Sermer Ádámot indítja az MLP a 2019-es főpolgármester-választáson

A főváros önállóságát erősítenék a Liberálisok.

2018. október 11. 16:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Feljelentették Szávay-t Vendégünk Sermer Ádám, a Liberálisok ...

Miért rasszista az Index? Ma gondolkodjunk egy kicsit az előítéletekről. Szemléltetésnek az Index tegnapi interjúját citálom ide. Alaptételem a következő: a liberálisok ezerszer előítéletesebbek másoknál, hiszen csak hittétele...
Brüsszelt nem lehet megállítani Kormányválság után kisebbségi kabinetet alakítanak a liberálisok.
Verhofstadt odaszólt Orbánnak: Nem túl eredeti, Viktor A kormány nem hagyta szó nélkül az európai liberálisok plakátját, amit teherautóval hazánkba is elhoznak, és amelyiken Orbánt támadják. Jött egy válaszplakát, választeherautóval, amire viszont Verhof...
Magyarország válaszolt az európai liberálisok migránspárti provokációira A kormány plakátkampányt indít az európai polgárok valós tájékoztatása érdekében.
A liberálisok foglyul ejtették az egyetemeket Évtizedek óta paradox helyzetben vannak azok, akik konzervatívnak nevezik magukat. Habitusukból az következne, hogy intézményvédő alapállást foglaljanak el: védeni kell az egyházat, a családot és az e...

Deutsch Tamás: A 2019-es költségvetés elfogadására irányuló tárgyalások megszakadtak A képviselő szerint ennek az igazi oka az, hogy az európai szociálisok, liberálisok, kommunisták és zöldek már folytatják a rájuk jellemző, áskálódó európai parlamenti választási kampányt.
Akcióban az új tőzsdespekuláns-párt Soros György és legfőbb szövetségesei, a liberálisok közvetlenül is beszálltak a kampányba: a Momentum Mozgalom nyíltan vállalta a spekuláns érdekeinek hazai képviseletét.
Szagelszívó okozhatta a tüzet a DK irodáiban A Teréz körúti épület teteje több helyen beszakadt. A párt központja megsemmisült, a szocialisták és a Liberálisok felajánlották nekik a saját irodáikat.
A liberálisok kiakadtak az Orbán-Tarlós megállapodáson A párt szerint a tanács felállásával a Fidesz-kormány még több stadiont és még több presztízsberuházást erőltet majd a budapestiekre.
Kiengedték a franciák a liberálisok kedvenc iszlamista szexbűnözőjét Tarik Ramadant azzal vádolják, hogy megerőszakolt két nőt, óvadékért mégis elengedték.
A magyar liberálisok tervei Vendégünk Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt ...