Elkezdte Magyarország ráncfelvarrását a Google

Megjelentek az első idén készült fotók a Street View-ban.

2018. október 6. 22:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Új funkciót építettek a Google Térképbe, könnyebben elérheti a kedvenc helyeit A Google még tavaly mutatta be az üzenetküldő funkcióját, és a jelek szerint bejött a fejlesztés, mert most megkapja a Google Térkép.

Kíméli az aksit a Google újdonsága Újabb app kapja meg a sötét módot.
Így gyorsítaná az internetet a Google A Chrome-csapat a gyorsabb betöltést és a többoldalas weboldalak zökkenőmentesebb megjelenítését lehetővé tevő specifikációkon dolgozik.
Szuper funkció kerül az új Androidba A hajlítható kijelzők a normális multitaskingot is elhozzák a Google operációs rendszerébe.
Ez lesz az Android Q egyik nagy trükkje A multi-resume funkciónak hála valódi multitaskingra is képes lesz a Google következő mobil operációs rendszere.
5 millió fontos képet digitalizál a Google és a mesterséges intelligenciája 5 millió történelmileg is fontos jelentőséggel bíró kép digitalizálásában segít a The New York Timesnak a Google.

Próbáltad már beírni a Google Mapsbe, hogy Emőd, Kossuth utca 53. és utána Street Viewban körbenézni? Megéri! Vagyis megéri 2!
Elterült a földön, sztár lett Sztár lett egy internetes program, a google street view miatt egy zalaegerszegi férfi. A program felvételeket készít utcákról, aki megnézi az interneten, olyan mintha ott állna a helyszínen. Egy ilyen...
Androidos? Nézze csak meg a telefonját, lehet, hogy kapott egy 560-1400 forintos utalványt Több száz, esetenként közel másfél ezer forintos kuponokat osztogat a Google. Az utalványokat fizetős alkalmazások így akár ingyenes beszerzésére lehet felhasználni.
Nagy változtatásokat ígér a Google a szexuális zaklatások kezelésében A vezérigazgató azt mondta, elismerik, hogy a múltban nem mindent oldottak meg jól, és ezt őszintén sajnálják.
Rejtélyes felfedezés: mit keres egy utasszállító a tenger mélyén Skócia partjainál? Igencsak meglepő felfedezést tett egy háromgyermekes brit férfi a Google Earth nézegetése közben. Skócia partjainál, nem messze Edinburgh városától ugyanis egy különös alakzatot szúrt ki a tengerben, ...
A Google is arra buzdít mindenkit, hogy menjen szavazni