Egyre több ország kritizálja az ENSZ migrációs paktumát

Egyre erősebb az ellenállás az ENSZ migrációs paktumával szemben, Ausztria és Lengyelország is fenntartásokkal kíván élni a csomag ellen - mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója az M1 aktuális csatornán csütörtökön.

2018. október 11. 10:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A CDU támogatja az ENSZ migrációs csomagját A hamburgi tisztújító kongresszus nagy többséggel döntött erről is.

Az ENSZ menekültügyi csomag azoknak segítene, akik a migránspaktummal nem tudnának beutazni 2015 óta folyamatosan keverték a migráció és a menekültügy fogalmát, először menekültválságnak akarták beállítani, de világos volt, hogy illegális migrációról van szó mondta Bakondi György.
A belga parlament támogatja az ENSZ migrációs csomagját Az alsóház tagjai hosszú vitát követően fogadták el az indítványt.
Nemzetközi nyomozást sürget az ENSZ-főbiztos a Hasogdzsi-ügyben Nemzetközi vizsgálatot sürgetett Michelle Bachelet, az ENSZ emberi jogi főbiztosa a meggyilkolt szaúdi ellenzéki újságíró, Dzsamál Hasogdzsi ügyében szerdai genfi sajtótájékoztatóján, amelyen egyebek ...
Nagy a tétje az ENSZ klímakonferenciájának A csúcstalálkozó feladata, hogy résztvevői rögzítsék a 2015-ben kötött klímaegyezmény technikai megvalósításának szabályait.
Erdogan: egy műanyag zacskóval fojtották meg Hasogdzsit A török elnök az ENSZ elé viszi az ügyet, ha szükséges.

Arat a csendes gyilkos: a dinoszauruszok óta nem látott ütemben pusztulnak a Földön az állatok Kihalási válsággal néz szembe a Föld, amelynek növény- és állatvilága a dinoszauruszok alkonya óta nem látott ütemben pusztul figyelmeztet Cristiana Pasca Palmer, az ENSZ Biodiverzitási Egyezményéne...
Vasárnap kezdődik az ENSZ klímakonferenciája A párizsi egyezmény szabálykönyvét alkotnák meg Katowicében.
'Elhibázott az ENSZ csomagja' Súlyos kockázatot von a saját állampolgárai fejére, aki aláírja az ENSZ migrációs csomagját. Erről beszélt Orbán Viktor Prágában, miután Andrej Babis cseh kormányfővel tárgyalt. Orbán Viktor szerint a...
Nagy buli lett az ENSZ-ben, miután a szervezet védelmébe vette a reggaet Bob Marley híres slágerét énekelte és táncolta el a közgyűlés.
Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.
A német kormánypártok támogatják az ENSZ migrációs csomagját A német kormánypártok parlamenti határozatot készítettek a csomag támogatására.