Human Rights First díjat kapott a Magyar Helsinki Bizottság társelnöke

Pardavi Márta az emberi jogi elismerést a menekültek, migránsok és más marginalizált csoportok jogaiért végzett munkájáért kapta.

2018. október 11. 13:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Pintér titkolja, ő adott-e engedélyt Gruevszki belépésére A Magyar Helsinki Bizottság szerint kizárólag Pintér engedélyével léphetett legálisan Magyarországra útlevél nélkül a volt macedón miniszterelnök.

Hazudtak az olaszliszkai lincselő kártérítéséről A Magyar Helsinki Bizottság beperli a Magyar Időket.
Soros elismerően csettint: a Helsinki Bizottság leleplezte a fideszes kapcsolatait Megsemmisítőnek szánt cikket közölt egy névtelen blog a magyar Soros-szervezetek felsőoktatási infiltrációjáról. A Magyar Helsinki Bizottság rátromfolt a dologra: feltárja a saját fideszes aknamunkáj...
Gruevszki harminc napig ingyen lakhat a vámosszabadi befogadóállomáson Az elmúlt években egy macedón állampolgár sem kapott védelmet mondta a Magyar Helsinki Bizottság munkatársa a HVG-nek.

Helsinki: a menedékkérő gyerekek fele fogoly, Gruevszki pedig egyenlőbb az egyenlők között Mivel ma van a gyermekjogok világnapja, a Magyar Helsinki Bizottság hat "bájos" tényt tett ki a Facebookra Gruevszkitől a gyerek menedékkérőkig.
Belügyminiszteri külön engedéllyel léphetett az országba Gruevszki Apró mozaikokból egyre tisztább kép áll össze a volt macedón miniszterelnök Budapestre vezető útjáról. Albán lapok szerint magyar követségi autó vitte át Albániából Montenegróba. A Magyar Helsinki Bi...
Érvényes útiokmány nélkül Gruevszkinek is a tranzitzónában kellene várakoznia A Magyar Helsinki Bizottság érdeklődéssel várja, mi sül ki a bukott macedón miniszterelnök magyarországi menedékkérelméből.
Pardavi Márta felkerült a meghatározó európaiak listájára A Politico szerint fontos munkát végez a kormánnyal szemben.