Decemberben indul Elon Musk föld alatti vasútjának tesztverziója

Twitteren jelentette be, hogy már majdnem kész az első alagút.

2018. október 22. 9:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elon Musk szép csendben hadat üzent az Audinak, a BMW-nek és a Mercedesnek A Tesla menedzsmentje nagyon sok információmorzsát elejtett a harmadik negyedéves beszámolóban, valamint az azt követő konferenciabeszélgetés során. Ezeket összeszedve egy olyan terv rajzolódik ki,...

5,6 milliárd forintnyi büntetést kapott Elon Musk, egészen furcsán reagált rá Twitteren A Tesla vezérét nemrég Twitteren kérdezték arról, mit gondol az amerikai tőzsdefelügyelet 20 millió dolláros büntetéséről, amit egy Twitter-posztja miatt kapott.
Bejött Elon Musk jóslata, lehidalt a Wall Street A Tesla vezére már pár hónapja megmondta, hogy mi fog történni.
Elon Musk megvette a Fortnite-ot, hogy letörölhesse
Elon Musk a Fortnite-tal trollkodott Az üzletember a Twitteren tett közzé egy vicces képet, ami egyből felkeltette a játékosok és az Epic Games figyelmét.
Elon Musk: Hamarosan érkezik a még olcsóbb Tesla A legújabb Model 3-ast már igen kedvező áron lehet majd megvenni.

Kegyetlen hajcsár vagy motiváló vezér: ez Elon Musk titka? A SpaceX elnök-vezérigazgatója nem fogad el nemleges választ - ezt pár alkalmazottja a nehezebb úton tanulta meg.
Óriási robotharcost akar építeni Elon Musk Ideje létrehozni egy mechát írja a dél-afrikai Tony Stark.
Elon Musk a legnagyobb troll: valóra váltja az áprilisi tréfáját Jöhet a Teslaquila a boltokba.
Ő lehet Elon Musk utódja Hamarosan kiderülhet, ki lesz a Tesla új igazgatósági elnöke.
Így utazunk a jövőben: földalatti alagúton, kapszulában, szuper gyorsan Elon Musk találta fel, Richard Branson pedig megalkotta.
Csúnyán beszólt egy milliárdos Elon Musknak Egyik üzleti megmondóember üzent a másiknak: a több mint 400 vállalatot tömörítő Virgin Group alapítója, Richard Branson szerint Elon Musk Tesla-vezérnek két dolgot feltétlenül meg kellene végre...