Hatodik mesterséges intelligencia központját nyitja a Samsung

A koreai óriás új, New York-i egysége főként robotikával foglalkozik majd.

2018. szeptember 14. 18:26

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mégis csökkenhetnek a DRAM-árak? A Samsung szerint ugyan vége van a chiprobbanásnak, a DRAMeXchange mégis úgy véli, hogy 2019-ben tovább mérséklődnek a memóriaárak.

Új trükköket dob be a Samsung asszisztense Igaz, még várni kell rá kicsit, de azért jó tudni, mivel turbózzák fel a Bixby képességeit.
Közzétett egy képet a Samsung a Facebookon, izgalomba jöttek a rajongók Évek óta várják a rajongók, hogy a Samsung egy hajlítható okostelefont mutasson be. Úgy tűnik, a dél-koreai cég már szerdán megvillantja az eszközt.
A Samsung szerint vége van a chiprobbanásnak Negyedével csökkenti a tőkeberuházását a Samsung, mindez pedig komoly hatással lehet az SSD- és a memóriaárakra.
Ez is egy bizonyíték arra, hogy a Samsung tényleg a kijelző alá tenné az érzékelőket Egyre biztosabbnak tűnik az a trend, amely a 2019-es Samsung-okostelefonokat jellemezheti, és egyúttal megmutatja, hogyan lehet csupakijelzős telefonokat készíteni.
Közvetlenül a Samsung után: hajlítható telefonnal rukkol ki az LG (is)? Bármi megtörténhet: nemcsak a Samsung, hanem váratlanul az LG is elhozhatja a jövő januári CES-re összehajtható telefonját.

Samsung Galaxy A7 (2018) - lencseszaporítás Nem egy és nem kettő, hanem három lencse figyel a felső-középkategóriás Galaxy phablet hátlapján. Ám a kameraszaporítás áldozatokat szedett.
A nagy fotósteszt olvasói szavazásának eredménye És levonhatjuk a konklúziót is, úgy néz ki, hogy a Samsung és a Huawei dominált.
Szenzorsziget után kameraluk? Bevágás helyett kamerakivágás látszik az Asus Zenfone 6 állítólagos prototípusain, és akár egy Samsung Galaxy is így kávamentesíthet. Vagy nem.
12 GB RAM kerülhet az 5G-s Samsung Galaxy S10-be Megbízható források szivárogtatták ki az információt, amely szerint 12 GB RAM-mal is lesz Galaxy S10 zászlóshajó.
Amiben a Samsung Galaxy S10 rommá veri az iPhone-t Az S10 család csúcsmodelljében 12 gigabájt RAM-lesz: háromszor annyi, mint az Apple iPhone XS Max-ában.
Apró finomításokkal mutatkozott be a Samsung új VR headsetje A HMD Odyssey+ kényelmesebb viseletet és jobb képminőséget ígér.