Videó: így hálózta be Soros a Jobbikot

Már egy videó is terjed arról, hogy a Jobbikot megszállták a milliárdos spekuláns emberei.

2018. október 11. 10:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"A jobbikosok a hatalom és pénz megszerzéséért mindenre képesek" Kocsis Máté az Echo TV-ben beszélt a Jobbik hiteltelenségéről.

Szijjártó Péter: Soros Györgyöt a víziója miatt kritizálja a magyar kormány A külügyminiszter a Jerusalem Postnak azt mondta: Izrael barátja és stratégiai partnere Magyarországnak.
Hisztérikusan menekült Sargentini Hisztérikusan menekült magyar újságírók elől Judith Sargentini, amikor kérdezni akarták. Soros György brüsszeli szövetségese ezúttal az Origo újságíróját oktatta ki, hogy őt nem szabad kérdezni, csak ...
Antiszemita és kirekesztő kijelentései miatt magyarázkodik a Jobbik Jakab Péter minősíthetetlen stílusban beszélt a melegfelvonulásról.
Idén is jönnek a Soros-plakátok Most Jean-Claude Juncker képe kerül Sorosé mellé.
Köves: Döbbenetes, hogy a baloldal mentegeti a Jobbik antiszemitizmusát Az EMIH vezetője G. Fodor Gábornak adott interjút az Echo TV-n.

Jobboldali kormány alakulhat Spanyolországban a választások után Az El País spanyol lap egy részletes elemzést tett közzé arról, hogy mi várható az előrehozott spanyolországi választásokon. Soros izgulhat.
Szanyi Tibor: Szeretettel vesszük a Jobbik úgynevezett néppártosodását Az MSZP-s EP-képviselő néhány éve még nem beszélt pozitívan a Jobbikról.
A nagyszüleiket is lehülyézték A Jobbik bizonyította, hogy nemcsak szélsőséges, nemcsak kirekesztő, hanem saját nagyszüleit sem tiszteli. Erről a 15 éve működő és a szépkorúak védelmét szolgáló Tisztelet Társaságának ügyvivője besz...
A Jobbik lenézi a nyugdíjasokat Far-hát kommandónak, hülye nyugdíjasoknak nevezi a Jobbik médiaalapítványának kuratóriumi elnöke a párt idős szimpatizánsait egy, a Magyar Nemzethez került hangfelvételen. Silhavy Máté tavaly áprilisb...
Soros bevándorláspárti összefogása Hivatalosan is belépett az európai parlamenti választási kampányba hétfői, Project Syndicate-n megjelent vezércikkével Soros György amerikai üzletember. Írásában ellenfeleit megfenyegette, a vezércikk...
Zsidó Világkongresszus: a Jobbik még mindig antiszemita Megdöbbent a Zsidó Világkongresszus (WJC) elnöke, Ronald S. Lauder azon, hogy Magyarországon a baloldal képes lenne összefogni a szélsőjobboldallal.