Bódizs Veronikának eltűnt a mellbimbója Dubajban

Hiába keressük a képen.

2018. október 11. 17:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kvitova elődöntős Dubajban A második helyen kiemelt teniszező viszonylag simán verte szlovák ellenfelét.

Babos Tímea el van átkozva Dubajban 2015-ben még győztes volt párosban, 2019-ben az első körben búcsúzott párosban és egyesben is a magyar játékos.
Babos Tímea párja Dubajban búcsúztatta a világelső teniszezőt A japán Oszaka Naomi simán kikapott Kristina Mladenovictól.
Babos az első fordulóban búcsúzott Dubajban A 100. helyre visszacsúszó teniszező megint korán esett ki egyesben.
Babos Tímeának nem kellett selejtezőt játszania Dubajban Egyből a főtáblára jutott.
Így néz majd ki Dubaj legújabb felhőkarcolója (videó+galéria) Egy oázist jelképez majd a homoktenger kellős közepén. Nem mindennapi látványosság lesz.

Ilyen lesz Dubaj legújabb felhőkarcolója (videó) Bemutatták a terveit Dubaj legújabb felhőkarcolójának. A Burj Jumeira egy 550 méter magas épület, ami a város, Jumeira negyedének a központi elemeként épül majd meg. A mesterséges tavakkal körülvett.....
Sikert aratott a magyar orvostechnika Nemzeti standdal jelent meg Magyarország a január 2831. között Dubajban megrendezett Arab Health kiállításon, a világ egyik legrangosabb egészségipari eseményén.
Dubajban maradt csomagok már a Kormányhivatal is vizsgálja a Wizz Air-botrányt Eljárást indít Budapest Főváros Kormányhivatala a légitársaság vasárnapi Dubaj-Budapest járatánál tapasztalt poggyászkezelési panaszok miatt.
Eljárást kezdeményez a Wizz Airrel szemben a fideszes Tuzson Bence A Dubajban hagyott csomagok miatt.
Több utas csomagját is Dubajban hagyta a Wizzair Az ok ismét az volt, hogy az időjárás miatt többet kellett tankolniuk, így a csomagokkal spórolni kellett.
Minden idők legjobb maratoni debütálása volt Dubajban Élete első maratonján top 10-es időt futott Molla. A nőknél minden idők 3. legjobb idejét futották.