Bono folytatja saját maga lejáratását

Az ír U2 frontembere, a Brexit-ellenes énekese szerint a művészek kötelessége jelenleg az "Európa-eszme" hirdetése. Bono hozzátette, hogy szerinte óriási lehetőségeket rejt egy szorosabb kapcsolat Afrika és Európa között.

2018. október 11. 9:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kitört a tőzsdei pánik vagy megúszhatjuk? Európa nem omlott össze Komoly zuhanás volt az amerikai és ázsiai tőzsdéken, Európa is vörösbe fordult, de egyelőre nincs jele pániknak.

Az ET elé viszi Budapest a kárpátaljai fejleményeket Jelentés elfogadását kezdeményezte Magyarország az Európa Tanácsnál (ET) az ukrajnai kisebbségi helyzetről – közölte Zsigmond Barna Pál fideszes parlamenti képviselő telefonon Strasbourgból ...
Tessék választani! Néha egy kép többet mond minden szónál, a betiltott "Macron vs. Orbán" mém tökéletes vizuális szentenciája az Európa előtt álló két lehetséges perspektívának. A téma azonban súlyánál fogva mi...
A Brexit után a csendes-óceáni szabadkereskedelmi partnerség lehet a brit opció A japán miniszterelnök szerint Tokió tárt karokkal várná Nagy-Britanniát a Csendes-óceáni Partnerség (TPP) néven alakult szabadkereskedelmi egyezményben a brit EU-tagság megszűnése (Brexit) után.
35 évesen futott Európa-csúcsot a brit legenda Mo Farah megmutatta, miért ő a világ egyik legnagyobb futója.
Exit poll: Megerősödtek az Európa-barát pártok a lett választásokon Tarolt a Harmónia Központ oroszbarát párt, de őt sorban követi a Fejlődés nevű liberális, Nyugat-barát párt.

Brexit ide vagy oda, több irodát vettek bérbe Londonban A harmadik negyedévben hat százalékkal nagyobb iroda alapterületet vettek bérbe vállalatok a londoni Cityben mint egy évvel korábban - jelentette pénteken a Knight Frank ingatlanközvetítő társaság. ....
EL - Egy góllal kapott ki a Vidi a Stamford Bridge-en A Vidi FC 1-0-ra kikapott a Chelsea vendégeként csütörtökön a labdarúgó Európa-liga csoportkörének második fordulójában, így továbbra is pont nélkül áll
Az U17-es válogatott legyőzte Litvániát A magyar U17-es labdarúgó-válogatott 3-0-ra verte meg Litvánia 17 éven aluli legjobbjait egy Európa-bajnoki selejtezőn.
Boris Johnson szerint gyalázatos a brit kormány Brexit-javaslatcsomagja Az ex-külügyminiszter saját exkollégáinak ment neki. Szerinte nem kellene szoros kapcsolatban maradni az EU-val.
Csődbe ment egy fapados légitársaság Az Izlandon bejegyzett, Európa és Amerika között repülő Primera Air húzza le a rolót.
Van, amiben Európa simán veri az USA-t 2018-ban A Ryder-kupa történelmében még Amerika áll jobban, de jövünk fel.