Baleset miatt nem jár a villamos a Blaha Lujza tér és a Corvin negyed között

Pótlóbusszal lehet utazni, a BKK az utasok türelmét kéri.

2018. november 7. 17:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A két világháború közötti Budapest leglegleg plázája volt a Corvin Ahol ilyen szép lábuk van a nőknek, mint Budapesten, ott feltétlenül szükség van egy nagy, nyugat-európai áruházra.

Tömegverekedés miatt rendőrök szállták meg a Blaha Lujza teret Egy sörözőben tört ki a balhé, tucatnyi rendőrautó érkezett a helyszínre.

Friss hírek
Finnyás bolsi nem néz oda
Végighajtott az utcán, öt parkoló autóba belement Brutális pusztítást végzett valaki a Valéria utcában, egyelőre nem tudni miért.
Bakondi: télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon Télen sem áll meg a migráció a balkáni útvonalon, bár egyes hegyi utakat ilyenkor nem lehet használni - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szombat este az M1 aktuális csatornán
Halálos baleset történt Dabason Egy autó lesodródott az útról, fának csapódott, az egyik utas a helyszínen meghalt.
Kutyafalka terrorizálja a lakótelepen élőket Várpalotán Néhány napja egy 10 éves kisfiút támadott meg egy kutya az utcán, korábban pedig egy csivavát mart meg egy elszökött eb. A várpalotaiak félnek az utcán sétálni, az RTL Klub híradójának azt mondták, többször előfordult már, hogy a kiszökött kutyák agresszíven viselkedtek.
Hír: Az MSZP együttérzését fejezi ki a DK teljes politikai közösségének a pártot ért szörnyű veszteségekért Tárgyak megsemmisülhetnek egy tűzben, de közös ügyünket, a demokratikus, félelemmentes Magyarország visszaállításának szándékát elpusztítani nem lehet.

Az 56-os forradalomra a főváros több helyszínén emlékeztek Pesti Srácok-díjjal tüntették ki Gajdics Ottót, a Magyar Idők főszerkesztőjét az 1956-os forradalom és szabadságharc 62. évfordulója alkalmából tartott ünnepi megemlékezésen a Corvin filmpalotában.
Rovarok miatt váratlanul bezárták a Corvin Plaza éttermeit Takarítás után, szerdán kinyithatnak.

Top hírek:
Több csoport migránst fogtak el a rendőrök Bács-Kiskunban Összesen negyven embert kellett visszakísérni a határhoz szombaton.
Pető Iván: Orbán "rendkívül tudatos, erkölcstelen politikus" Az SZDSZ volt elnöke szerint nem egy nagy hiba, hanem több kisebb lépés okzta pártja bukását.
Baleset történt Szigetszentmiklóson Összeütközött két autó egy kereszteződésnél.
Kórházat mikor fogsz átadni? - széttrollkodták a fociakadémiát avató Orbán Viktor oldalát A kormányfő máskor rendszerint gondosan karbantartott Facebook oldalán elszabadultak az indulatok, a kommentelők többek közt a Magyarországra szökött volt macedón miniszterelnök hogyléte felől érdeklődtek felettébb vicces/gúnyos bejegyzéseikben Orbánnál.
Lefoglalt irataikat követelik vissza a szcientológusok Az akció jogellenes volt, a NAV mégsem szolgáltatja vissza az iratokat.
Orbán: az összefogás az egész régió sikere Ma már mindenki látja, hogy összefogással és egymás támogatásával békésebb és jobb életet tudnak biztosítani állampolgáraiknak a közép-európai országok – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a dunaszerdahelyi Mol Labdarúgó Akadémia megnyitó ünnepségén.