Hatodik mesterséges intelligencia központját nyitja a Samsung

A koreai óriás új, New York-i egysége főként robotikával foglalkozik majd.

2018. szeptember 14. 18:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Samsung nagy csinnadrattával kihoz valamit, ami a kutyának se kell Az összehajtható mobilról van szó, amire igazából nincs semmilyen tömegigény. A dél-korai gyártó mégis presztizskérdést csinál a fejlesztésből.

Belehúzott az új gyártástechnológiák fejlesztésébe a Samsung Már 2020-ban megkezdik a 3 nm-es node-on a kísérleti gyártást.
Döbbenetes kamerafejlesztésekre készül a Samsung, az Apple és az LG A jelentések szerint minden nagy gyártó átáll 2019-ben a tripla hátlapi kamerára és a 3D-képes szenzorokra.
32 GB-os UDIMM memóriamodullal jelentkezett a Samsung A DDR4-es szabványú megoldással már a négy memóriacsatolóval rendelkező asztali gépekben is lehetséges lesz a 128 GB-nyi kapacitás kiépítése.
Mégis letiltható lesz a Bixby-gomb a Galaxy Note 9-en Már tavaly sem kértek belőle a vásárlók, a Samsung megint erősködött.
Itt egy óriási 4K tévé, megfizethető áron Kínpadon a Samsung 7-es sorozat 65 hüvelykes készüléke. Teszt!

Érkeznek a Samsung 8K QLED tévék A Q900R QLED 8K hamarosan nálunk is kapható lesz.
Úton vannak hazánkba a Samsung 8K televíziói A dél-koreai vállalat Európába, ezen belül pedig Magyarországra is elhozza a QLED 8K TV szériáját, amely hazánkban októbertől kerül fel a boltok polcaira. A készülékek árazása egyelőre nem ismert, ám ...
A Samsung megmutatta, hogy hol van a szén a Galaxy Note 9-ben Elege lett a találgatásokból és a készüléket darabokra szedő kritikusokból a Samsungnak, ezért megmutatta, hogyan is működik a Galaxy Note 9 hűtési rendszere.
Külső Samsung SSD Thunderbolttal Az új ,X5-ös meghajtó belül NVMe alapokra épül és háromféle kapacitásban lesz megvásárolható.
IFA 2018: a Samsung 8K-s QLED tévéje megérkezett Európába Még meg sem nyitott a kiállítás, de máris az arcunkba mászott az új modell.
Leszavazta a szenzorsávot a Sony Xperia XZ3 A Samsung mellett a Sony is kitart a hagyományos, belógó érzékelősziget nélküli képernyő mellett.