Gorcsok és Gumblik - hamarosan

Ajánló - Gorcsok és Gumblik: országos tv premier hamarosan a Kiwi TV-n!

2018. október 19. 3:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Gorcsok és Gumblik - 20. rész Toot talál egy sípot, aminek a hangja a Gumblik legfinomabb eleségét csalogatja elő.

Gorcsok és Gumblik - 18. rész Tink, Bounce és Willi csapdába esnek a Gorcs-dombon, és mindhárman elmesélik szerintük hogyan kerültek a szorult helyzetbe.
Gorcsok és Gumblik - 16. rész A gorcs király hadat üzen a gumblik ellen, de fogságba esik. A gumblik megmutatják neki, milyen is a gumbli lét.
Gorcsok és Gumblik - 14. rész Egy gumblimese főszereplője a gorcsok számára egyik pillanatról a másikra valósággá válik - hála Tinknek.
Gorcsok és Gumblik - 12. rész Bounci, Willi és Tink a gorcsok elől menekülnek. Tink talál egy varázslatos tárgyat, amitől a gorcsoknak egyből inába száll a bátorságuk.
Gorcsok és Gumblik - 10. rész Tink elhatározza, hogy el kell lopniuk a gorcsok óriás mágnesét. Természetesen a gorcs király ezt nem nézi jó szemmel.

Gorcsok és Gumblik - 8. rész Végre sor kerül a gumblik kedvenc rendezvényére, a gumbli rallira. Egy a bökkenő: a pálya a gorcsok földjén át vezet.
Gorcsok és Gumblik - 6. rész Bounce-nak még egy csúcsot meg kell másznia, hogy rekordod dönthessen, ez a csúcs azonban a gorcsok területén található.
Gorcsok és Gumblik - 4. rész Amikor egy gumbli túlságosan megnyújtja magát, elveszti a rugalmasságát: begorcsol. Bounce is így jár, emiatt pedig haszontalannak érzi magát.
Gorcsok és Gumblik - 2. rész Bounce álma, hogy végre repüljön, még az sem hátráltathatja, ha ehhez a gorcsok földjére kell is mennie. 
Kódolatlan csatornák október végén Október 29-től a nézők az AXN és a Kiwi TV műsoraival találkozhatnak díjmentesen.
Új arculattal várja a gyerekeket a Kiwi TV Október 29-től arculatot vált a Kiwi TV, és egész őszi szünet alatt kódolatlan lesz a kábelcsatorna a MinDig TV kínálatában. A gyerekek két új szereplővel is megismerkedhetnek: Kati és Koati, a két jó...