A Carnegie Hallban koncertezik az Opera Zenekar - Plácido Domingóval

New York-i turnéja előtt Budapesten tart ingyenes főpróbát az Opera Zenekar.

2018. október 11. 15:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Mesés múlt és harsány jelen A 27. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál és az Országos Széchényi Könyvtár Grafityisz címmel rendezett közös kiállítást a karikatúra ünnepi éve alkalmából.

Története harmadik legrosszabb napján van túl a New York-i tőzsde Legalábbis pontok tekintetében. 832 pontot esett szerdán a Dow Jones.
A mindenkinek elérhető felsőoktatásért demonstráltak Budapesten Budapesten tüntetett az LMP.
Ma zárva tart a New York-i tőzsde Hétfőn zárva van a New York-i tőzsde nemzeti ünnep miatt, kedden a szokásos időben kezdődik a kereskedés.
Szenzációs 57 yardos TD-passzt dobott az NFL sztárelkapója A New York Giants őrületes touchdown-passzal jött vissza a meccsbe.
Mókusszámlálás lesz a Central Parkban Mókuscenzus kezdődött szombaton a New York-i Central Parkban annak kiderítésére, hogy hány bozontos farkú rágcsáló él a Manhattan szívében fekvő 341 hektáros területen.

Koncerttel és kiállítással kezdődött el a CAFe Budapest-fesztivál Magyarországon rengeteg új, színvonalas kulturális helyszín jött létre, mert bíznak abban, hogy a magyar nemzeti kultúrának reneszánsz időszaka következhet mondta Rétvári Bence.
Hosszú Katinka túl a 400. érmén, világcsúcs a Duna Arénában Két arannyal pályafutása 400. és 401. egyéni világkupa érmét is megszerezte az úszó Hosszú Katinka csütörtökön a Budapesten zajló rövidpályás verseny nyitónapján.
A világ legjobb úszói Budapesten A minden idők legjobbjának tartott, 2017-es budapesti vizes világbajnokság után újra Magyarországra érkeztek a világ legjobb úszói. Csütörtöktől szombatig a Duna Arénában rendezik meg a FINA Világkupa...
Fotóművészeti konferencia kezdődött a Pesti Vigadóban Kétnapos fotóművészeti konferencia kezdődött a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) szervezésében a Pesti Vigadóban, kedden Budapesten.
Pár dolog hiányzott, amit aztán láttunk is a kedves szomszédoknál A Hiányzó történetek című sorozatban New York-i zsidók mesélik el a történetüket otthonukban. A tizedik, befejező részben Katie életét ismerhetjük meg.
"Egészséges keresztény egyházak nélkül nincs egészséges társadalom Európában" Egészséges keresztény egyházak nélkül nem képzelhető el egészséges társadalom Európában, így Magyarországon sem - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter vasárnap Budapesten.