Alig voltak az Erdogan elleni tüntetésen

A szélsőjobbos-bevándorlásellenes Identitás Generáció Magyarország hirdetett demonstrációt Gül Baba türbéjéhez, az eseményen tucatnyinál is kevesebben voltak.

2018. október 8. 21:05

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Erdogan folytatja a tisztogatást a hadseregnél Elfogatóparancsot adtak ki a légierő több tucat tagja ellen.

Trump köszönetet mondott Erdogannak, mire Erdogan közölte, hogy itt nem is ő a főnök Elengedték végre az amerikai lelkipásztort.
Kiengedték a tiszteletest, aki miatt összebalhézott Trump és Erdogan Andrew Brunson már leülte a török börtönben azt az büntetést, amit kiszabdtak neki.
Azért tüntethettek Erdogan rajongói az MTA előtt, mert nem szóltak előre a rendőrségnek A DK pedig azért nem tüntethetett ugyanott, mert előre bejelentette.
Így nézne ki egy iszlám atomhatalom egy Nintendo-játékban Erdogan személyesen jött el ide, hogy Orbánnal felavassa. Megnéztük Gül Baba türbéjét, amit közös erőfeszítéssel újított föl a magyar és a török állam. Íme a tíz legeklektikusabb látnivaló.
Magyarország fontos helyet foglal el a török külgazdaságban A török-magyar kapcsolatok mélyítését is hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök és Recep Tayyip Erdogan török elnök, magyarországi látogatása során. A két ország vezetője számos témában folytatott t...

Miután Angela Merkellel tárgyalt, ma Magyarországra érkezik a török elnök Recep Tayyip Erdogan diplomáciai naplója tele van a világpolitika vezetőivel. Végigvettük, kikkel találkozott.
Dühöngő autósok a futóverseny miatt Megbénulhat napokra a budapesti belváros, hatalmas dugókra kell számítani a következő napokban. Vasárnap egy futóverseny miatt nem csak útlezárások lesznek, felborul a BKV menetrendje is. Máskor, más ...
Erdogan Budapesten - lezárják a Lánchidat Hétfő reggel 6 órától kedden délután 6-ig lezárják a Lánchidat és a fővárosi Széchenyi István teret delegáció miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján
Erdogan: a török hadsereget Szíria népe hívta meg A török hadsereg akkor vonul ki Szíriából, amikor annak népe majd választásokat tart - jelentette ki Recep Tayyip Erdogan török elnök csütörtökön Isztambulban, az állami televízió angol nyelvű...
A török puccskísérlet vezetőinek többsége Németországban él Erdogan török elnök kiadatásukat kérte Merkel kancellártól.
Erdogan iPhone-bojkottot hirdet, de amerikai válságtanácsadókat szerződtet Nagy a baj, száguld az infláció, kell a hanyatló nyugat tudása.