Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit

Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.

2018. szeptember 26. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Weisz Fanniék rákapcsoltak a babaprojektre Fanni férje, Hajmásy Péter extra intim infókat árult el!

Egyetlen rúzs, 24 árnyalat! (X) Nem számít, hogy piros, lila, korall, barna, pink vagy nude. Fogadd meg Weisz Fanni tippjeit, és rúzsválasztásnál ne a színre, hanem az altónusodra figyelj!
Így még biztosan nem láttad Weisz Fannit A csinos modell rendszeresen oszt meg fotókat az Instáján. Egyik legújabb képén pedig olyan szerepben láthatod, ahogy eddig még soha!
Hajszál buktathatja le a gyilkost Megtalálták Novozánszki Fanni hajszálát annak a férfinak a mosógépében, akit a lány meggyilkolásával gyanúsítanak. Fanni még 2017 novemberében tűnt el, azóta is keresik a holttestét, de egyelőre siker...

Weisz Fanni még sosem volt ilyen dögös Legfrissebb fotójától neked is leesik az állad!
Meghosszabbították a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László letartóztatását Telekommunikációs módszerrel hallgatták ki B. Lászlót, aki a döntés ellenére is elégedett volt a bíróval.
Végleg kizárták VV Fanni gyilkosának ügyvédjét A férfi, akit a gyilkossággal gyanúsítanak, és az ügyvéd közeli rokonok.
Gyilkosságot forgatnak VV Fanni lakásánál A sors kegyetlen játéka, hogy Novozánszki Fanni egykori otthonának ablakai előtt sátorozott le egy filmes stáb, akik egy brutális gyilkosságról szóló filmet forgatnak. 
Március végén jön a Viasat3 gasztrosorozata És már a címe is megvan Herendi Gábor és Szilágyi Fanni produkciójának.