Peák Barnabás top 10-es a kiemelt kategóriájú bringaversenyen

Ilyen szintű eredményt nagyon régen ért el magyar kerékpáros. A Gran Piemontén lett 9.

2018. október 11. 16:41

A cikk folytatása...Friss hírek
Jut elég hal az asztalokra karácsonykor Karácsonykor a legnépszerűbb hal a ponty.
Növényi Norbert lerúgta Chuck Norris tanítványát Mivel az egyik kereskedelmi rádióállomás segített népszerűsíteni a minap nálunk vendégeskedett amerikai filmszínész, Chuck Norris magyarországi fellépéseit, a Walker, a texasi kopó filmsorozat főhőse ellátogatott az adóhoz is. Oda, ahol az olimpiai bajnok birkózó, Növényi Norbert dolgozik. Jóleső érzés volt az egykori kiváló kick-boxolóval találkozni ismerte el Növényi.
És akkor apa és anya beköltözik a munkahelyére a családok évében Rabszolgatörvény, bénázás a Brexit körül, év végi bezárások, romló életszínvonal - nem túl szívderítő héten vagyunk túl. De legalább annak örülhetünk, hogy a spanyoloknak jó. A hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.
A kormányközeli Lokál 16 oldalából 15 hirdetés A Fidesz-kormány erősen megszórta kormányzati hirdetésekkel a nemrég még Habony Árpádhoz köthető bulvárlapot pénteken.
Felgyorsíthatod a fogyást, ha reggelire eszel gyümölcsöt: ez az oka a kutatók szerint Sokakat foglalkoztat a gondolat, vajon melyik napszakban célszerű gyümölcsöt enni fogyókúra idején. Amerikai kutatók kiderítették.
Több mint harminc százalékkal csökkent az öngyilkosságok száma 2010 óta A csökkenés hátterében egyrészről az egészségügyi rendszer fejlődése áll.

Top hírek:
Hatalmas tűz miatt kellett kiüríteni a chesteri állatkertet - videó Az egyik fedett, esőerdőt utánzó részleg gyulladt meg.
Megkezdődött a gyermekek karácsonya az Országházban Mintegy nyolcszáz hátrányos helyzetű iskolás gyermek vesz részt a programon.
Nem járt a 2-es metró a Déli és a Deák tér között Nehezen indult be a munkás szombat.
Sopronban már 17 centi hó esett Vasárnap reggelig akár 15-20 centi hó is hullhat. Péntek délután óta több tucat baleset történt, gond van a vasúti közlekedéssel is.
A Soros-terv 2.0 Európába áramoltatná a migránsokat Lomnici szerint újra előkerült a kötelező kvóta ötlete.
A világ túlfelén élő barátokkal pizzáztak együtt, de kiderült, sokkal közelebb vannak egymáshoz Videón az óriási meglepetés.