Szenzációs felfedezés! Két új bolygót talált a NASA űrszondája

A csillagászok szerint ez még csak a kezdet.

2018. szeptember 24. 12:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Először sikerült észlelni a szél hangját a Marson Nem várt örömben volt részük az amerikai űrkutatóknak, mivel az Insight űrszondának, amely november 26-án landolt a Marson, először sikerült észlelnie a vörös bolygó felszínén fújó szelek hangját jel...

Helló, földlakók, itt vannak az első hangok a Marsról! A NASA űrszondája felvette, ahogy fúj a szél.
Gyorsabban nő télen az északi-sarkvidéki jég A téli időszakban gyorsabban vastagszik az északi-sarkvidéki jég, aminek hatására részben csökken a tengeri jégtakaró zsugorodásának mértéke. A NASA tanulmánya szerint azonban még így is nagyobb mérté...
Homokot porszívózna az amerikai űrszonda Az utóbbi két hétfő meglehetősen mozgalmas volt a NASA számára. Múlt hétfőn az InSight szonda szállt le a Marsra, most az OSIRIS-REx nevű eszköz közelített meg egy kisbolygót.
NASA-tudós: A földönkívüliek már jártak itt Újra kell gondolni a földönkívüliekkel kapcsolatos elképzeléseinket.
Már meglátogathatták a Földet az idegenek A NASA egyik kutatója úgy gondolja, hogy járhattak már a Földön intelligens létformák, csak mi nem vettük észre őket.

Újra történelmet írhat a NASA Újabb nagy bejelentésre készül a NASA. Az amerikai űrhivatal a tervek szerint élőben közvetíti, ahogy a két évvel ezelőtt kilőtt Osiris-Rex űrszonda eléri a Bennu kisbolygót. Az égitest a Mars és a Ju...
Tegye szabaddá magát hétfő estére, történelmi eseményt közvetít a NASA Egy több millió kilométerre lévő, száguldó aszteroidát ér el magyar idő szerint hétfő este a NASA űrszondája. Le is fog szállni rá.
A NASA kiválasztotta a Holdon leszálló robotűrhajó fejlesztőit A vállalatok versenyezhetnek a 2,6 milliárd dolláros NASA-szerződésekért.
Gyün a Bennu! Pontosabban mi megyünk: a kisbolygó már a NASA-űrszonda látótávolságába került.
Bámulatos: megosztotta a NASA az első képet a Marsról Hihetetlen!
A NASA közzétette az InSight űrszonda első felvételeit a Marsról Az InSight űrszonda hétfőn landolt a Marson, mintegy 485 ezer kilométer megtétele után. Az első felvételek is elkészültek a vörös bolygóról, amit kedden a NASA is közzétett.