Londonban tárgyalt Gulyás Gergely

A brit kormány abban az esetben is garantálná a Nagy-Britanniában élő magyarok jogosultságait, ha a brit EU-tagság megszűnéséig (Brexit) nem jön létre megállapodás az Európai Unióval a jövőbeni...

2018. október 11. 18:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gulyás Gergely: Európát egy agresszív és intoleráns szélsőség uralja Gulyás Gergely szerint már csak Európa középső-keleti része képviseli az elfogadást és a toleranciát.

Ceglédi: Külső meghajtó Gulyás Gergely épp most csinálja meg az ellenzék EP-kampányát. Ha beleállnak, persze.
Tovább gyűrűzik a kirúgott szívsebész ügye Azonnali vizsgálatot rendelt el Kásler Miklós miniszter a műtétre váró, elhunyt beteg miatt - közölte Gulyás Gergely miniszter a parlamentben. Állítja, az orvosok által végzett vizsgálat azt állapítot...
A minisztériumi vizsgálat szerint nem a szívsebész kirúgása miatt halt meg a beteg Gulyás Gergely ezt a Parlamentben közölte. Szerinte az orvos a felelős, "akit a szocialisták védenek".
Médiatörténeti pillanat: a kormánypárti szóvivő a 888 szerkesztőségében sivalkodik, mert a Facebook törölt egy oldalt Hollik István és G. Fodor Gábor e mögött is Sorost sejti, és cenzúrát kiált. Gulyás Gergely szerint viszont Hollik és G. Fodor nem jó ízlésű ember.
Amint létrejönnek a különbíróságok, megemelik a bírók fizetését Gulyás Gergely szerint most jött el ennek az ideje.

A bajor CSU továbbra is Magyarország barátja Mindenki látja az Európáért folytatott küzdelmet mondta Gulyás Gergely.
Másfél milliárd forintból fejlesztik a fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyt Gulyás Gergely hangsúlyozta: a nemzeti kastélyprogram és a nemzeti várprogram azért indult, hogy ne csak bús düledékeken álljunk.
Egészséges keresztény egyházak nélkül nincs egészséges társadalom Gulyás Gergely vasárnap a Budapest-Kelenföldi Református Egyházközség ünnepi közgyűlésén beszélt.
1956-os emlékérmet kapott Orbán Viktor, de az alapító családja hiába várta A miniszterelnök helyett Gulyás Gergely vette át a kitüntetést.
Bosszúhadjárat Magyarország ellen Elkezdődött az európai parlamenti választási kampány. Erről Gulyás Gergely beszélt. Szerinte már a Sargentini-jelentés is a kampány része volt. Aggályosnak tartja azt is, hogy az Európai Bizottság hat...
A migráció veszélyéről szól a jövő évi EP-választás Választ kell adni arra a kérdésre, Európa megmarad-e Európának - mondta Gulyás Gergely.