Szenzációs felfedezés! Két új bolygót talált a NASA űrszondája

A csillagászok szerint ez még csak a kezdet.

2018. szeptember 24. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elképesztő videót tett közzé a NASA Ekkora vízsugarat még biztos nem látott.

Elképesztő fotókat adott ki a NASA űrhajósa Scott Kelly asztronauta egy gyönyörű könyvben gyűjtötte össze űrben készített képeit.
A Jupiter az első transznemű bolygó Már a Jupiter sem gendersemleges. A transzgender szekta képviselői szerint ugyanis a Jupiter egyértelműen a transzgender zászló színeiben pompázik a NASA legfrissebb felvételein.
Fotóbizonyíték: tényleg a gyorsítórakéták okozták a Szojuz-fiaskót A hétvégén közzétett NASA-fotón jól látszik, hogy csak úgy röpültek szanaszét az ütközéstől leváló rakétadarabok.
A nátha, a vécé bűze és a rossz élelmiszer miatt lázadásig fajult az Apollo7 misszió Az 1969-es Apollo11 misszió sikerét megelőzően egyáltalán nem tűnt még biztosnak az amerikai vezetés az űrversenyben. A NASA Hold-programja 1968-ban a szakadék szélén tántorgott, és a feszültség a tet...
Gigantikus jégtüskék meredeznek az Európé felszínén Akkorák, mint egy ötemeletes ház. Ha a NASA landolni akar a felszínen, nem lesz könnyű dolga.

Izgalomba jött a NASA: fontos dolgot mértek a Voyager2 műszerei Néhány hónapon belül a Voyager2 is történelmet írhat azzal, hogy ember alkotta eszközként a Voyager1-es követve kilép a csillagközi térbe.
Bekapcsolták a Marson állomásozó Curiosity második agyát Hiába várták a NASA szakemberei, a Curiosity nem küldte el a Földre az aktuális adatokat, így 2013 után ismét be kellett kapcsolni a marsjáró tartalékként szolgáló központi egységét.
Furcsa jelenséget fotóztak a Marson: mik ezek a különös alakzatok? A NASA űrszondája hihetetlen mozzanatokat örökített meg a vörös bolygón.
Bekapcsolták a Curiosity tartalék agyát Hibát észleltek a NASA szakértői, ezért átkapcsolták a marsjárót a tartalék számítógépére
Űrtörténeti videó: 60 másodpercbe sűrítette minden fontos pillanatát a 60 éves NASA (Űr)történelmi pillanatok felidézésével emlékeztet a 60 éves amerikai űrhivatal arra, mit is köszönhetünk annak, hogy létezik.
A megötszöröződött szivárvány a nap képe a NASA-nál Ha az esőcseppek egyformák, akkor van erre esély. New Jersey-ben kapták el a pillanatot.