Sermer Ádámot indítja az MLP a 2019-es főpolgármester-választáson

A főváros önállóságát erősítenék a Liberálisok.

2018. október 11. 16:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sermer Ádám a liberálisok főpolgármesterjelöltje A Liberálisok többek között korszerűsítenék a tömegközlekedést és bővítenék a zöldfelületeket Budapesten.

Liberálisok: Tarlós nem a budapestiek, hanem a Fidesz pártján áll A párt szerint a politikus az Orbán-kormány bábjaként viselkedik.
Kiszivárgott e-mail bizonyítja: Soros György akarja megbuktatni Brett Kavanaugh-t Csak kiderül, hogy nincsenek véletlenek, bármennyire is ezt szeretnék elhitetni a liberálisok. Kiderült ugyanis, hogy Brett Kavanaugh-t nem pusztán "véletlenszerűen" felbukkanó nők próbálják b...
Franciaországban a migránsok gerillaharcot folytatnak a rendőrök ellen Életkép egy no-go zónából, ami a liberálisok szerint nem is létezik.
TGM: Liberálisok, kifelé, ha vagytok, ha nem Az eszme a gondolat iránti gyűlölet ma már nemcsak náci/fasiszta sajátosság
A Liberálisok jobban aggódnak Ukrajnáért, mint a kárpátaljai magyarokért Az ellenzéki párt szerint nem kellene akadályozni Ukrajna NATO-csatlakozását, mivel a magyarokat hátrányos helyzetbe hozó ukrán oktatási törvénynél sokkal fontosabb számukra Ukrajna területi épsége.

Tariceanu kétszínűséggel vádolta Manfred Webert Magyarországgal szemben tanúsított magatartása miatt kétszínűséggel vádolta Manfred Webert, az Európai Néppárt (EPP) európai parlamenti frakciójának vezetőjét Calin Popescu Tariceanu, a kisebbik r...
Komparatív előny Orbán Viktor minden mondatával és tettével tévedhetetlenül rátapint a liberálisok és a velük szövetkezett baloldal érzékeny pontjaira.
Már a hollandoknak is elege van a muszlim no-go zónákból Egy kormánypárti képviselő felszámolná a párhuzamos társadalmakat, de a liberálisok máris hisztérikusan tiltakoznak.
A liberalizmus mint imperializmus Dogmatikus utópizmussal vádolja meg a birodalmi terjeszkedésű liberalizmust legújabb könyvében Yoram Hazony, a jeruzsálemi Herzl Intézet vezetője, aki szerint a liberálisok bizonyos szempontból koránt...
Az Orbán-haverok gazdagodásáról készített rajzfilmmel kampányolnak az európai liberálisok Garancsi István, Tiborcz István, Simicska Lajos és Mészáros Lőrinc rajzolt figuráival magyarázzák, mi történik az EU-pénzekkel Magyarországon.
Trump jogi szuperfegyvere, akitől fél Amerika retteg Donald Trump jelöltje a legfelsőbb bíróságra óriási indulatokat váltott ki a liberálisok körében, de sokat nem tudtak tenni megválasztása ellen. Aztán szexuális molesztálással vádolták meg.