Baleset miatt nem jár a villamos a Blaha Lujza tér és a Corvin negyed között

Pótlóbusszal lehet utazni, a BKK az utasok türelmét kéri.

2018. november 7. 17:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Corvin sétányon lévő lakásokban volt a dizájnerdrog-árusok központja - videó A Corvin sétányon két lakásban és egy XVIII. kerületi lakásban egyszerre fogta el a rendőrség egy bűnbanda több tagját.

Várhatóan ősszel kezdődik meg a Blaha Lujza tér átalakítása A felújítás jelenleg becsült költsége négymilliárd forint.
Egy nagy tükröződő izé nyert a józsefvárosi szoborpályázaton - Szerintem kifejezetten jól fog kinézni a Triptichon a Corvin sétányon Jól fog kinézni a Triptichon a Corvin sétányon.

Csuti is játszott a Pénzt vagy éveket! játékával A Blaha Lujza téren futott bele a Pénzt vagy Éveket! játékába Csuti, ahol ismeretlen emberek életkorát kellett megsaccolnia. De vajon sikerrel járt az éveket illetően?
Őrült tanulóvezető miatt szentségelnek a fővárosiak Egyelőre nem tudni, hogy hogyan keveredhetett egy tanulóvezető jelzéssel ellátott jármű a budapesti 4-es, 6-os villamos sínjeire a Király utcánál. A Saab gyártmányú autó félig a megállóban, félig a...
Record 200 films registered for Hungarian Film Week A record 200 films were registered in seven categories for the fifth Hungarian Film Week, to be held at Budapest's Corvin cinema between April 22 and 27.