Bono folytatja saját maga lejáratását

Az ír U2 frontembere, a Brexit-ellenes énekese szerint a művészek kötelessége jelenleg az "Európa-eszme" hirdetése. Bono hozzátette, hogy szerinte óriási lehetőségeket rejt egy szorosabb kapcsolat Afrika és Európa között.

2018. október 11. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A harmadik számú európai kupába száműzhetik a magyar csapatokat A Bajnokok Ligájában és az Európa-ligában összesen egy klubunk szerepelhet.

A Tungsram felkarolja a hazai startupokat az InnoEnergy partnereként November 29-én hosszú távú együttműködésre alapozó partnerségi szerződést kötött egymással Európa vezető, fenntartható energiagazdálkodást támogató befektető szervezete, az InnoEnergy és az európai in...
Tíz magyar érem a litvániai erőemelő Európa-bajnokságon Tíz érmet, közte két aranyat nyertek a magyar versenyzők a litvániai Kaunasban rendezett erőemelő Európa-bajnokságon.
Női kézilabda Eb Orbán Adrienn szerint a horvátok és a spanyolok is verhetők A jobbszélső Orbán Adrienn szerint a magyar női kézilabda-válogatott következő két ellenfele, a horvát és a spanyol csapat is verhető a franciaországi Európa-bajnokság csoportkörében.
Veszprém rekorddal száll versenybe az Európa Kulturális Fővárosa-címért Veszprémben rekorddal készülnek.
Sorozatban negyedszer kell új rendezőt találni az Afrika-kupának Idén január helyett nyáron lesz a torna, csak még nem tudni hol.

Még mindig mumus a BATE Vágyálom maradt a boriszovi bravúr, a Vidi nem tudta átlépni az árnyékát a labdarúgó Európa-liga L csoportjának 5. fordulójában.
Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 5. kör eredményei és gólszerzői Európa Liga 2018/19 Csoportmérkőzések - 5. kör eredményei és gólszerzői hir Európa Liga foci MOL Vidi FC top téma panucci cs, 11/29/2018 ...
Hír: Timmermans: az európaiak arról döntenek majd, hogy értékközösségé válik-e Európa Hat hónap múlva minden európai uniós polgár arról fog dönteni, hogy értékközösségé válik-e, megosztják e sorsukat egymással, együtt dolgoznak-e, vagy folytatják nacionalista gyökerű harcukat egymás e...
Brexit: Egyfajta megyünk is, maradunk is helyzet állt elő A megállapodással a jelenlegi bizonytalan helyzetet meghosszabbították 2020-ig, ami olyan, mintha az Egyesült Királyság ki sem lépett volna az Európai Unióból.
Könnyen elhasalhat a Brexit-megállapodás Az Európai Unió számára tett engedmények megosztják a brit politikai erőket, így kevés az esély a konszenzusra a december második hetében sorra kerülő szavazáson.
Vasárnap elfogadhatják a Brexit-megállapodást 2021 után kvótarendszert vezethet be az Egyesült Királyság a külföldi álláskeresők szűrésére.