Videó: így hálózta be Soros a Jobbikot

Már egy videó is terjed arról, hogy a Jobbikot megszállták a milliárdos spekuláns emberei.

2018. október 11. 10:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Az amerikai nagykövet szerint a CEU ügye Orbán és Soros személyes konfliktusa A Washington Post cikkében egyértelműen az USA megszégyenítésének nevezik, hogy nem sikerült megakadályozni, hogy a CEU elköltözzön Budapestről.

Bizonyíték a Jobbik kétes pénzeire Több százezret kellett befizetniük esetenként a Jobbikos területi képviselőknek a pártkasszába támogatás néven. Szabó Balázs volt jobbikos képviselő az erről szóló bizonyítékot eljuttatta a Tényeknek....
Sorosék a Balkánon terjeszkednek Tovább építi a Soros-hálózatot Soros György fia. Alexander Soros az elmúlt hónapokban végig látogatta a balkáni migrációs útvonalon fekvő országok vezetőit, akiknek a Nyílt Társadalom eszméjének bővít...
Feljelentették a zsidózó Szávayt Le is mondott, meg nem is Szávay István. A Jobbik politikusa azután hozta meg a döntést, hogy napvilágot látott egy hangfelvétel, amelyen arról beszél, hogy megvert egy zsidó nőt. Cselekedetével hence...
Migránskártyát talált az M1 stábja Boszniában Újabb bizonyíték a névtelen Soros-kártyák létezésére, amelyet az ENSZ és Brüsszel is támogat.
Európai ügyekről is tárgyalt Brüsszelben Soros György Az Európai Bizottság első alelnökével, Frans Timmermansszal találkozott.

Allűr Soros blogja megint teljesített.
Hatalmas szakadék tátong a Fidesz és a többi párt között A legfrissebb közvélemény-kutatásból kiderült, hogy a legnépszerűbb párt továbbra is a Fidesz. Utána következik az MSZP és a Jobbik, szinte fej fej mellett.
"Független" civilek tüntiztek a Soros-egyetemért A ballibek ismét utcára vonultak. Ma éppen a "A tudomány és az oktatás szabadságáért" tüntiztek Budapesten és a 888-at támadták.
Összefog három Soros-szervezet a migránscsempészet hatékonyabbá tétele Az a céljuk, hogy minél több migránst csempésszenek Európába. Ennek érdekében három Soros-hajóval térnek vissza.
Dúró Dóra megtiltaná Magyarországon a burkaviselést A Jobbik egykori és a Mi Hazánk jelenlegi képviselője a Facebookon számolt be arról, hogy útjára indított egy törvénymódosítási folyamatot, amely a burka magyarországi betiltatásáról szól.
"Mi köze a Soros-egyetemnek a tanszabadsághoz?" Mi köze a tanszabadsághoz a CEU-nak - kérdezte olvasói levélben Kovács Zoltán magyar kormányszóvivő a Globe and Mail című kanadai napilapban, a Közép-európai Egyetem (CEU) rektorával, Michael Ignatief...