Az ügyészségen támadják meg Németh Szilárdék a Migration Aid párttá alakulását

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje, első lépésben nekimennek a Migration Aidnek.

2018. október 11. 17:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Németh Szilárdék ötven feljelentést varrtak a nyakába A csepeli Fidesz ellenfelét valamiért elképesztő lendülettel támadták le, de elég gyenge lett a győzelmi arány.

'Ne bízzuk az MSZP-re az országot' Hétszáz migránst fogtak el a hetekben Szeged közelében - mondta el Bakondi György, a Miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója. A helyi Fidesz szerint ezért sem bízhatjuk bevándorláspárti politikusok...
Egyre kuszább az MSZP-s Molnár Zsolt szerepe a székházügyben Állítja, úgy kellett magát beküzdenie, egy videó szerint viszont simán besétált az MTVA-ba. Mit mond ő, és jelenti-e ez azt, hogy Fidesz-kollaboráns?
Timmermans a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen Frans Timmermans, az Európai Bizottság első alelnöke a bevándorláspártiak csúcsjelöltjeként kampányol Magyarország ellen - mondta a Fidesz-frakció szóvivője.
2019 nagy vesztese a Jobbik Nem hoztak plusz támogatókat az ellenzéki pártoknak a decemberi tüntetések, és a Fidesz-KDNP-t sem gyengítették. A biztos szavazók több mint fele továbbra is a kormánypártokat támogatja. Ez derül ki a...
Több ezren indulnak Európa felé Terrorveszély, erőszak, bűncselekmények és antiszemita támadások követik egymást ott, ahol megjelennek a migránsok. Ennek ellenére a bevándorláspárti politikusok ontják azokat a javaslatokat, amelyek ...

A Fidesz szerint az előválasztásnak az a tanulsága, hogy a budapestiek nem kérnek a bevándorláspárti politikából Meddig akarnak még bohóckodni? - vonta kérdőre az ellenzéket Borbély Lénárd csepeli polgármester.
Szájer József: Magyarországon nincs cenzúra A Fidesz európai parlamenti képviselője szerint a magyar sajtóviszonyok demokratikusabbak, mint sok nyugati országban.
Fidesz: Az ellenzék a Soros-kampány újabb megrendelését hajtja végre A közigazgatási bíróságok csak újabb ürügyet jelentenek az ellenzéknek.
Orbán Viktor: Magyarország a spanyol álláspontot támogatja Venezuela ügyében Pablo Casado, a spanyol Néppárt elnöke telefonon megbeszélést kezdeményezett a Fidesz elnökével. Orbán Viktor leszögezte: Magyarország a spanyol Néppárt álláspontját osztja.
Ezt a vitát nem lehet komolyan venni Semmilyen szempontból nem vehető komolyan a szerdai Magyarországról szóló európai parlamenti vita. Ezt a Fidesz kommunikációs igazgatója jelentette ki. Hidvéghi Balázs kiemelte, az esemény csupán a So...
A nap legfontosabb hírei – 2019. január 29. Mészárosnál ülésezik a Fidesz-frakció, sorosozik a Magyar Posta.