Már ilyen is van: Netflix-függőséggel fordult orvoshoz egy férfi

A videojáték- és az okostelefon-függőség után újabb digitális veszélyről kaptunk hírt: a Netflix is magába szippanthatja a felhasználót.

2018. október 11. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Sony elkezdett ingyen Netflix előfizetést osztogatni a PS Plus tagoknak Ha éppen van aktív PlayStation Plus előfizetésed, akkor kutasd át az email fiókodat. Lehet, hogy találsz ott egy magányosan kallódó Netflix ajándékot.

Bajban lesznek a brit Netflix-függők, ha országuk megegyezés nélkül lép ki az Unióból Az Uniós tagállamokban korlátozzák számukra a szolgáltatásokat.
Itt a Making a Murderer 2 első előzetese Október 19-én érkezik a Netflix sorozatának második évada, ami a jelek szerint újabb bizonyítékokat kérdőjelez meg.
A Netflix ebben jobb a YouTube-nál Nagy a küzdelem a világhálón az első hely megszerzéséért.
HWSW: Magyar tartalmak is lesznek a Netflixen Az EP képviselőinek többsége egyetértett az audiovizuális médiaszolgáltatásokra vonatozó irányelv frissítésében, amelynek eredményeként a Netflix és az Amazon is köteles lesz 30 százalék helyi tartalm...
A streaming szolgáltatások miatt kalózkodunk? A Netflix sikeressége után gombamód nőni kezdtek a különböző streaming szolgáltatások. Hamarosan az Apple és a Disney is belép a piacra, de egy kutatás szerint az egész őrület csak új lendületet adott...

Elfogadta az Európai Parlament a videostreaming tartalmi kvótát Az Európai Parlament képviselőinek többsége egyetértett az audiovizuális médiaszolgáltatásokra vonatozó irányelv frissítésében, amely innentől a videoközvetítő és videomegosztó platformokra is vonatko...
Narnia filmeket és sorozatokat készít a Netflix Aslan sűrű vendég lesz a streaming szolgáltatón.
Jön a Making a Murderer 2 Októberben érkezik a Netflix egyik legkeményebb dokumentumsorozatának új évada.
Így néz ki a Telltale-féle Stranger Things-játék Pont délelőtt kaptuk a hírt, miszerint a TV-sorozat felett is bábáskodó Netflix nem hagyja elúszni a Stranger Things-kalandjátékot. Most néhány jelenet erejéig megnézhetjük, hogy állt a Telltale a ját...
Nem kizárt, hogy elkészül egy Stranger Things játék Biztos, hogy nem a Telltale Games fogja csinálni, de az ötletet nem veti el a Netflix.
Teljesen oké a szerelem nevében szemétségeket csinálni? A Stranger Things igazságtalanul kinyírt lúzere végre elégtételt kap a Netflix új romantikus komédiájában, ami rútkiskacsa tiniknek lesz toplistás kedvence.