Londonban tárgyalt Gulyás Gergely

A brit kormány abban az esetben is garantálná a Nagy-Britanniában élő magyarok jogosultságait, ha a brit EU-tagság megszűnéséig (Brexit) nem jön létre megállapodás az Európai Unióval a jövőbeni...

2018. október 11. 18:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Videó: Fejlemény a Honvédkórházban meghalt beteg ügyében Az MSZP szerint Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter hazudott arról a vizsgálatról, amelyet a kardiológiai intézetből elbocsátott szívsebész betegének halála miatt folytattak le.

Gulyás Gergely kioktatott, de közben lábon lőtte magát Olyan jelentés elolvasását javasolta, ami el sem készült, ráadásul más volt benne, mint amit mondott.
Szinte minden kistelepülésen segít a Magyar falu program A kormány egyik zászlóshajójának nevezte a Magyar falu programot Gulyás Gergely.
Orbán óriási támogatásokat dobott be: van, aki többet nem fizet személyi jövedelemadót Huszonegyedik évértékelő beszédét tartotta Orbán Viktor, a Várkert Bazár környékét lezárták, a beszéd után négy órára ellenzéki tüntetést hirdettek a Szent György térre. Gulyás Gergely már a Kormányin...
Tények extra teljes adás 2019. február 8., péntek MIGRÁNSPÁRTI - Az Európai Bizottság alelnöke 44 milliós fizetés mellett népszerűsíti a bevándorlást - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely. ELVTELENEK - Néhány éve sárg...
Tállai: Az emberek ugyanazt a kormányt támogatják, és szeretnek együtt szórakozni Ezerfős estélyt tartottak Mezőkövesden, ahol Gulyás Gergely miniszter is tiszteletét tette.

Gulyás Gergely követelőző levelet írt Junckernek A miniszter szerint nem fér bele, hogy Frans Timmermans EB-alelnök a kampány alatt dolgozzon a Bizottságban.
A bevándorláspolitikája miatt támadják a magyarokat az EU-ban Gulyás Gergely abban bízik, hogy a májusi EP-választásokon győznek a bevándorlásellenes erők.
Gulyás Gergely: Budapest akkor fejlődik, ha Tarlós István marad a főpolgármester 1990 és 2010 között Budapest egy helyben topogott, Tarlós István ideje alatt viszont rengeteg fejlesztés történt mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Hír TV-ben.
Magasabb támogatás a színházaknak Az eddigi TAO támogatásnál magasabb, fix összegű előadóművészeti támogatást kapnak a jövőben a főváros-fenntartású színházak. Ezt Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter és Tarlós István f...
A holokauszt áldozataira emlékeztek országszerte A kormány büszke arra, hogy jelenleg Magyarországon virágzó kulturális és hitéletben, biztonságban élhetnek egymás mellett zsidók és nem zsidók mondta Gulyás Gergely.
Holokauszt-emléknap - Gulyás: a magyar államot felelősség terheli, amiért nem védte meg állampolgárait - A magyar államot felelősség terheli, amiért nem védte meg állampolgárait a holokauszt idején, kollektív bűnösség nincs, de állami felelősség van - mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető mi...