Bódizs Veronikának eltűnt a mellbimbója Dubajban

Hiába keressük a képen.

2018. október 11. 17:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dubaj most a mozgásban is első akar lenni: 1 millió embert akar megmozgatni a fitneszkihívás November 24-ig az alábbi hangzatos városi programok indulnak el.

Elkészült a világ legdrágább cipője, 4,7 milliárd forintért ön is megveheti Aki siet, alig 17 millió dollárért vehet cipőt Dubajban

Friss hírek
Selma Blair bejelentette, hogy gyógyíthatatlan betegségben szenved Számos híresség állt a szklerózis multiplexben szenvedő színésznő mellé.
Mire elég napi 20 perc mozgás? Kevésnek tűnhet, pedig ennyi idő alatt is rengeteget tehetünk az egészségünkért és a kondíciónkért. Az alábbi edzésfajtákból érdemes választani. ...
Immunerősítő italok megfázás ellen A késő őszi, megfázásos időszakban immunrendszerünknek egyre nagyobb feladatot jelent a fertőzések elleni védekezés. Immunerősítő, tápanyagokban gazdag reggeli italokkal mi magunk is sokat tehetünk egészségünk megőrzése érdekében. ...
Megdőlt a tévhit! Így kell a kutyák életkorát kiszámolni Egyszerű matematikával is beláthatjuk azt, hogy téves az az állítás, miszerint 1 kutyaév 7 emberi évnek felel meg. Ez a számítás eléggé elterjedt bár és közismert a kutyatartók körében, de mégsem igaz. Nézzük meg miért!
Nagyon finom répa chutney Igazi vitaminbomba - íme a recept! ...
Keddi sport: Ronaldo visszatér Manchesterbe Remek meccsekkel folytatódik a Bajnokok Ligája.

Meg akarták erőszakolni, menekülés közben kiugrott a hatodikról, de túlélte. Találja ki, kit tartóztattak le! A Mirror számol be Jekatyerina Sztetszjuk esetéről, a 23 éves modell Dubajban vállalt munkát, amelyhez nem tartoztak szexuális szolgáltatások. Főnöke mégis ere akarta kényszeríteni a nőt, akinek nyaká...
Blokkláncra fűzik Dubajban a boldogságot Az állam így szerez anonim információt a hightech adatgyűjtéssel dolgozó ügyfélszolgálatoktól.

Top hírek:
Decemberben indul Elon Musk föld alatti vasútjának tesztverziója Twitteren jelentette be, hogy már majdnem kész az első alagút.
A többség támogatja, hogy Magyarország is csatlakozzon az Európai Ügyészséghez Tíz megkérdezettből hatan úgy gondolják, hogy "az ide érkező EU-s fejlesztési pénzek jelentős része korrupciós csatornákon magánzsebekbe vándorol."
Rendőrökre támadtak a migránsok, de a rendőrkutyának elege lett videó A francia migránsnegyedekben mindennapossá vált a brutális migránserőszak.
Fluor Tomi elrepülhetett Portugáliába Amint arról a Borsban beszámoltunk, pénteken derült ki, hogy hirtelen hat tag is távozott hazánk egyik sikercsapatából, a Wellhellóból. Ám míg Fluor Tomi szerint az elválás békés volt, addig a kilépő tagok azt állítják, az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető SMS miatt léptek ki. Szombat este a Wellhello me­nedzsere, Tóth Gergő nyílt levélben osztotta meg, kik lettek a zenekar új tagjai, akik azonnal ki is álltak Fluor és Diaz mellett.
Nézőpont Intézet: A rendőrviccek iróniája a múlté A közvélemény-kutatásuk szerint ötmillió magyar büszke a rendőrökre.
Védőőrizetben a meggyilkolt szaúd-arábiai újságíró menyasszonya A török rendőrség a nap 24 órájában megfigyelés alatt tartja.