Szenzációs felfedezés! Két új bolygót talált a NASA űrszondája

A csillagászok szerint ez még csak a kezdet.

2018. szeptember 24. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elhallgatott a két MarCO A NASA InSight marsi leszálló szondájával együtt küldött két kísérleti CubeSat rendben elvégezte a dolgát, de nem sokáig bírták a Mars mellett való elrepülésük után.

Júliusban már embereket küldene az űrbe a SpaceX Újabb történelmi kilövésre készül az Elon Musk vezette SpaceX: néhány hónap múlva a NASA űrhajósaival együtt felküldik a cég Dragon űrhajóját.
Idegen világokba kalauzol a NASA multimédiás alkalmazása A naprendszeren kívüli világ megismerésére invitál a NASA.
A NASA kutatói se tudják, mi borítja a világ egyik legfiatalabb szigetét A hároméves szigeten rejtélyes iszapot találtak, és már be is lakta a természet. Még 30 éve lehet.
A NASA készített egy animációt: így tört be a -40 fokos hideg az USA területére Az elmúlt hetek extrém hideg időjárása rendkívüli próba állítja az Egyesült Államok északi és közép-nyugati lakosait. A NASA egy animált hőtérképen mutatja meg, hogyan érkezett meg az ítéletidő Ameri...
NASA-tudós: valószínűleg léteznek ufók Thomas Zurbuchen, a NASA asztrofizikusa a Bostoni Egyetemnek adott interjút.

Hatalmas üreget fedezett fel a NASA az Antarktiszon Rekordsebességgel növekszik a Thwaites-gleccser alatti üreg.
Curiosity szakított Vera Rubinnal A NASA marsjáró robotja korszerű búcsút intett a marsi hegyvonulatnak: lőtt egy utolsó közös szelfit, aztán egy agyagos terület felé indult.
Megkezdte második körét a Nap körül a Parker amerikai űrszonda A tervezett 24-ből második körét kezdte meg a Nap körül az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) Parker Solar Probe napszondája olvasható a szervezet friss blogbejegyzésében.
24 óra helyett 10 óra alatt megy le egy nap a Szaturnuszon Az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Cassini űrszondájáról érkező adatok segítségével sikerült pontosan meghatározni a Szaturnusz egy napját: 10 órán 33 percen és 38 másodpercen át tart. A választ ...
Most NASA kísérletek, az év végén talán emberek Újabb sikeres űrugrást (szuborbitális repülést) hajtottak végre a Blue Origin New Shepard rakétájával.
Trump lehetetlen küldetéssel akarta megbízni a NASA-t Az amerikai elnök bármit megadott volna.