Videó: így hálózta be Soros a Jobbikot

Már egy videó is terjed arról, hogy a Jobbikot megszállták a milliárdos spekuláns emberei.

2018. október 11. 10:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem Volner lesz az utolsó, akit erővel távolít el a Jobbik A politikus nem adja a nevét az elvtelenségekhez.

Az ellenzék védi a 'Soros-jelentést' Vendégünk Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs ...
Soros György emberei a Jobbik közelében Egyre több részlet derül ki a Jobbik és Soros Györgyhez köthető emberek kapcsolatairól.
Vona kiáll Soros embere mellett A Soros-egyetem egyik alapítóját Vona Gábor vitte a Jobbikba, most is kiállt mellette. Sőt, barátjának nevezte.
Soros vesztett, a demokrácia nyert A nemzet és a demokrácia győzelme, így értékelte Donald Trump amerikai elnök azt, hogy Soros György támadásai ellenére megválasztották a Republikánusok főbírójelöltjét. Brett Kavanaugh már le is tette...
Soros kudarcot vallott, jóváhagyta a szenátus Brett Kavanaugh kinevezését Donald Trump, az Egyesült Államok elnöke végig kiállt főbírójelöltje mellett.

Volner Jánost kizárták a Jobbik frakciójából, Fülöp és Apáti is távozik Három újabb jobbikos hagyta ott a párt képviselőcsoportját. Érik Toroczkai Lászlóék frakcióalakítása.
Soros milliárdjai a drogbizniszben Milliókkal támogatott Soros György olyan amerikai szervezeteket, amelyek a marihuána legalizálását támogatják. Valamint több jogvédő szervezetet is pénzelt, melyek a drogháborúk megszüntetéséért küzde...
A Figyelő figyelmeztetett, hogy a Political Capital egy Soros-szervezet, a Szegedi Tudományegyetem két hét múlva közölte, hogy vége az együttműködésnek Hirtelen kockázatosnak minősült az együttműködés.
Jé - EP: a migráció legyen az EU-csúcs központi témája Az Európai Parlament képviselőinek többsége szerint a migrációnak kell a fő témának lennie az uniós állam-, illetve kormányfők október 18-19-én esedékes csúcstalálkozóján - jelentette ki Juliane B...
Jobbik: a miniszterelnök méltatlanná vált a tisztségére Az elmúlt harminc év legnagyobb korrupciós beismerésének nevezte a jobbikos Szilágyi György Orbán Viktor parlamenti válaszát a luxus-repülőútjaival kapcsolatos kérdésre
Botrányos képek kerültek nyilvánosságra a francia elnökről Emmanuel Macron a hétvégén a Kis-Antillákra látogatott, ahol találkozhatott kedvenc szavazóival. A látogatáson készült képek miatt a francia közélet és sajtó jobbik felén teljes a kiakadás.