Jóban Rosszban - 3475. epizód tartalmából

Szlávik és Eszes titokban folytatják a nyomozást, miközben Gabiék elkapnak egy hackert. Pongrácz szembesíti Rolandot azzal amit megtudott, Barbarát pedig Keller cserben hagyja.

2018. november 7. 11:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jóban Rosszban - 3541. epizód tartalmából Elemér élő adásban bűnösnek vallja magát, amitől Meli teljesen összetörik. Alex titokban aláírja a szerződést a szigetkomlósiak igazgatójával, így a Csillagvirág Klinika jövője veszélybe kerül.

Jóban Rosszban - 3540. epizód tartalmából Keller végzetes hibát követ el, amivel fegyvert ad Roland kezébe. Alex fogadást köt a szigetkomlósiak igazgatójával, ám ekkor még nem tudja, hogy a másik kórház csapata verhetetlen.
Jóban Rosszban - 3539. epizód tartalmából Elemér a titka miatt ki van szolgáltatva Rolandnak, aki Perényit is rejtegeti. Alex csapatépítőjének komoly tétje lesz, amikor elfogadják a szigetkomlósi városi kórház ajánlatát. 
Jóban Rosszban - 3538. epizód tartalmából Zemlényi bogarat ültet Eszes fülébe Elemér múltjával kapcsolatban. Kardos rádöbben, hogy Bálintnak végig igaza volt. Roland mint mindig, most is felkészül minden eshetőségre.
Jóban Rosszban - 3536. epizód tartalmából Vera reménykedik benne, hogy Bálint beavatja a titkába Kardost is. Zemlényi szintén megvásárolja Bedő ügyvédjétől azt az információt amit Keller is, és megpróbálja lebuktatni Elemért a vitán.
Jóban Rosszban - 3528. epizód tartalmából Krisztián bevallja Misinek, hogy Adél nagyon bejön neki, majd a tettek mezejére lép. Meli nyomozni kezd a nő után, aki Elemér miatt halt meg, azonban ezzel veszélybe sodorja a szerelmét.

Jóban Rosszban - 3535. epizód tartalmából Garait előléptetik, ezért ott hagyja a csillagkúti rendőrséget, Ottóék pedig már előre aggódnak az új felettesük miatt. Roland innentől Keller helyett Elemért akarja támogatni.
Jóban Rosszban - 3534. epizód tartalmából Zemlényi számon kéri a rendőrséget és a klinika vezetőségét az átverés miatt. Barbara hálás Rolandnak, ezért le akarja fújni az egész akciót.
Jóban Rosszban - 3533. epizód tartalmából Barbara és a csillagkútiak megmentése érdekében a rendőrség átveri Perczelt és a lakókat. Fellegi szerint Dóránál szülés után depresszió van kialakulóban.
Jóban Rosszban - 3532. epizód tartalmából Perczel arra utasítja Rolandot, hogy robbantsa fel a Kék Macsekot Barbara életéért cserébe. Fellegi szerint Dóránál szülés utáni depresszió kezd kialakulni, Gabi pedig rájön, hogy ki rabolta el Szeker...
Jóban Rosszban - 3511. epizód A Bodolai családhoz megérkeznek a finomságok, amiket Vera hozott a szüleitől. Bedő letartóztatása miatt nincs többé szükség Elemérre. Dórának rohama lesz, ami miatt meg kell császározni a kismamát. A ...
Mokka - hétköznap 6.15 Ajánló - Hogyan élhetünk együtt jóban-rosszban, hogyan küzdhetjül le a nehézségeket és mit tehetünk, ha menthetetlen a szerelem? A házasságról egész héten a Mokkában.