Bono folytatja saját maga lejáratását

Az ír U2 frontembere, a Brexit-ellenes énekese szerint a művészek kötelessége jelenleg az "Európa-eszme" hirdetése. Bono hozzátette, hogy szerinte óriási lehetőségeket rejt egy szorosabb kapcsolat Afrika és Európa között.

2018. október 11. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Porsche figyelmezteti brit ügyfeleit, hogy a Brexit után sokkal többet kell fizetniük 10 százalékos áremelkedést emlegetnek, ami egy Porschénál nem olyan kevés pénz. Több más autógyártó is szenved.

Csődöt jelentett a Brexit miatt a nagy múltú brit légitársaság Csődeljárást kezdeményezett maga ellen a British Midland Regional, vagyis Flybmi néven ismert brit légitársaság, és azonnali hatállyal törölte járatait - jelentette be a cég szombat este a honlapján,....
Timmermans: Az EP-választáson a kollektív szolidaritás és a nacionalizmus között kell választani Timmermans szerint Európa szíve a tét az EP-választáson.
A svéd kormány bevándorláspárti Míg Svédországban inkább a migránsokra költik a pénzt, addig Magyarországon a családokat támogatják. Így reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter arra, hogy egy svéd politikus felháboro...
A Ford szerint katasztrófális lenne a megállapodás nélküli Brexit A Ford szerint "katasztrofális" hatást gyakorolna a cég nagy-britanniai tevékenységére a brit EU-tagság megállapodás nélküli, szabályozatlan megszűnése.
Küzdelmes meccsen nyert a Fenerbahce az EL-ben A Zenit volt az ellenfél, a legjobb 16 közé jutásért küzdenek a csapatok az Európa Ligában.

Az Európa Tanácsnak nem tetszik az, amit a magyar kormány a civilekkel művel No shit
Már Európa számára is teljesen világos: Magyarország a bevándorlással szemben a gyermekvállalást helyezi előtérbe Közleményt adott ki a Fidesz és a KDNP.
Az uniós választások elé Figyelemre méltó, hogy Lévy és elvbarátai szerint az Európai Unió és Európa egy és ugyanaz. Jó lenne tudni, hogy ezt mivel tudnák megindokolni?
Már indokolt volt ennek a levélnek a megírása Varga Judit etikailag kifogásolhatónak tartja azt a magatartási kódexet, amelyet tavaly fogadott el az Európai Bizottság. A Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára az ECH...
Jelentős veszteségekben zártak az európai tőzsdék Jelentős veszteségekben zártak a főbb nyugat-európai tőzsdék csütörtökön, miután az Európai Bizottság és a brit jegybank is rontotta gazdasági növekedési előrejelzését a kereskedelmi feszültségek, a v...
Budapest rendkívül biztonságos város A turisztikai szakújságíró annak kapcsán nyilatkozott az M1-nek, hogy Budapest nyerte az Európa legjobb úti célja 2019 díjat.