Így fog kinézni minden menza

Egy elég menő kezdeményezésről számolt be az Origo. Az úgynevezett szupermenzák lényege, hogy az egészséges ételek mellett a környezetet - szóval az ebédlőt - is szimpatikussá tegyék a gyerekek számára.

2018. szeptember 14. 19:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az Origo olvasói szerint jól döntöttek a Real Madridnál Mindössze tíz százalék gondolta úgy, hogy Solarit hiba volt véglegesíteni a kispadon.

Év végéig kell bejelenteni az illegális gyümölcsösöket Közeleg a határidő. Az Origo utánajárt, mire számíthatnak a használók és tulajdonosok.
Veronai buszbaleset: Veronában lehetett a buszsofőr a tárgyalás előtt Az Origo információi szerint személyesen adott megbízást új ügyvédjeinek, aztán hazament.
Szerencsejátékból szerzett százmilliók Újabb jobbikos képviselőt érintő cikksorozat jelent meg az Origo.hu oldalán, ezúttal Szilágyi György vagyonnyilatkozatát vette górcső alá a portál.

Újabb furcsaság Szilágyi körül Egyetlen lakása vagy háza sincs Szilágyi György jobbikos képviselőnek, sőt, a felesége nevén sincs semmilyen ingatlan a vagyonbevallásuk szerint, erről az origo írt. Ez azért érdekes, mert korábban vo...
Origo: Nem veti meg a luxust a jobbikos Szilágyi György A portál arra hívja fel a figyelmet, hogy a politikus például a két évvel ezelőtti riói olimpiára a legdrágább utazási formát választotta, úgynevezett business osztályon repült a brazil városba.
Milliókkal pénzelte Brüsszel a Soros-egyetemet Tizenkétszer annyi uniós pénzt nyert pályázat útján a Soros-egyetem, mint a Corvinus  derül ki az Origo birtokába került adatokból. A Brüsszel által finanszírozott Horizon2020 program keretében a Soro...
Sokmilliós utazáson a jobbikos Szilágyi György jobbikos képviselő egy fényűző, sokmillió forintos ajándékutazáson vett részt 2016-ban, a riói olimpián. Az Orbán Viktor külföldi utazásán csámcsogó politikus 10 napot töltött Brazíliá...
2011-es tanulmánnyal indokolja az Origo és az MTI a lakástakarékok kinyírását Most túrt elő egy hét évvel ezelőtti tanulmányt az Origo, amit az MTI sietett azonnal közzé is tenni.