lesz majd.
Egy levélvázlat bizonyítja, Galileo utólag próbált enyhíteni az egyházat sértő megjegyzésein Egy rég elveszettnek hitt levélvázlat került elő Galileo Galilei tollából: a csillagász azon kísérletének bizonyítéka, hogy utólag visszavegyen az ellenséges hangnemből, amelyet egy, a katolikus egyházhoz is eljutott levelében alkalmazott, és amellyel az inkvizíció figyelmét magára vonta.
"Halott gyerekek": az iskolai lövöldözéseket parodizálja ki a South Park Talán minden eddiginél érzékenyebb témán talált fogást a South Park most induló új évadja. Az első rész a Halott gyerekek címet kapta.
Tánckoncert a Duna Táncműhellyel és a Fugato Orchestrával A Rezonancia 451 Az újjászületés című darab a kulturális apokalipszis utáni világba visz minket.  [...] Bővebben!
Lesz-e háború a varázslók és muglik között? itt a Legendás állatok 2. végső előzetese Vajon sikerül Salmandernek megakadályoznia, hogy Grindewald valóra váltsa gonosz tervét?

Top hírek:
Börtönbe megy Bill Cosby A bíró szerint a komikus erőszakos szexuális ragadozó, akinek élete végéig terápiába kell járnia.
Schmidt Mária vagy az önirónia mestere, vagy nem érti a viccet Tényleg nehéz eldönteni.
Már csak pár hét és újra beléphetünk a Szépművészetibe Október végén nyílik meg a több mint három évig tartó felújítást követően a Szépművészeti Múzeum, amely az új állandó tárlatok és az újjászületett Román csarnok mellett a Leonardo da Vinci és a budapesti lovas című kamaratárlattal várja a közönséget.
Kiütött egy részeg egyetemistát, két év felfüggesztettet kapott A Pécsi Egyetemi Napok biztonsági őre egyetlen ütéssel nyílt koponyatörést okozott.
56-os filmmel nyit a Szemrevaló fesztivál - videó A német film a magyar forradalmárokról mozikban is látható lesz majd.
Népe számára mindig kívülálló maradt az utolsó orosz cárné Alekszandra Fjodorovna orosz cárné férje távollétében irányította a Romanovok birodalmát annak utolsó időszakában, a cár lemondatásáig.