"Kötélre veled! Felkötni a fára!" - skandálták Márki-Zay hívei Vásárhelyen

Durva politikai nagygyűlésbe fulladt a Márki-Zay Péter által szervezett úgynevezett "szülői értekezlet".

2018. október 11. 14:47

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bod Péter Ákos: Kell egy új mozgalom A Magyar Nemzeti Bank egykori elnöke, a Corvinus gazdaságpolitikai tanszékének vezetője szerint Márki-Zay Péter tehetséges, a mostani vezetők pedig a Kádár-rendszerben szocializálódtak.

Márki-Zay: a Magyar Gárdában zsidók, cigányok és baloldaliak vonuljanak "Hunyja be a szemét, és képzelje el!" - tette hozzá a Demszky Gábor-díjas interjú alanya a riporternek.
Márki-Zay baloldali Magyar Gárdáról fantáziál Sneider Jobbik-elnökkel Az álfüggetlen polgármester teljesen eltévedt a Jobbik ideológiai zűrzavarában. Félünk, innen már nem keveredik ki.
A nap legfontosabb hírei 2018.10.07. Uniós országban öltek oknyomozó újságírót, Márki-Zay Péter új választást akar, Fluor Tomi szardarabnak tartja Erdogant.
Márki-Zay Péter: Retteghetnek a fideszesek Szerinte lehet forradalmat csinálni.
Behűtött sör és lubickoló Barbie babák: virágzik a kátyúművészet Vásárhelyen A Szeretem Vásárhelyt Egyesület új funkcióval ruházta fel a hódmezővásárhelyi kátyúkat: street art játszótérré tette azokat. Az úthibákra műanyag dinókkal, jégbe hűtött sörrel, popcornnal, Lego-játék...

Márki-Zay Pétert okolja a csőd szélén álló hódmezővásárhelyi tévé A polgármester viszont azt állítja, mindent megtesz a televízió megmentéséért, annak ellenére, hogy az őt támadja.
Márki-Zay Péter a Jobbik elnökével egyeztetett az új ellenzéki összefogásról A hódmezővásárhelyi polgármester szerint a jobb- és baloldalnak együtt kell működnie a pártállam lebontásában.
Márki-Zay gyalázatosan mentegeti az erőszakoló afgán migránst Hiába van több áldozat, hiába szökött a migráns, hiába van bizonyító videó, a balliberális kedvencnek ez nem elég.
Márki-Zay: Hálás vagyok Lázár Jánosnak, hogy ilyen ostoba gyűlöletkampánnyal állított mellém ennyi helyi embert Több mint 1000 hódmezővásárhelyi tüntetett a polgármesterrel a helyi fideszes média ellen.
Hódmezővásárhelyen életveszélyes fenyegetéseket kapnak az újságírók A Fidesz Hódmezővásárhely hivatalos Facebook-oldalán tette közzé a fenyegetéseket. A bejegyzésben közlik, hogy teljes mértékben elhatárolódnak a gyűlöletkeltő és erőszakra felbujtó tevékenységektől. M...
Márki-Zay támogatói tüntetnek hétfőn A helyi fideszmédia lejáratókampánya ellen tiltakoznak.