Szerelme ízetlen tréfával égeti Weisz Fannit

Hajmásy Péter úgy gondolta, országgal-világgal meg kell osztania, hogy siket modell felesége mindig zabál. A sértő kijelentés Fanniról lepereg, de  édesanyjáról már nem.

2018. szeptember 26. 3:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fórizs Fanni: Az NB I-ből érkezik a nagy ő? 26 éves hajadon a lilák technikai vezetője.

Őszi dekorral díszítenéd az otthonod? Íme egy tipp hozzá! Egyedi tervezésű őszi dekorációkat mutatott a FEM3 Caféban Nagy Fanni virágkötő, dekoratőr. Készítsd el Te is ezeket!
Lánya sikere vigasztalja Bodnár Attilát A család egy szem lánya végre beteljesítette a szülők titkos kívánságát: Fanni popkarrierbe kezdett. Az ő sikere hozhat enyhülést gyászoló családjának.
Mintarab lett a börtönben a VV Fanni megölésével gyanúsított B. László Szülein kívül senki nem látogatja a gyilkossággal gyanúsított férfit.
Teljesen megtört a VV Fanni-ügy gyanúsítottja a börtönben Szó szerint szenved a rácsok mögött.
VV Fanni-ügy: szülei már nem reménykednek abban, hogy lányuk élve előkerül Nem múlik a meggyilkolt lány rokonainak fájdalma.

Weisz Fanni sajátosan reagált a szerelmét ért vádakra Betelt a pohár.
Ha követett is el disznóságokat, most mégis Weisz Fanni kezéből eszik a férje Minden héten kiderül valami furcsaság a modell és férje életéből, de ezek leperegnek róluk, és egy-két fotóval bizonyítják, milyen boldogak is ők együtt. Nincs ez másként most sem, ahogy legutóbb írtu...
Már a Daily Mail is ír a gazdag magyar instázókról A legnagyobb brit bulvárlap szemlézi a Rich Kids of Budapest nevű Instagramfiókot, így került be Debreczeni Zita és Weisz Fanni a Daily Mailbe.
Fannit a pénze miatt ölhették meg tavaly ősszel Több millió forintnyi készpénzt találtak a helyszínelés során VV Fanni lakásán, amit feltételezett gyilkosának akart kölcsönadni, de végül meggondolta magát.
Áll az alku - 33. adás Ritka rossz szériával kezdődött Fanni játéka, akinek első 5 kinyitott táskájából 4 milliós összeget rejtett. Ennek ellenére az Igazgató Úr egy nagyvonalú ajánlattal ált elő... legalábbis ő maga ezzel...
Durva, mit mesélt Weisz Fanniról és anyukájáról egy barát A modell hosszú ideje nem tartja a kapcsolatot az anyukájával, most pedig úgy tűnik, kiderült, mi oka lehet erre. Tudd meg, miről beszélt a régi ismerős!