Már ilyen is van: Netflix-függőséggel fordult orvoshoz egy férfi

A videojáték- és az okostelefon-függőség után újabb digitális veszélyről kaptunk hírt: a Netflix is magába szippanthatja a felhasználót.

2018. október 11. 17:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Breaking Bad-film folytatás lesz, és a Netflix mutatja be Jesse Pinkman sztoriját fűzik tovább, az is lehet, hogy több epizódban.

Az Apple eszközeire is megérkezett végre a Netflix egyik legjobb funkciója Immár iOS-rendszerű készülékeken is működik a streaming szolgáltató Netflix okossága, amellyel a régi, már megtekintett sorozatrészek automatikusan törlődnek az eszközről, az újak pedig letöltődnek. ...
Még rejszolni sem tud, de ő adja a legjobb szextanácsokat Aki nem tudja, tanítja tartja a pikírt mondás, a Netflix körberajongott új sorozata, a Sex Education esetében pedig ez szó szerint értendő. Mi is imádtuk, spoiler nélkül elmondjuk, miért.
Ez a Netflix-sorozat a legjobb választás neked a csillagjegyed alapján Ha nehezen megy a döntés, hallgass a csillagokra
Egy egy nap alatt ledarálós sorozat: Russian Doll A Netflix újdonsága
Három különleges képregényes sorozat, amit idén várunk Kicsit félrerakva a már megszokott Marvel és a DC felhozatalt, összeszedtünk számotokra három képregényes ínyenc falatot, amik már idén a Netflix, az Amazon és az HBO felhozatalába kerülnek.

Filmes céget vagy játékkiadót vásárolhatna az Apple Közel 250 milliárd dollár készpénze van az Apple-nek, a J.P. Morgan szerint pedig ideje lenne, hogy az óriás egy olyan nagyvadat zsákoljon be, mint a Netflix, vagy épp az Activision-Blizzard.
Tévéigazgató: Durván pontatlanok a Netflix nézettségi adatai Az FX csatorna vezérigazgatója nekiment a streaming-óriás statisztikáinak.
Az Apple akkor járna a legjobban, ha megvenné a Netflixet Közel 250 milliárd dollárnyi készpénzen ül az Apple, amit nem is használhatna fel jobban, mint a Netflix felvásárlására - véli a JP Morgan. Az elemző szerint jó stratégiai döntés lenne a videós...
Velvet Buzzsaw - Kritika Nem minden arany, ami Netflix.
A Netflix kiakadt a nézőire És nagyon is jogosan!
"Bazdmeg, de meleg van" - Netflix