Ütemterv szerint halad a karbantartás a Déliben

Félidejéhez érkezett a karbantartás.

2018. október 11. 16:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

"Engedj be minket, nem mindnyájunk bűnöző" - üzente Trumpnak a migránskaraván vezetője Az Egyesült Államok déli határát ostromló migránskaraván egyik szervezője, Luis Cruz üzenetet küldött az amerikai elnöknek, Donald Trumpnak.

Találtak egy 9000 éves kőmaszkot videó Kilencezer éves kőmaszkot találtak Ciszjordánia déli részén, Hebronnál jelentette a Jediót Ahronót című izraeli újság.
Hetes erősségű földrengés rázta meg Alaszkát A hatóságok cunamiriasztást adtak ki Alaszka déli partvidékére.
Ritka ókori kőmaszkra bukkantak Hebron mellett Kilencezer éves kőmaszkot találtak Ciszjordánia déli részén, Hebronnál - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet. Az izraeli régészeti hatóság (IAA) szakértői szerint a kőszerszámokkal...
Hófúvás nehezíti a közlekedést Románia déli részén Hófúvás nehezíti a közlekedést Románia 17 déli megyéjében szerdán, amelyekre az óránkénti 55-75 kilométeres széllökések és jéglerakódás miatt sárga (elsőfokú) figyelmeztetést adott ki a meteorológiai ...
Katonai gyakorlat kezdődött a déli határon Ne lepődjön meg, ha katonai menetoszlopokat lát a főutakon.

Közelebb csúszott egymáshoz Új-Zéland két szigete Egy két évvel ezelőtti súlyos földrengés hatására fél méterrel közelebb csúszott egymáshoz Új-Zéland északi és déli szigetei.
Rakonczay mély hóban tette meg az első kilométereket az Antarktiszon A magyar extrémsportoló szombaton megkezdte 980 kilométeres sétáját a Déli-sarkpont felé.
Oktatási, kulturális és sportkérdésekről tárgyalt Belgrádban Kásler Miklós Belgrádi kérés az, hogy jelenjen meg Szerbia déli részén is a magyar kultúra, a magyar zene, a magyar színház mutatott rá a tárcavezető.
Donald Trump engedélyt adott a katonáknak erő alkalmazására a déli határon Engedélyt adott a déli határra vezényelt amerikai katonáknak az erő alkalmazására Donald Trump amerikai elnök azon a csütörtöki telekonferencián, amelynek keretében hálaadás napi üzenetet intézett...
Hazugságvizsgáló robotot tesztelnek a déli határon Sci-fibe illő módszerek.
Mínusz 15 fok fogadta Rakonczayt az Antarktiszon A magyar sportoló megérkezett a Déli-sarkra, pár nap múlva elindul az expedíció.