Sermer Ádámot indítja az MLP a 2019-es főpolgármester-választáson

A főváros önállóságát erősítenék a Liberálisok.

2018. október 11. 16:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Sermer Ádám magyarázatot vár a főpolgármestertől Az e-jegyrendszerhez köthető tanácsadók ügyében.

Sermer: a liberális szavazóknak az első fordulóban nincs dolguk A liberális budapesti szavazóknak a főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulójában nincs dolga, mert az csak az abban részt vevő baloldali pártok jelöltjének kiválasztásáról szól - mondta S...
Sermer Ádám: Szégyen Szávay István képviselősége Még ha ez csak szóban történő elmebeteg hencegés volt Szávay részéről, akkor sincs helye a közéletben mondta a liberális politikus.
Legnagyobb hatású vagy beteges hazudozó? Pártok reakciói Orbán évértékelőjére Karácsony személyesen válaszolt, ha már megszólíttatott, de a DK és Liberálisok mellett mindkét kormánypárt is kiadott közleményt.
A Liberálisok szerint nincs helye Budapesten náci, rasszista felvonulásnak A Liberálisok főpolgármester-jelöltje szombaton tartott sajtótájékoztatót.
Baloldali véleményterror: probléma, ha fehér férfiakról neveznek el utcákat A helyi migránspárti liberálisok szerint több utcát kellene elnevezni bevándorlókról.

Kudarc az előválasztás Kudarcba fulladt az ellenzéki előválasztás. Tovább folytatódik a casting, azonban az 1,4 millió szavazó mindössze két százaléka vett részt a voksolás első fordulójában, melyet a Párbeszéd politikusa, ...
Fáziskésésben vannak az uniós liberálisok A jobb későn, mint soha jelmondattal működnek az európai liberálisok, akik nemcsak a kampányvezetőik megnevezésével késlekednek, de a Macronnal való összefogást sem sietik el.
Meglepő helyen talált védelmezőre Orbán Lehet, hogy Orbán Viktornak a német liberálisok között erősebb támogatója van, mint saját pártcsaládjában.
A Fehér Házba is meghívták a fake news média áldozatául esett diákokat A fiatal gimnazistákat aljas módon próbálták megszégyeníteni a Trump-ellenes liberálisok, azonban ez nem sikerült nekik. Most pedig Donald Trump meghívta őket a Fehér Házba.
Hallgatnak a balliberális pártok Sneider náci botrányáról Egyedül a Liberálisok reagáltak, ők is csak azért, hogy kiálljanak a közös lista mellett a Jobbikkal.
Kézivezérelt nyilvánosság Persze tudom én, hogy nincs Soros-terv, hiába írta le ő maga, mégsem létezik. Egészen egyszerűen azért nem, mert a liberálisok ezt mondják. Márpedig ha ők mondják, akkor az úgy is van.