Bódizs Veronikának eltűnt a mellbimbója Dubajban

Hiába keressük a képen.

2018. október 11. 17:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Balhé a tenisz szövetségnél: Babos Tímea budapesti torna helyett Dubajban indul Valószínűleg Fucsovics Márton is bojkottálja a magyar versenyt.

Babos Tímea tovább harcol - Budapest helyett Dubajban teniszezhet A legjobb magyar női játékos februárban a magyar fővárosban rendezett WTA-torna helyett az Emirátusokban játszhat.
Jegyezze fel a dátumot: három új Nokia-telefon is érkezhet, köztük egy 5 kamerás Illusztris helyszínt választott a HMD Global a legújabb okostelefon-premierre: Dubajban fogja bemutatni az új Nokia márkás készülékeket.

Megújították a Mol-vezér nemzetközi elfogatóparancsát Horvátország javára döntött az Interpol végrehajtó bizottsága Dubajban.
Horvátország javára döntött az Interpol végrehajtó bizottsága Dubajban, megújíthatják a Hernádi Zsolt elleni nemzetközi elfogatóparancsot A Mol Nyrt. közölte: meglepetést okozott az Interpol végrehajtó bizottságának döntése, ami Hernádit visszahelyezi a vörös körözési listára.
Dubajban hamarosan drónnal járőrözhetnek a rendőrök Továbblép Dubaj a teljesen futurisztikus városkép megteremtésének irányába. Az Egyesült Arab Emírségek második legnagyobb városában a rendőrség már személyi drónokkal gyakorlatozik írja a USA Today.
Újra kell építeni Oroszországgal a gazdasági együttműködést Ez lenne Európa érdeke - mondta a Dubajban tárgyaló Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.