Merkel szerint az ENSZ csomagjának csökkentenie kell az illegális migrációt

És helyette szabályozott, legális migrációt kell létrehoznia.

2018. október 11. 17:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Befolyáskérdés: Soros György előadást tartott az ENSZ-közgyűlés ideje alatt Az amerikai pénzembert védő német politikus szervezte az előadást.

Tizenkét évünk maradt a Föld megmentésére Újabb globális felmelegedéshez köthető apokalipszisvízió látott napvilágot. Az ENSZ friss klímaügyi jelentése szerint a világ kormányainak azonnali és drasztikus intézkedéseket kell hozniuk, különben ...
Hogyan akarja alapjaiban megváltoztatni az ENSZ az EUt? Az Egyesült Nemzetek szervezete úgy beszél Afrikáról, hogy közben új Európát akar.
Arcokra íratott múltunk Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává.
Tőkeérdekek vezérelhetik a bevándorláspárti terveket Hol tart a migrációs paktum elfogadása jelenleg az ENSZ-ben? Körülbelül két éve dolgoznak a javaslaton, amelyet decemberben kellene elfogadtatni és aláírni.
Dánia idén sem fogad be menekülteket 2016-ban függesztették fel az emberek befogadását az ENSZ programjának keretében.

Az ENSZ ciprusi békefenntartó missziójából hazatérő katonákat fogadták Az ENSZ ciprusi békefenntartó missziójából (UNFICYP) hazatérő magyar kontingens magyar és szerb katonáit fogadták Székesfehérváron szerdán.
Brüsszel Európa jövőjével játszik Napról napra újabb javaslatokkal áll elő a brüsszeli bevándorláspárti elit, hogy legalizálja és segítse a gazdasági bevándorlást. Ezt mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója. Hidvéghi Balázs példakén...
Euronews: Nem létezik a titkos iráni nukleáris raktár, amiről Netanjahu beszélt Az izraeli miniszterelnök az ENSZ-közgyűlésen mutatott egy képet az állítólagos raktárról, az újságírók viszont csak egy lerobbant épületet találtak egyetlen biztonsági őrrel.
Merkel óva intette Trumpot attól, hogy lerombolja az ENSZ-t A német kancellár óva intette vasárnap Donald Trump amerikai elnököt attól, hogy "lerombolja" a multilateralizmus világszintű rendszerét és az ENSZ-t. Angela Merkel egy bajorországi...
Politológus: átalakul az ENSZ-központú világrend Ennek az az oka, hogy az Egyesült Államok egyre kevésbé tekinti partnernek a világszervezetet, Trump pedig sokkal szigorúbban viszonyul hozzá mondta Kiszelly Zoltán.
Szijjártó Péter orosz kollégájával és az amerikai ENSZ-nagykövettel is találkozott Szergej Lavrovval a novemberben megrendezendő magyar-orosz találkozó témáiról tárgyaltak.