Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit

Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.

2018. szeptember 26. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy tanú megoldhatja a VV Fanni-ügy rejtélyét, és más gyilkosságokat Ha igaz, amit mond, a szálak összeérnek, és ugyanaz a kör ölethetett meg embereket.

Weisz Fanni megható fotót posztolt férjéről Úgy tűnik, tényleg boldog házasságban élnek!
VV Fanni-ügy: kizárták az óvadékfizetés esélyét A VV Fanni holttestének felkutatására szánt összeg a víz alatti kutatások miatt már az első három hónapban elérte a százmillió forintot.
Weisz Fanni meglepő fotót posztolt - 2011-ben még nagyon másképp nézett ki, mint ma Felismered Weisz Fannit a régi fotóján?
VV Fanni-ügy: Újra gyilkolhatna a gyanúsított, ha kiengednék Az óvadék több száz millió forint lehetett volna, de erről már nem lehet szó.
Megőrül a net Weisz Fanni videójáért Fanni Mikulás alkalmából kitett posztjában hihetetlenül aranyos dolgokat mondott!

Ilyen cukit még nem látott: Így töri a vigrácsot Weisz Fanni - videó Hetek óta tart a "jelszerda", de a siket szépségkirálynő most olyat mutatott, vagyis inkább mondott, mint eddig soha.
Zokogva borult szerelme karjaiba Weisz Fanni Bár tudta, hogy ezzel egyenes út vezet a párbajhoz, képtelen volt vállalni, feladta a játékot a gyönyörű modell.
Ady Endre: A nyári délutánok  jelnyelven elmondja Weisz Fanni Jelnyelven elmondja: Weisz Fanni.
Nem keresik tovább VV Fanni holttestét a rendőrök A hatóságok ezt Novozánszki Fanni szüleivel közölték.
Felismered? Tíz évvel ezelőtti fotón mutatta meg magát Weisz Fanni Már akkor is gyönyörű volt.
Weisz Fanni férje megríkatta szerelmét A játék mély sérelmeket és érzelmeket hozott felszínre mindenkiben, nyíltan vallottak arról, hogyan éltek és élnek meg egyes helyzeteket.